Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Phalaneopsis | 146691 |
|
26.3.2015 11:47:52
a jeje asi tu zase začíná klasický boj zhrzené milenky versus zhrzené manželky. ono je to asi fuk, i zhrzená manželka se jednou může stát zhrzenou milenkou a zhrzená milenka zas manželkou...
|
| radka |
| • |
26.3.2015 11:47:25
překvapilas
![]() musím říct, že příjemně |
| Rodinová | 140078 |
|
|
26.3.2015 11:45:10
No jo, tak to asi taky nebude uplne spravna cesta, spolehat se na ciny...spravna cesta bude ted nejspis se na vsechno premysleni vykaslat a proste zit a ono to nejak dopadne. Akorat ja se musim do tehle zivotni filofofie nutit, protoze jsem povahou resic a posouvac veci dopredu.
|
| Lexi. | 141305 |
|
26.3.2015 11:44:08
"Záměrem bylo dát manželce najevo,že její návštěva u nás byla na dvě věci a že láska s XXXXX trvá dál. "
Opotřebovávat někomu manžela a ještě se mu vysmívat - to úkol hodný vyjímečné osobnosti ![]() Na druhou stranu, ty asi taktéž nemáš kdovíjaké sebevědomí, když potřebuješ na lásku zadaného |
|
26.3.2015 11:40:30
no koukat na činy... přítel se s manželkou rozešel, našel si byt, začali jsme ho zařizovat, už jsme věděli kam pojedeme v létě na dovolenou. Činy tam nechyběly a přesto to krachlo..
|
| Lexi. | 141305 |
|
26.3.2015 11:40:26
"Jeho manželka mohla být vděčná,že narazila zrovna na mě."
- i ta jedna šťastlivkyně "Protože já nebyla z milenek,který by chlapa tahali od rodiny" - ach tak, šlo ti jenom o to jedno? "Snad si nemyslíš,že kdybych nebyla já,žili spolu šťastně až do smrti" - to netuším, ale je to možné "Ale líbí se mi ta sladká naivita manželek-"když se mi podaří odehnat od něj tu k...u,co mi rozvrací manželství,bude milovat zase mě a do smrti dobrý"" - mohu tě ujistit z vlastní zkušenosti, že značná část manželek není naivní ani trochu (na rozdíl od nezanedbatelné části milenek) a v takovýchto situacích je láska a milování to poslední, o co jim jde ![]() "No,milovat manželku možná i bude,ale neznamená to nic,protože když Servác nebude zahýbat s Alžbětou,bude to Cecílie,Blanka,Jitka nebo Debora." - to by byl slušnej grupáč "Ta zaslepenost,jak manžel je svatej a spadl nevinně do spárů rozvracečky" - neznám jedinou podváděnou manželku, která by takto uvažovala - většina uvažuje ve smyslu - ti dva hajzlové (manžel + milenka), kteří mi komplikují život".Není nad to ho zachránit spasitelkou manželkou. " - manžela nechce zachraňovat žádná - zachraňuje se rodina, dosavadní život, otec pro děti, společné finance a majetek... |
| Rodinová | 140078 |
|
|
26.3.2015 11:40:16
Prvni odstavec - mas pravdu, jako clovek asi nestoji za to.
Druhy odstavec - reseni elegantni a bez lzi, ale treba ja bych takhle zit neumela, nechtela. Lidi jsou ruzny. |
|
26.3.2015 11:37:45
to je tedy zvláštní příběh.....A pro koho je takový čtyřúhelník vůbec přínosný? Asi nechápu....
|
| Rodinová | 140078 |
|
|
26.3.2015 11:37:08
To jsme na tom stejne. Jsem premyslela, jak to budu delat v dalsim vztahu, bude-li.
Budu koukat hlavne na ciny, na slova min ...nevim. A to jsem si o sobe myslela, ze mam slusnou intuici ![]() |
| Janička1 | 79261 |
|
|
26.3.2015 11:33:27
vím jen to, že když chlap dokáže tolik let lhát své ženě a tobě věšet bulíky na nos a přesto se s ní nerozejde, nestojí za to. Protože i kdyby si ho měla ráda, ubližoval ti (i své ženě a rodině), ubližuje ti (i své ženě a rodině) a ubližoval by ti dál (i své ženě a rodině a popřípadě i své nové milence).
Znám případ, že se ženatý muž zamilovat do jiné, mladší .. ale když to přesáhlo rozum a byly v tom už i velké city a schylovalo se k tomu, že s ní chtěl být sám a toužili spolu i spát, tak šel za svou ženou (mou kamarádkou) a řekl jí to. Ta měla v tu chvíli na výběr ... dát si pauzu a čekat,jestli ho to opojení nepřejde, nebo se rozvést nebo žít v otevřeném manželství ... Vybrala si třetí variantu. Mají děti, společně tráví čas vyhraněný jim ... milenka o tom ví a manželka ví o milence. Podle mě se chlap zachoval alespoň jako chlap, kterého si může milenka vážit. Nechtěl lhát manželce a tak je tu určitá možnost, že by nemusel lhát ani milence a tak by vše co ji nakukal mohla být i pravda. Kamarádka má též nového přítele, přesto spolu s manželem se rozvést nehodlají ... prý jde milovat i víc lidí najednou... i spolu stále spí ... otázkou ovšem je, jak dlouho to vydrží druhé strany (jejich milenci) ... ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.