| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Akné

(?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 751  [Dalších 471 >>]
Jana, 2/07+10/08+5/11 81165
25.2.2012 11:42:29
hm, hm, mám poněkud potíže s penězi. ~7~
perko 104605
25.2.2012 11:41:26
Taky na to trpím,i když mám pleť suchou.Základem je opravdu pravidelné čištění pleti.Mám kolegyni kosmetičku,která má leaser,takže zrovna v týdnu mu jeden takový tvrdý hnusný beďar přejela leaserem.Taky to ráda nípám,ale obě víme,že to bychom dělat neměly kor u tvrdého,ze kterého nic vymáčknou nejde.
Takže jsem Ti vlastně neporadila...
Jana, 2/07+10/08+5/11 81165
25.2.2012 11:35:04
Ahoj holky, mám smíšenou pleť, mastnou kolem nosu a pusy, jinak normální, která navíc ještě reaguje na můj cyklus, takže pravidelně před menstruací mi vyraší na bradě, vždycky na tom samém místě podkožák, kterej bolí a vypadá blbě, takže ho morduju ~f~, dokud nevyteče, mám úplně nutkavou potřebu ho zklikvidovat, takže si asi umíte představit, jak po pár dnech vypadám a když konečně praskne, tak z něj udělám kráter ~q~ ~8~. Je mi 37 a fakt se mi nechce vypadat jak puberťák. Nemáte nějakou radu, jak na to, aby třeba rychleji dozrál a nebolel, nebo jak se ho zbavit vůbec, fakt raší na tom samém místě pořád dokola. Nebo radu, jak ho nechat na pokoji? ~5~ Nemaluju se, teď mám nějaký čistící mléko od Astrid, ta pleť je lepší, ale na tohohle neřáda to nefunguje a nový od Oriflame, který jsem ještě nezkoušela. Díky za rady. J. ~x~
sasamka 22658
14.2.2012 17:48:51
Sledujte video reklamu a vydělávejte.

Za registraci 50 Dolarů.

3 videa denně za každé dostanete po vyplnění dotazníčku (8. otázek) 14 dolarů + další možnosti získání dolárků

Výplata od 1000 Dolarů (VYPLÁCEJÍ)

http://Surveys-Faq.com?ref=2723460
japonka 100294
4.2.2012 22:36:42
Vítejte všichni, kdo hledáte online přivýdělek
jednička roku 2011- momentálně nejúspěšnější společnost na světě~g~
jednoduchá práce pouze online z domova - pouze několik min denně
možnost volby začít zcela bez vstupních a měsíčních poplatků, tak i jako člen s měsíčním poplatkem a více možnostmi příjmů vhodné pro maminky na MD, studenty, nezaměstnané, důchodce i jako přivýdělek ke stávajícímu zaměstnání,skvělá česká parta - týmová podpora v začátku i po celou dobu spolupráce
http://JAPAN2010.zeekrewards.com~R^
Jiri 125237
13.1.2012 19:56:46
Ahoj, problémy s akné jsem měl i já. Dost mě to bralo a styděl jsem se za svůj obličej. Postupem let jsem vyzkoušel několik druhů kosmetiky a vybudoval si způsob, který byl poměrně účinný a já byl spokojený. Jelikož jsem grafik, tak jsem připravil web, kde bych se se svými zkušenostmi podělil, nejen s kosmetikou a akné, ale taky léky na předpis.

Podívejte na www.aknene.cz
Doufám, že to alespoň někomu pomůže nebo potěší!
Monika
  • 
30.12.2011 12:24:26
Dobrý den na akné, ale i posílení imunity, nachlazení, záněty, upravení cholesterolu, zamezení vypadávání vlasů a upevnění jejich kvality migrénu, opary, akné, lupénku, podpoří funkci ledvin, ekzém a ženám usnadní překonávání premenstruačních potíží a průvodních projevů období přechodu a nejen to, bych Vám doporučila skvělý přípravek. Je bylinkový, takže žádná chemie a opravdu pomáhá. V případě zájmu mě kdykoliv kontaktujte na e-mail mooonnysek@seznam.cz, ráda Vám doporučím i jiné produkty bez chemie.
Přeji příjemný den, Monika
Monika
  • 
30.12.2011 12:24:05
Dobrý den na akné, ale i posílení imunity, nachlazení, záněty, upravení cholesterolu, zamezení vypadávání vlasů a upevnění jejich kvality migrénu, opary, akné, lupénku, podpoří funkci ledvin, ekzém a ženám usnadní překonávání premenstruačních potíží a průvodních projevů období přechodu a nejen to, bych Vám doporučila skvělý přípravek. Je bylinkový, takže žádná chemie a opravdu pomáhá. V případě zájmu mě kdykoliv kontaktujte na e-mail mooonnysek@seznam.cz, ráda Vám doporučím i jiné produkty bez chemie.
Monika
  • 
30.12.2011 12:23:35
Monika
  • 
30.12.2011 12:21:31
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 751  [Dalších 471 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.