| Jana, 2/07+10/08+5/11 | 81165 |
|
|
25.2.2012 11:42:29
hm, hm, mám poněkud potíže s penězi.
![]() |
| perko | 104605 |
|
25.2.2012 11:41:26
Taky na to trpím,i když mám pleť suchou.Základem je opravdu pravidelné čištění pleti.Mám kolegyni kosmetičku,která má leaser,takže zrovna v týdnu mu jeden takový tvrdý hnusný beďar přejela leaserem.Taky to ráda nípám,ale obě víme,že to bychom dělat neměly kor u tvrdého,ze kterého nic vymáčknou nejde.
Takže jsem Ti vlastně neporadila... |
| Jana, 2/07+10/08+5/11 | 81165 |
|
|
25.2.2012 11:35:04
Ahoj holky, mám smíšenou pleť, mastnou kolem nosu a pusy, jinak normální, která navíc ještě reaguje na můj cyklus, takže pravidelně před menstruací mi vyraší na bradě, vždycky na tom samém místě podkožák, kterej bolí a vypadá blbě, takže ho morduju
, dokud nevyteče, mám úplně nutkavou potřebu ho zklikvidovat, takže si asi umíte představit, jak po pár dnech vypadám a když konečně praskne, tak z něj udělám kráter . Je mi 37 a fakt se mi nechce vypadat jak puberťák. Nemáte nějakou radu, jak na to, aby třeba rychleji dozrál a nebolel, nebo jak se ho zbavit vůbec, fakt raší na tom samém místě pořád dokola. Nebo radu, jak ho nechat na pokoji? Nemaluju se, teď mám nějaký čistící mléko od Astrid, ta pleť je lepší, ale na tohohle neřáda to nefunguje a nový od Oriflame, který jsem ještě nezkoušela. Díky za rady. J. ![]() |
| sasamka | 22658 |
|
|
14.2.2012 17:48:51
Sledujte video reklamu a vydělávejte.
Za registraci 50 Dolarů. 3 videa denně za každé dostanete po vyplnění dotazníčku (8. otázek) 14 dolarů + další možnosti získání dolárků Výplata od 1000 Dolarů (VYPLÁCEJÍ) http://Surveys-Faq.com?ref=2723460 |
| japonka | 100294 |
|
|
4.2.2012 22:36:42
Vítejte všichni, kdo hledáte online přivýdělek
jednička roku 2011- momentálně nejúspěšnější společnost na světě ![]() jednoduchá práce pouze online z domova - pouze několik min denně možnost volby začít zcela bez vstupních a měsíčních poplatků, tak i jako člen s měsíčním poplatkem a více možnostmi příjmů vhodné pro maminky na MD, studenty, nezaměstnané, důchodce i jako přivýdělek ke stávajícímu zaměstnání,skvělá česká parta - týmová podpora v začátku i po celou dobu spolupráce http://JAPAN2010.zeekrewards.com ![]() |
| Jiri | 125237 |
|
13.1.2012 19:56:46
Ahoj, problémy s akné jsem měl i já. Dost mě to bralo a styděl jsem se za svůj obličej. Postupem let jsem vyzkoušel několik druhů kosmetiky a vybudoval si způsob, který byl poměrně účinný a já byl spokojený. Jelikož jsem grafik, tak jsem připravil web, kde bych se se svými zkušenostmi podělil, nejen s kosmetikou a akné, ale taky léky na předpis.
Podívejte na www.aknene.cz Doufám, že to alespoň někomu pomůže nebo potěší! |
| Monika |
| • |
30.12.2011 12:24:26
Dobrý den na akné, ale i posílení imunity, nachlazení, záněty, upravení cholesterolu, zamezení vypadávání vlasů a upevnění jejich kvality migrénu, opary, akné, lupénku, podpoří funkci ledvin, ekzém a ženám usnadní překonávání premenstruačních potíží a průvodních projevů období přechodu a nejen to, bych Vám doporučila skvělý přípravek. Je bylinkový, takže žádná chemie a opravdu pomáhá. V případě zájmu mě kdykoliv kontaktujte na e-mail mooonnysek@seznam.cz, ráda Vám doporučím i jiné produkty bez chemie.
Přeji příjemný den, Monika |
| Monika |
| • |
30.12.2011 12:24:05
Dobrý den na akné, ale i posílení imunity, nachlazení, záněty, upravení cholesterolu, zamezení vypadávání vlasů a upevnění jejich kvality migrénu, opary, akné, lupénku, podpoří funkci ledvin, ekzém a ženám usnadní překonávání premenstruačních potíží a průvodních projevů období přechodu a nejen to, bych Vám doporučila skvělý přípravek. Je bylinkový, takže žádná chemie a opravdu pomáhá. V případě zájmu mě kdykoliv kontaktujte na e-mail mooonnysek@seznam.cz, ráda Vám doporučím i jiné produkty bez chemie.
| Monika |
| • |
30.12.2011 12:23:35
| Monika |
| • |
30.12.2011 12:21:31
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.