Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| .kili. | 125672 |
|
17.11.2015 7:24:39
- "no ani bych neřekla
"to není podstatné - "Možná by to chtělo si něco o borelióze s jejích projevech v časném a pozdním a chronickém stádiu dostudovat a vzít v úvahu i postřehy a potíže pacientů" nikdo Vám v tom nebrání |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
17.11.2015 0:25:33
no ani bych neřekla
![]() Možná by to chtělo si něco o borelióze s jejích projevech v časném a pozdním a chronickém stádiu dostudovat a vzít v úvahu i postřehy a potíže pacientů - bez toho totiž snad léčit ani nejde....neléčí se nemoc, ale konkrétní lidi. |
| .kili. | 125672 |
|
16.11.2015 19:07:13
" proč vůbec reagujete, když na to nemůže nic říct"
na rozdíl od Vás jsem k tomu sdělil dost patřičného |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
16.11.2015 18:16:19
No, tak proč vůbec reagujete, když na to nemůže nic říct
![]() |
| .kili. | 125672 |
|
15.11.2015 8:09:48
- "Strašný je to, když je člověku dlouhodobě zle, jde s důvěrou za lékařem a narazí na někoho podobného. "
Madame, zdá se, že nedokážete rozlišit i-netové prostředí od zdravotnického zařízení. Možná je to zpoůsobeno nějakou infekcí, ale sám bych řekl, že spíše snahou vydávat se za znalce bez ohledu na zjevné basální neznalosti. - "Pokud má sílu na hledání jiného, fajn, pokud ne, pomáhej mu Pánbůh" no hlavně mu pomáhej ať nenajde samouky Vašeho ražení, a kdyby už, tak aby ho aspoň připravili jen o peníze a ne o zbytek zdraví |
| .kili. | 125672 |
|
15.11.2015 8:03:18
- "Je smutné, že borelióza ve druhém nebo spíš už v tom třetím stádiu se u nás cíleně, úspěšně a celostně léčí pouze v ordinacích, kde si to musí pacient sám hradit. O něčem to asi vypovídá."
co je borelioza ve druhém nebo spíše v tom třetím stadiu. - boreliózu lékaři (jak je vidět i u vás, bagateliují). madame, nevím co vidíte u nás, ani proč tu šíříte poplašné zprávy. - "Kamarádka má diagnostikovanou borelku cca 15 let" netuším proč mi to sdělujete a nemám jak Vám odpovědět, nezabývám se zdravotními problémy dospělých. Stejně tak netuším proč kdejaké potíže máte za způsobené borreliovou infekcí. |
| .kili. | 125672 |
|
15.11.2015 7:55:32
"To je normální doktorská arogance"
Co míníte ? Tuto v větu, kterou jsem reagoval já : "které bolesti míníte ? Já skutečně nevím, nač se ptáte. Na které boletsi se ptáte nyní a jaký mají mít vztah k borreliové infekci." Co na tom je arogantní prosím. Pokud rozumíte smyslu slova arogance, pak by Vám spíše měla být za arogantní věta "když nevíš buď zticha". |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
15.11.2015 0:47:31
kili, ano, člověk si může opravdu gratulovat, když narazí na lékaře, který opravdu zná, umí léčit a vyléčí a hlavně má o pacienta zájem.
Je smutné, že borelióza ve druhém nebo spíš už v tom třetím stádiu se u nás cíleně, úspěšně a celostně léčí pouze v ordinacích, kde si to musí pacient sám hradit. O něčem to asi vypovídá. Ale někomu je tak dlouhodobě neuvěřitelně zle, že si tu částku opravdu raději sám zaplatí - protože v mnohých případech se jiné pomoci prostě nedočká - boreliózu lékaři (jak je vidět i u vás, bagateliují). Kamarádka má diagnostikovanou borelku cca 15 let - dnes má už neurologické problémy, problémy s viděním - posunuté vidění, neuvěřitelné bolesti hlavy, pokleslý koutek, strašné bolesti kloubů, narušenou psychiku - od své lékařky dostala nedávno týdenní !! ATB (protože ji znovu kouslo klíště a udělal se jí flek) - toť vše. Je jí 45 let. Flek se ztratil a podle lékařky je zdravá, léčba skončena. Přesně v tomto stádiu boreliózy se nacházela moje mamka, když tělo nevydrželo, zhroutila se a zůstala jako "ležák" dalších 17 let. |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
15.11.2015 0:33:30
![]() To je normální doktorská arogance. Strašný je to, když je člověku dlouhodobě zle, jde s důvěrou za lékařem a narazí na někoho podobného. Pokud má sílu na hledání jiného, fajn, pokud ne, pomáhej mu Pánbůh. |
| .kili. | 125672 |
|
14.11.2015 15:44:30
"Lékař díky kterému mě přešla celá řada zdravotních problémů."
congratulation |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.