Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Palac + 1 | 74013 |
|
|
14.9.2013 13:44:41
tyteploty (max 38) trvaly ani ne 24 hodin- jinak zadyn priznaky nemel. mylsite, ze prvni faze by mohla mit i takhle lehky prubeh?
|
| .kili. | 125672 |
|
14.9.2013 13:38:18
flaviviry by mohli testovat skrze PCR, to by se asi trochu podražilo,
promořenost klíšťat flaviviry je v různých lokalitách různá, přítomnost flaviviru v kíštěti ještě nezavdává vznik onemocnění, dítku je dobře, OK, mějte na paměti dvoufázový průběh klíšťové encephalitidy borreliová neuroinfekce to jistě není bez ohledu na nález z laboratoře |
| Palac + 1 | 74013 |
|
|
14.9.2013 12:48:28
jinak syn uz je dneska uplne v pohode. bez teplot, zivej.
|
| Palac + 1 | 74013 |
|
|
14.9.2013 12:47:34
testuji na encefalitidu:
http://www.testboreliozy.cz/postup-objednani-testu-klistete.html a jak jsem koupila, tak prodavam. lekar, ktery mi vcera z laborky iniciativne volal a nabadal me, abych jela se synem na pohotovost, rikal ze: - nekdy se muze stat, ze te testovaci latky je tam podlimitni mnostvi. pak jim pozitivni kliste vyjde jako negativni. ale pry se to stava malokdy - klistat infikovanych borelii je celkem dost (pry cca kazde treti, ktere testuji), kdezdo encefalitida je (navzdory silne medialni masazi) dost ridka v laboratorni zprave, ketrou mi zaslali, je mimo jine toto: --- Pro detekci viru klíšťové encefalitidy a Anaplasma phagocytophilum byla využita vysoce citlivá RealTime PCR metoda. |
| Palac + 1 | 74013 |
|
|
14.9.2013 12:43:46
testuji na encefalitidfu, borelie ehrlichie a :
http://www.testboreliozy.cz/postup-objednani-testu-klistete.html |
| .kili. | 125672 |
|
14.9.2013 11:24:07
" mi volali a rikali, ze se muze stat, ze kliste ma v sobe tech tetsovanych latek podlimitřni mnozstvi"
zřejmě v tom mají zmatek. - klíště přisáté před 14 dny jistě není příčinou borreliové neuroinfekce - pokud by mělo jít o infekci flaviviry (tedy o klíšťovou encephaliotidu), pak je možné, že by uvedené klíště infekci přenést mohlo, ale že by ta laboratoř vyšetřovat klíšťata na přítomnost flavivirů, to bych si troufnul s úspěchem pochjybovat |
| kj. |
| • |
14.9.2013 10:50:01
klíště testují jen na borelku a netestují na klíšťovou encefalitídu, ne? Ale s největší pravděpodobností to bude normální, běžná viróza.
|
| vertigo | 92133 |
|
|
13.9.2013 18:44:43
Může to být encefalitida, ale nejspíš nebude
Začal podzim, děti ve školkách, to přímo nahrává různým virózám (dcera před chvilkou kýchla a vyletěl z ní obr-sopel) a navíc, pokud měl horečku v noci a teď je veselý a jí, tak se jeho stav nejspíš nijak nehorší. Jak už tu zaznělo - uvařit čaj a přečíst pohádku ![]() |
| Palac + 1 | 74013 |
|
|
13.9.2013 17:39:02
vim, ze plasim.
nedlao mi to a psala jsem to te laborky. obratem mi volali a rikali, ze se muze stat, ze kliste ma v sobe tech tetsovanych latek podlimitřni mnozstvi, v tom pripade jim vyjde jako negativni, ac infikovane je. lekar z laborky me nabadal, at urcite radej jedu se synem na pohotovost. volala jsem na pohotovost, konzultovala to s lekarkou a ta ze stejnych informaci vyvodila, ze zatim je zbytecny jezdit. ze to bude spis viroza. |
| Líza | 17721 |
|
|
13.9.2013 16:26:46
A ono není normální, že když má dítě teplotu, tak ho u toho bolí hlava? To bys musela kvůli encefalitidě šílet furt (není jen klíšťová, je i mnoho dalších). Uvař mu čaj, přečti mu pohádku a buď v klidu.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.