Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Limai | 91448 |
|
|
26.3.2015 14:35:57
Oni o tom v sedmnácti ještě nevěděli.A když se to dozvěděli,samozřejmě se jim to nelíbilo,ale jelikož jsem byla plnoletá,tak co asi tak mohli dělat?Zakazovat mi ho?Vyhodit mě z domu?To mohli,ale měli tolik rozumu,že věděli,že tím se nic nevyřeší.Tak jim nezbylo než čekat,jestli to mě nebo jeho přejde.Přešlo,no.A k čemu to jeho manželce bylo,že to tenkrát mezi mnou a jím skončilo?K čemu si tím pomohla?K tomu,že on má dneska manželku jinou?Jenom on ví proč.
|
| Phalaneopsis | 146691 |
|
26.3.2015 14:34:39
dobrá poznámka....tohle si v realitě taky neumím představit...
|
| Lexi. | 141305 |
|
26.3.2015 14:31:21
"Proč by to mělo být tak,že musí brát ohledy on na tebe?Proč ne ty na něj?Takže chlap musí brát ohledy na to,co si přeje ženská,ale žena na chlapa ne?Proč by neměla vyjít vstříc ona jemu?Takže on je zodpovědný za její štěstí a pohodlný život podle jejích představ,ale když je to naopak a něco takového si chce dopřát chlap,tak už je to špatně?"
- nejen chlap, i ženská by měla brát ohledy na lidi kolem sebe a důkladně se rozmyslet než lidem okolo sebe převrátí život vzhůru nohama - ideálně si to rozmyslet ještě předtím, než si s někým třeba pořídím 2 děti, barák na hypotéku... |
| Rodinová | 140078 |
|
|
26.3.2015 14:31:08
...a pakliže by přišla láska, půjdem s pravdou ven než se z toho stane ,, vztah ,, ..
To me zajima, kdyby ses zamilovala, tak bys to hned rekla manzelovi - nez ti to preroste pres hlavu do vztahu - a .... co? Co bys cekala od manzela za reakci, aby takovyhle sdeleni bylo k necemu dobry? Ja totiz nevim. |
| Limai | 91448 |
|
|
26.3.2015 14:28:19
Janičko ale věřit si může kdo chce čemu chce,ovšem to ještě neznamená,že jsou ostatní za jeho víru zodpovědní.
|
| Limai | 91448 |
|
|
26.3.2015 14:25:55
Jak,ovlivní,a co jako?Je na každém,jak se k čemu postaví a vyrovná se tím.Přece nebudu doživotně s někým,s kým být nechci jen kvůli tomu,aby ho náš rozchod nějak neovlivnil.Já nemám zodpovědnost za život svéprávné dospělé osoby.
|
| Janička1 | 79261 |
|
|
26.3.2015 14:24:11
Limai, ona manželka ho asi nepřipoutala k topení, že ne ? Jen bojovala za v co věřila stejně jako ty
otázkou je, jestli vám za to stojí a opět se vracím k tomu co jsem už napsala ... dva se perou a třetí se směje ![]() |
| Lexi. | 141305 |
|
26.3.2015 14:22:11
"Mě byla jeho manželka šumák,nasrala mě jenom tím,že to jela řešit s našima(nic to nemění na faktu,že o tom stejně věděli,prostě nasralo mě to.)"
- tebe nasralo, že to jela řešit s vašima, jak jsi jí teprve musela srát ty, tím, že ses jí srala do života mmch nedovedu si představit, co by mi rodiče řekli, kdybych měla v 17-ti poměr s ženatým chlapem, ale nepochybuji o tom, že by to nebylo nic hezkého "Tak jsem jí trochu vylepšila dveře." - tak trochu zastydlá puberta, že? "To víš,já v sedmnácti nebyla tak morální a uvědomělá jako některé jiné" - to zřejmě nejsi ani teď |
| Janička1 | 79261 |
|
|
26.3.2015 14:22:07
a dělat a nedělat scény je taky relativní ... když budu jako manželka mlčet a neřeknu jaké mám hodnoty a co je už pro mě přes čáru, jak má pak můj manžel vědět, že tohle už přehnal
to platí na obě strany ... v něčem setrvávat roky a čekat, že se to zlepší nebo něco roky tolerovat a pak se divit ? Ovšem pak jsou ty scény zbytečné. Já reaguji hned a nedělám nic, co bych sama nesnesla a jen doufám, že víme oba na čem jsme a pakliže by přišla láska, půjdem s pravdou ven než se z toho stane ,, vztah ,, ... |
| Limai | 91448 |
|
|
26.3.2015 14:21:04
Lexi no vidíš,teď jsi na to kápla.Proč by to mělo být tak,že musí brát ohledy on na tebe?Proč ne ty na něj?Takže chlap musí brát ohledy na to,co si přeje ženská,ale žena na chlapa ne?Proč by neměla vyjít vstříc ona jemu?Takže on je zodpovědný za její štěstí a pohodlný život podle jejích představ,ale když je to naopak a něco takového si chce dopřát chlap,tak už je to špatně?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.