Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| .kili. | 125672 |
|
29.7.2015 21:08:54
" se bojím, že ten červený flek neuhlídám"
to se nebojte, to se nedá přehlédnout |
| .kili. | 125672 |
|
29.7.2015 21:07:35
" Moc jsem je nezkoumala, nevím kolik měla nohou .."
to ani není třeba, larvy nejsou významným přenašečem, ale to je jedno, hlavně se nenechte vtáhnout pitomými radami do vymýšlení příznaků, do pokoutního shánění léků k nesmyslnému preventivnímu podávání, k utrácení peněz za etc. šarlatánské výmysly k diagnostice a léčbě a když budete hledat nějaké informace tak se vyhněte pavlačovým drbnám. Děti nejsou pokusné objekty. |
| Slída | 125055 |
|
|
29.7.2015 21:02:33
většinu jich měl v hlavě ve vlasové části, pak uši krk a něco málo v podpaží. Také proto se bojím, že ten červený flek neuhlídám, má hodně husté vlásky, navíc na některých místech hlavně na zátylku má takové ty červené skvrny od rozšířených žilek, či co to je.
|
| Slída | 125055 |
|
|
29.7.2015 20:57:06
normální malý stan, nevím co je to za typ, koupili jsme ho před pár lety, právě pro stanování na zahradě, aby měly děti zážitek. uvnitř je síťka a pak ještě jedna vrstva látky. Kudy a kde se klíšťata vzala nikdo neví. Manžel měl taky, ale jen 10, všechno nalezlo na syna, ale na něj klíšťata víc jdou. Byly úplně malinké, většina i světlá, tmavých bylo pár. Moc jsem je nezkoumala, nevím kolik měla nohou, nebyl čas, byla jsem ráda, že malý držel, i když se vztekal. myslíme si, že tam někde poblíž stanu asi bylo "hnízdo" a jak se ze soboty na neděli hodně ochladilo, přilákalo je to teplo do stanu. ale to jsou jen takové úvahy.
|
| Pam-pela | 97353 |
|
|
29.7.2015 20:28:01
...no, vzhledem k tomu, že 3.stádium se může objevit po mnoha letech až desetiletích.... tak to u dětí možná ještě neprojeví. Leč může mít později tyto následky jako mladý dospělý - který byl nakažený v dětství, nebo ne?
|
| .kili. | 125672 |
|
29.7.2015 20:20:41
"Do kolika let toto platí, že dítě má pouze časné stadium?"
* dítě je lidská bytost před dovršením 18 let věku ** já jsem nesdělil, že dítě má pouze čaasné onemocnění, kdežto že pozdní onemocnění (snad některou arthritidu) u dětí prakticky nejsou |
| withep | 93862 |
|
|
29.7.2015 20:20:33
40?!
Co to bylo za stan, neměl uzavřenou moskytyéru? Nebo i tu klíšťata prolezla? |
| Bedunka | 146909 |
|
|
29.7.2015 20:15:15
Do kolika let toto platí, že dítě má pouze časné stadium?
|
| Pam-pela | 97353 |
|
|
29.7.2015 19:57:56
Plasmový generátor - tedy dle vás ptákovinu - používají dnes mnozí lékaři jako pomocný přístroj k léčení...
.Co jsem měla možnost vidět a poznat, má v mnohém (ne ve všem, 100% zázraky nedělá) velmi slušné účinky, hlavně bez vedlejších účinků a bezbolestně. Je teda nutné, aby ho ovládal odborník, který ví a umí a je trochu technicky zdatný a použil se na jevy, pro které je určen, není to zázrak na všechno. Zde kousek historie - http://www.bicom-optima.cz/o-nas/historie-biorezonance |
| .kili. | 125672 |
|
29.7.2015 19:49:24
"není nutné ležet 24 hodin. Při použití atraumatické jehly stačí 2 hodiny"
doba horisontální polohy po LP není dána typem jehly. Dvě hodiny dítku jistě nestačí. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.