Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Limai | 91448 |
|
|
26.3.2015 13:12:22
No,máš pravdu,že v sedmnácti člověk ještě hledá sám sebe,natož nějaké sebevědomí.Ale jinak mi jaksi uniká rovnítko mezi "sebevědomí" a "prožití pěkné chvíle."
|
| Janička1 | 79261 |
|
|
26.3.2015 12:58:24
dva se perou (manželka/manžel a milenka/milenec) a třetí se směje (nevěrník/nevěrnice)
a ono často není o co stát ![]() |
| Limai | 91448 |
|
|
26.3.2015 12:50:39
Lexi to jsou krásně vyjmenované důvody,nicméně není potřeba si něco nalhávat-majetek,děti a ostatní jsou vždycky až na jiných mistech.Téměř ve všech případech jde v první řadě o manželku.Aby ona nezůstala sama,neopustil ji chlap kterého ONA miluje.Často nejsou žádné děti a majetek,případně děti velké,ale ty scénáře jsou obdobné-udělat první poslední,aby chlap neodešel.A když si to dovolí,odejít od paní božské,tak mu to ze msty dá patřičně vyžrat.
|
| Phalaneopsis | 146691 |
|
26.3.2015 12:37:14
ukažte mi na někoho kdo nikdy nelhal....
|
| ALL | 4469 |
|
|
26.3.2015 12:34:29
Já vím, takhle z venku se to snadno kecá, omlouvám se, ale přesto mne fascinuje, jak jste mohly věřit člověku, o kterém jste věděly, že lže? Lhal své manželce, proč by vám nelhal? Láska je fakt slepá...
|
| Janička1 | 79261 |
|
|
26.3.2015 12:31:14
Samozřejmě, ale pokud někdo setrvává v pozice milenky několik let a čeká, že se něco změní k lepšímu, pak ta pravděpodobnost zcela jistě klesá. Nutila nenutila odejít manžela od manželky, tím setrváváním v takovém vztahu ho jen podporujete dál lhát a podvádět. Vy jste krok udělala, pozdě a s dobrým úmyslem, ale udělala. Ovšem čekat, že on udělá to samé je blbost. Tu situaci co jsem tu popsala také nepodporuji. Nedala bych to a ani bych takhle žít nechtěla. Jsem emotivní,zásadová žena a po celou dobu vztahu (15 let) svému muži dávám jasně najevo, že bych mu nevěru netrpěla a já sama na to nemám žaludek. Ovšem vlastně v takové situaci jste byla .. jen s tím rozdílem, že teď má milence i manželka od svámi podváděného manžela ... však on spal s váma i s ní nebo snad ne ? Snažím se vám jen naznačit, že každá akce má nějakou reakci ... nemyslete si, manžel kamarádky, co jsem tu psala jejich příběh, začal na svou ženu žárlit, poslední měsíc se rozešel se svou milenkou (sama je vdaná a má děti) dost nedůstojně a zdržuje se doma teď v nevoli své ženy, která by chtěla se svým milence trávit víc času
a asi nejhůře to teď bere jejich okolí ... vždycky byla kamarádka chudák, všichni o záletech jejího muže věděli, ztratil všechny své přátelé (protože skoro s každou holkou svého kamaráda si něco začal), ale teď jsou za blbce oba a navíc jim to řeknou i do očí ... a to se snáší mnohem hůř, než machrování, že vede někdo paralelně dva vztahy a má tolik sexu, kolik si řekne ![]() |
|
26.3.2015 12:12:03
Obecně máš asi pravdu. Jenže..život nám přináší různé situace a stát se může opravdu leccos. A nikdy nemáš předem zaručené, že to dopadne dobře a podle tvých představ.
|
| jak | 39257 |
|
|
26.3.2015 11:53:01
ME by teda zajimala jina vec. kdybych ted jela za pritelkyni exmuze a rekla ji: nj, slecno, jak jste mi vypravela, ze by me stejne podvedl, hadejte, za kym pak dolejzal, kdyz jste doma kojila a mela pocit, ze jste ho zachranila..hadejte, o kom vypravel, ze ten vztah neni nic moc...
|
| Janička1 | 79261 |
|
|
26.3.2015 11:51:26
přínosný není ničím, stejně tak jako být dva roky něčí milenka, nechat si věšet bulíky na nos a doufat, že zrovna semnou to ,, myslí ,, vážně
Jen si zpestřil život ... dle mě dostupných názorů nevěrných mužů se jim líbí ten fakt a pocit, jak jim ty milenky to plánování a ty keci o společném lepším životě, žerou a když je to nuda nebo naopak chce milenka zakládat další rodinu či už mu ty řečičky nepoliká, jde zas o dům dál Přínosem se ti snažím vysvětlit, že ulhaný chlap, co podvádí není partie pro člověka, co chce mít doma partnera pro život, kterému může věřit ... Jsem vdaná, mám dvě děti, manžela, kterého miluju a kterému věřím, ovšem iluze si nedělám, není dokonalý a ani já nejsem. A neříkám, že se nemůžu zamilovat během dalších 40 let do někoho. Ovšem nikdy bych to s ním netáhla roky tajně a nečekala, že se něco změní. Nezmění nebo aspoň ne k lepšímu ![]() |
|
26.3.2015 11:49:43
máš pravdu, nechat tomu čas, na nic se raději moc neupínat..
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.