Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lexi. | 141305 |
|
26.3.2015 14:17:17
"Protože přece druhou takovou by už nenašel.Každá je nahraditelná.Jenom některé o tom ještě nevědí."
- ale prdlajs, většině lidí je jasné, že jsou nahraditelní, partnerskými vztahy počínaje a pracovními konče, ale přesto nechtějí být nahrazeni - to je přece pochopitelné - ať už někoho vyhodí z práce, nebo z manželství, pokud nemá v záloze novou "štaci", je to pro něj více či méně nepříjemné a nabourá mu to dosavadní život |
| Janička1 | 79261 |
|
|
26.3.2015 14:15:28
opět nechápu, kde sem něco takového psala ?
ale asi to nebyla reakce na můj příspěvek, opět. Ale právě si myslím, že jsou to jeho představy, ostatně v praxi to je tak ... že nevěrník maže med kolem huby milence, slibuje, plánuje a samotná milenka by možná ani tolik nechtěla a nežádala, ale proč nesnít a nebrat, když jiný dává a má tu možnost, že to bude lepší a lepší ... jenže ono to většinou zůstane jen u těch řečí,které jsou pro muže pořád jen řeči, ale pro milenku se stávají budoucností, žádanou budoucností a pak se hroutí a ptá se proč ... |
| Limai | 91448 |
|
|
26.3.2015 14:13:33
Mě byla jeho manželka šumák,nasrala mě jenom tím,že to jela řešit s našima(nic to nemění na faktu,že o tom stejně věděli,prostě nasralo mě to.)Tak jsem jí trochu vylepšila dveře.A jestli si to přečetli sousedi mi bylo jedno,stejně to věděl celý okres,že spolu máme vztah,tak se sousedi nedozvěděli nic novýho.To víš,já v sedmnácti nebyla tak morální a uvědomělá jako některé jiné,které jsou už od patnácti vzorem ctnosti
. |
| Lexi. | 141305 |
|
26.3.2015 14:09:58
"není potřeba si něco nalhávat-majetek,děti a ostatní jsou vždycky až na jiných mistech.Téměř ve všech případech jde v první řadě o manželku.Aby ona nezůstala sama,neopustil ji chlap kterého ONA miluje."
Limai, byla jsem v pozici podváděné manželky a mohu tě ubezpečit, že po tom, co manžel předvedl, už jsem ho opravdu NEmilovala. Ale jinak mi samozřejmě šlo v první řadě o sebe - aby se MĚ radikálně nezměnil život, aby MÉ děti nevyrůstali v neúplné rodině, abych JÁ kvůli financím nemusela z mateřské do práce, abych JÁ měla po ruce někoho na občasnou pomoc s dětmi, abych JÁ měla někoho kdo mi v bytě vymění žárovky - ano, abych JÁ na vše nezůstala sama "A když si to dovolí,odejít od paní božské,tak mu to ze msty dá patřičně vyžrat." - namyslím si o sobě, že jsem paní božská, ale i když ode mě neodešel, vyžrat jsem mu to dala důkladně, to ano, proč jednat v rukavičkách s někým, kdo na mě žádné ohledy nebere - nejsem ten typ, kdo na mě kamenem, já na něj chlebem |
| Kornelia | 130082 |
|
26.3.2015 14:09:39
to sú tzv. rodinné typy mužov. Kade-tade zakladajú rodiny
![]() |
| Limai | 91448 |
|
|
26.3.2015 14:05:44
Janičko,to už je právě zase chybně to očekávání na straně milenky-kdyby neočekávala,nebyla by zklamaná,že milenec ženu opustit nechce.Milenky chyba,že jí nedokáže naplnit jenom ta chvíle s ním,že si to nedokáže užít s přístupem co je dnes nemusí být zítra.Její problém,že si s ním spojuje budoucnost a on ne.To jsou její představy,ne jeho.
|
| adelaide k. | 20327 |
|
|
26.3.2015 14:00:39
Zato psát vzkazy "zlé manželce" na dveře to je sebeucta jak stehno
![]() |
| Limai | 91448 |
|
|
26.3.2015 13:59:21
No ano,Janičko,však žádná nemusí být TA DRUHÁ.Každá má na výběr,jak se k čemu postaví.Když nechce být ta druhá,může dobrovolně odejít nebo poslat do háje chlapa,ale to nemusí znamenat nutně dělat scény,hroutit se,ponižovat,apod.Ani na straně manželky,ani milenky.
|
| Rodinová | 140078 |
|
|
26.3.2015 13:58:22
Taky neumim, nedela mi to dobre. Spadla jsem do nutnosti lhat - jasne, muzu si za to sama - a jak pisu, rozlozilo mi to osobnost, snad docasne. Uz nebudu.
|
| Carollyn | 131058 |
|
|
26.3.2015 13:57:33
Zato když tobě vlezla do představ a očekávání manželka, tak jsi byla štěstím bez sebe, že?! Třeba že´s jí napsala něco diskrétního, co viděla jenom ona a vůbec ne celý dům...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.