Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Phalaneopsis | 146691 |
|
17.3.2015 22:29:09
hele starý nejsme, to bych neřešila....spíš mě děsí představa, že bych měla někoho hledat a zas si třeba prožít něco podobného. i když zadaného už nikdy!
|
|
17.3.2015 22:26:31
na tvém místě bych mu asi řekla jestli chceš, rozveď se a pak teprve přijď....
|
| Rodinová | 140078 |
|
|
17.3.2015 22:21:45
Jojo, s vyhledem na stari o samote
![]() Ja si nerada stezuju a verejne uz vubec, to jen ze jsme v podobne situaci. Vim, ze za to muzu hlavne ja (teda taky muj manzel asi, ale to je jina vec), ato jsem vedela predem, ze vina bude na mou hlavu a byla s tim smirena. Ale ze se to takhle zvrtne... |
| holka anonymka | 93519 |
|
|
17.3.2015 22:21:34
nedávno má známá dopadla takto - přes 20 let čekala, než se její milý, kvůli kterému se rozvedla také rozvede. Povedlo se. Vzal si ji, když měla ona rok do důchodu. Ona se po dvou měsících rozvedla. Všechny jeho dluhy (o kterých nevěděla.. nevěděla ani, že chlastá) musí teď ona splácet. Přitom přišla o práci, a díky těm dluhům i o byt..
|
| holka anonymka | 93519 |
|
|
17.3.2015 22:18:56
já už si za svůj život rozuměla s tolika mužskými. Ten poslední je o polovinu mladší než já. Holt nemůžeme mít všechno. Ono to nakonec vyjde nastejno, jestli jsme s tím, nebo s oním.
Pochopila bych, že se budeš chtít rozvést, když vám to neklape. Je ale hloupé stavět něco nového na troskách starého. Jednou bys litovala.. |
| Rodinová | 140078 |
|
|
17.3.2015 22:16:52
Si nemyslim, ze je pripad pro psychiatra...jen proste srab, co se mu nechce veci resit a zahnanej do kouta vymysli ptakoviny, aby se dostal ven. Ja taky vyslechla spoustu blbosti v zaveru, proc to teda nejde, misto vety Ja si to rozmyslel, dam prednost starym a osvedcenym jistotam-manzelka, postel, najezdeny trasy. Pricemz celou dobu tvrdil, jak chce zmenit svuj zivot a ze se mnou je lepsi clovek.
Proste blba jsem byla, hotovo. |
|
17.3.2015 22:13:08
to jsou fajn....no a teď jsme za blázny, jak jsme to všechno zavařily, co
|
| Rodinová | 140078 |
|
|
17.3.2015 22:11:06
Asi jsou to hodny deti se slusnym vztahem k matce
![]() Nejdriv byly na me nastvany, protoze iniciator odchodu jsem byla ja, pak kdyz videly, jak vypadam a snazim se obrusovat vsechny hrany, tak jim me zacalo byt lito. |
|
17.3.2015 22:08:13
taky tím, že jsme spolu zatím žít nezačínali byl vtipnej jeho argument, že se mnou nemůže žít. Že bychom se hádali apod. Což je naprostá blbost, protože já jsem docela kliďas. Kdyby řekl narovinu, hele, já si to rozmyslel, chci se vrátit k ženě, nebo tak...ale začal vymýšlet úplné nesmysly
|
|
17.3.2015 22:05:14
hele my se sestěhovávat zatím vůbec s ohledem na děti neměli. Plánovali jsme, že tak půl roku budeme bydlet každý ve svém, pronajal si byt kousíček odsud a pak si upravíme část domu tak, aby měl každý co nejvíc soukromí. No a s tou nešťastnou matkou jsi mě pobavila
) U nás to taky dopadlo tak, že děti byly něšťastný z něšťastný matky... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.