| Boriska- | 76544 |
|
|
13.11.2011 21:12:38
Zkus mast na hemeroidy za 69 kč z lékárny. Nevěřila jsem, dělá fakt zázraky
. Náš na to taky trpí a všechny značkové serepetičky můžou jít do háje. |
| perko | 104605 |
|
13.11.2011 21:03:44
Kamarádky dcera chodila na jakési broušení kůže,o hodně se jí obličej zlepšil.
Leaser má známá v kosmetice,zas tak ohromná částka za ukon to není,poptej se v kosmetických salonech. |
| Tragika | 61116 |
|
|
13.11.2011 20:47:43
Po delší době jsem viděla svého syna a dost jsem se zděsila stavem jeho pleti. Už pár let ho trápí akné, ale takto nikdy nevypadal.
![]() Mastiček, vodiček aj. už na obličej naplácal minimálně za 15 tisíc. Byl u všech možných lékařů a je to čím dál tím horší. Podle něj mu může pomoci jen ošetření laserem. Chtěla jsem se tedy zeptat, zda má s tímto někdo zkušenost a kolik ta sranda stojí. Vyřešila bych tím Ježíška. |
| Jana Zelenková |
| • |
1.11.2011 15:23:00
Brutnákový olej najdete v přípravcích Ok omega 3 complete a Ok omega plus, které jsou čistě přírodní. Chrání kardiovaskulární systém, podporují správnou fukci srdce a cév. Udržují správnou hladinu cholesterolu a normalizují krevní tlak. Navíc přispívají i ke zlepšení kvality kůže, vlasů a nehtů. Vhodné při dlouhodobé únavě a vyčerpání. Pro více informací navštivte www.prirodnilecba.deg.cz.
|
| jirinka 217.115.247.146 |
| • |
21.9.2011 19:10:25
ahoj ,
moc děkuji za reakci :) brutnákový kapsle obsahují jenom GAMA LINEOLOVOU A LINOLOVOU KYSELINU A pupalkový olej,snad jsem ty kyseliny napsala dobře, jinak myslím, že to celkem pomáhá, je tam psaný , hlavně na pleť s akné, na vlasy a nehty , tak na nehtech to vidím :) s pletí už to je trošku jinak, ale myslím, že tomu chce dát jen trochu času.Snažím se pít bylinkové čaje , a stravu. Také se s manželem snažíme o mimnko, tak spíš doufám, že by se mi plet mohla zlepšit a ne naopak.... děkuji jinak ostatní zkušenosti mi ůžte psát i na můj email: jirinkakov@seznam.cz |
| Alternativní kvočna | 118582 |
|
|
20.9.2011 19:22:15
brutnákový olej skutečně na pleť pomáhá (stejně tak pupalkový nebo konopný), užívaný vnitřně denně 1-2 kávové lžičky - obsahuje nenasycené mastné kyseliny v poměru, jakéý je pro tělo dobře využitelný
nevím, kolik ho je v tabetách a jaké je příp. další složení stejnou službu udělá i tolik (ne)oblíbený rybí tuk - oni asi věděli, proč ho do nás tolik ládují, mj. opravdu posiluje imunitu a pomáhá při ekzémech |
| 217.115.247.146 |
| • |
20.9.2011 19:15:12
ahojík všem, chtěla jsem se zeptat zda má někdo zkušenosti s brutnákem lékařským/ pupalkou
beru tyto vitaminový kapsle jako doplněk stravy. Mělo by to pomáhat na pleť. Nevím po jak dlouhé době nastává změna , našla jsem jeden článek, ve kterém se píše že po 2 měsících, já to beru zatím 1 měsíc. tak uvidím zda to pomůže. Má prosím někdo s tímto doplnkěm stravy zkušenosti ? Děkuji |
| Sváťa |
| • |
20.8.2011 10:47:02
Máš pravdu Jano,vyzkoušela jsem už i kosmetiku,je to výborný věc,měla jsem pěknou tvář a bylo velmi spokojená,jenže kosmetika mě stála pokaždé okolo 400Kč.A to jako studentka si nemohu dovoli.
|
| Jana |
| • |
20.8.2011 10:45:20
Sváťo,mě pomáhá kosmetika,dvakrát do měsíce a je to v cajku,měla jsem taky velké problémy,ale jediný způsob,který zabral byl tento.. Vyzkoušej.
|
| Sváťa |
| • |
20.8.2011 10:43:00
U mě je to s akné jako začarovaný kruh.
(Věk 19let, pleť nemastná s velmi rozšířeným akné.) Týden před menstruací se mi akné začne objevovat na obličeji,zádech a je úplně nezvladatelé.Nejhorší si je do toho rypnout,protože po dobu menstruace se mi všechny rány špatně hojí a spíše mi jako by bobtnají a mají tendenci k zanícení. Po dvou týdnech(týden před mens a s mens) se rány po akné konečně hojí!A ještě se ani nedohojí a co se stane,..? Další menzes a vše je v pytli. Jediné,co mi zabírá jsou antibiotika. Ty ale nemůžu užívat každý měsíc,proto prosím o radu..... Pomozte mi prosím,.. Ke kožní chodím,ta mi říká: na rozšířené akné jako máte vy: čistit,čistit a antikoncepci(tu ale nechci) a myslím,že nedělám špatně,že odmítám antinu. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.