| ja |
| • |
7.11.2012 16:01:44
http://www.kosmetika.cz/forum/pece-o-plet/cistic-poru-10851/?stranka=1
|
| Renča | 121433 |
|
|
22.10.2012 13:51:11
Ahoj, máte někdo zkušenosti s čističem pórů? Docela o tom přemýšlím, našla jsem jeden za dobrou cenu, tak mě zajímá jestli to ale funguje.
|
| Bida | 132746 |
|
26.9.2012 20:48:18
Ahoj všichni, pokud máte problémy s akné nebo máte jiný kožní problém, rozhodně vám chci doporučit přírodní produkty OKG. Mám s těmito výrobky osobní zkušenost a musím vám říct, že mi opravdu pomohly a jsem za to rád, že jsem je mohl poznat. Hledal jsem různé přípravky, které by mi mohli pomoct, ale moc to nepomohlo, náhodou jsem se dozvěděl o OKG a řekl jsem si, že to bude jenom další přípravek v řadě, ale nebyl, jedna paní mi poslala jiné zkušenosti od jiných lidí a nemohli si přípravky vynachválit, tak jsem si řekl, že to teda zkusím a teďka vím, že jsem udělal výbornou věc. Se vším vám velmi rád poradím. Tady je můj email bida.bida@seznam.cz
|
| tereza32 | 132308 |
|
10.9.2012 12:28:45
Ahoj,
nemám vlastní zkušenost, pleť se mi výrazně zhoršila pouze v těhotenství. Ale kámoška používá pleťovou vodu Aknevim, myslím, že měla k tomu i krém stejné značky, plus si zakoupila Pangamin a má teď tu pleť fakt výrazně lepší. Dříve mívala plné čelo pupínků a taky tváře nic moc. Tereza |
| nigrinka |
| • |
5.9.2012 21:48:00
Zkuste doktorku Rusnákovou z Prahy. Léčí mi ženské problémy a vcelku funguje. Žila 10 let v Číně a praktikuje čínskou medicínu. Vím o ní také z doporučení. Teď mi pomáhá abych otěhotněla, tak uvidíme. Známým pomohla...
|
| Háňa, dospívající dcera |
| • |
21.8.2012 11:22:49
Já jsem s akné bojovala od puberty a vyzkoušela kdeco, přírodní věci, Avon, Oriflame, z lékárny, ale nic mi pořádně nepomohlo, věkem se sice akné zklidnilo, ale i ve 40 letech mi občas pupínky rašily. Pak jsem vyzkoušela kosmetiku UNT, konkrétně jsem začala používat pleť. vodu MD Acne Control Toner, ráno a večer sérum Acne Med a večer lokálně na pupínky Acne Control, a musím říci, že mám teď nejlepší pleť, jakou jsem kdy měla. Acne Med je sérum, které mé smíšené pleti vůbec nijak nevadí a výskyt akné hodně omezilo. Acne Control na noc hodně pupínek vysuší, nejlepší je použít jej hned v zárodku, než pupínek zcela vyraší, stačí 1x na noc poďubkat a ráno umýt. Teď jsem přešla už na Pore Refiner, což je sérum, které je pro pleť s rozšířenými póry, a Acne Med jsem nechala pubertální dceři, která měla stejné problémy jako já, a i jí pomáhá, bohužel je nedůsledná a zapomíná kosmetiku používat.
|
| Niky |
| • |
3.5.2012 20:14:36
Nikdy jsem neměla problémy s akné, ale když mi bylo 16 začaly se objevovat na čele občas pupínky, situace se po čase zhoršila na takový stav, že jsem měla čelo poseté velkými pupínky a hodně to bolelo, žádné čistící vodičky nezabíraly a později se mi akné rozlezlo i na záda a hrudní, zašla jsem tedy ke kožní lékařce a tá mi předepsala DUAC, který zabral a do týdne se čelo výrazně zlepšilo, ale asi po půl roce užívání se vše vrátilo do starých kolejí, šla jsem tedy ke kožní znova a k DUACU mi připsala ještě DIFFERINE, po kterém jsem měla hodně vyschlou pleť a celkově jsem byla nespokojená, až jsem se na internetu dočetla o zázračných vitamínech RIBOFLAVÍN, došla jsem si pro ně tedy do lékárny a ani jsem moc neplatila 33 korun za vitamíny na měsíc, nevěřila jsem, že by taková levná věc mohla zabrat, ale opravdu, RIBOFLAVÍN užívám už skoro rok a pleť je krásná bez pupínků.
|
| Lufína | 8137 |
|
|
20.4.2012 22:35:13
Prosím o jakoukoliv zkušenost s tímto lékem.....zrovna nežádoucí účinky nezní nijak lákavě a proto nevíme,zda ano a nebo ne....pro pubertální dítko.Bylo nám doporučeno dermatologem.
Děkuji ![]() |
| Vlasta |
| • |
31.3.2012 20:48:44
Ahoj Margot, Ahava stále existuje a je super.Objevila jsem na ahava-shop.eu
|
| Gábi_Smolíková | 48713 |
|
|
12.3.2012 15:27:45
a ještě vlastně chodí každý týden na laser ke kožní, vždycky jen zaťuká a za pět minut je venku z ordinace
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.