Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Janička1 | 79261 |
|
|
26.3.2015 11:05:24
nečekala ? jako, že když ženatý muž podvádí svou ženu, lže a hraje to na obě strany, že zrovna tobě lhát nebude ? nebo to, že dokud si neremcala a nedělala si problémy, tak v tobě našel a využíval těch 20% co jeho žena neměla ? a když přišlo tvrdé na tvrdé, uvědomil si, že přece nevymění těch tvých 20% za jejích 80% ...
![]() |
| Lexi. | 141305 |
|
26.3.2015 11:05:20
"U nás zhrzená manželka navštívila mé rodiče v domnění,že nezdárné dcerušce jejího manžela zatrhnou.Ale patnáct mi nebylo,bylo mi osmnáct.Některé manželky se zřejmě takto rády ponižují. "
- některé manželky halt nepasují do mustru pánů ze spolku stridavka.cz a snaží se udržet rodinu pohromadě, dokonce i za cenu ponižování. Zato některé nejen 18-ctky se chovají jako jisté rohaté zvíře, které nám dává mléko... Jinak jsi mi připomněla dávnou historku mé spolužačky - tam ovšem její rodiče navštívila milencova matka, s tím, ať dceři domluví, ať synovi nerozvrací manželství. No, rozvrátila, a na posledním třídním srazu nám tam brečela, že se s ní rozvádí, kvůli milence a nechá ji samotnou se 2 dětma (stejně jako její předchůdkyni) |
| Phalaneopsis | 146691 |
|
26.3.2015 11:04:47
i to je možné. Potom ale nevím, proč od ní chtěl pořád tak zoufale odcházet. Já ho fakt netlačila. U nás to probíhalo trochu netypicky. Já zpočátku nechtěla doma dělat problémy, kvůli synovi, který měl problémy ve škole a připravoval se na zkoušky na SŠ. Takže tlak bys spíš z druhé strany. Ovšem když jsme rozchody začli realizovat, on od ženy odešel, tak začal úplně blbnout. Bál se sejít se a promluvit si o všem s manželkou, když mu volala, tak se to bál zvednout a pak začal tvrdit, že se bojí i mě.
|
| sovice | 18997 |
|
|
26.3.2015 11:04:29
No nazdar.
|
| Rodinová | 140078 |
|
|
26.3.2015 11:00:35
Jo, je to mozny, sice dva roky tvrdil neco uplne jinyho, ale ted se mu rozsvitilo, ze je lepsi prijit o me nez o ni a vsechny ty jistoty s ni spojeny. Ja bych to i chapala, akorat ten dlouhodoby rozpor mezi slovy a ciny me dost rozhodil.
|
| Lexi. | 141305 |
|
26.3.2015 10:57:57
"Přečetla si to první manželka,s tím záměrem to bylo také psáno.Věděla jsem že on je v práci,že ona přijde domů první."
- to jsi jako chtěla, aby se o tobě manželka dozvěděla a manžela vyhodila tobě do náruče? Nebo to měla být nějaká sranda? |
| Lexi. | 141305 |
|
26.3.2015 10:56:02
"Já jsem svému milenci jednou napsala tužkou na oči vzkaz na dveře jejich bytu.Ale nebylo to v rámci žádných scén zhrzené milenky. "
- a záměrem mělo být co? |
| Janička1 | 79261 |
|
|
26.3.2015 10:55:32
a co když to není v tom, že je srab, ale prostě jen má svou ženu raději než tebe
![]() |
| Limai | 91448 |
|
|
26.3.2015 10:51:25
Přečetla si to první manželka,s tím záměrem to bylo také psáno.Věděla jsem že on je v práci,že ona přijde domů první.Možná si to přečetlo i několik sousedů,bydleli tenkrát v bytovce v prvním patře,dům bez výtahu,takže všichni museli projít okolo nich.Pak mi milenec říkal,že byla nasraná kvůli tomu,že musela mýt dveře.
|
| Limai | 91448 |
|
|
26.3.2015 10:43:27
To muselo být zajímavé
.U nás zhrzená manželka navštívila mé rodiče v domnění,že nezdárné dcerušce jejího manžela zatrhnou.Ale patnáct mi nebylo,bylo mi osmnáct.Některé manželky se zřejmě takto rády ponižují. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.