Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka a dva kluci | 57001 |
|
|
28.7.2014 16:57:35
kili tak díky za nazor jen, poprosím shrnu zda jsem pochopila spravně
![]() 1-najít seriozní zdroj informací, ktere povedou k vysledku 2- nečíst co kde a jak a kdo jelikož každy je jiny sve lekařce veřím což jsem ji řekla, jen chapu i manžela , že ma starost ted je mou starostí vše dobře prezentovat manželovi, jelikož souhlasim s tím, co navrhovala dětska lekařka. a pochopila jsem , že mate stejny nazor, že atb nyní nic neřeší ![]() každopadně díky uf ten internet nam byl čert dlužen, někdy moc info je na škodu a selsky rozum je v koncích ![]() |
| .kili. | 125672 |
|
28.7.2014 16:47:56
"XClovek chce to nejlepší, ale tady jsem ve slepe ulicce neni jasne a prokazatelne ktera strana ma recht obě to myslí dobře "
- to nejlepší v dao věci pmohou nabáídnoout ti, kteří o věci mají patřičné znalosti...a Vaším problémem je nejspíše nalezení seriosního zdroje informací - slepá ulička je tu umělá, postavená z vlastních nápadů, domněnek, úsudků a představ.... ani IDSA a ani ILADS nemají takovou indikaci, jakou navrhuje Váš partner - myslet něco dobře neznamená činit to dobře, představa příznivého efektu preventivního podávání antibiotik po přisátí klíštěte je anekdotální, pokud nevěříte lékaři, najděte jiného, poproste o péči kliniku dětstkých infekčních nemocí, prostě obraťte se na nekoho kompetentního. Pitomé netové pindy, jichž jsou vůkol tohoto thematu přehršle, Vám nemohou nijak pomoci, leda zavést do zmatků, jimiž jsou samy přeplněny. Z úytle hloupostí moudro nevyberete,. |
| Lenka a dva kluci | 57001 |
|
|
28.7.2014 14:56:38
tak atb bez příznaku nedaji čekala jsem to, logicky proč když není podklad pro podaní a dat atb díteti takto silna jen tak je šíleny. Chápu i lekařku jen kdo presvedčí manžela , aby jeste chvilenku vydržel a nic do ne necpal za 14 dní udela pani dr nejake spec odbery na protilatky. XClovek chce to nejlepší, ale tady jsem ve slepe ulicce neni jasne a prokazatelne ktera strana ma recht obě to myslí dobře
|
| Natascha | 56212 |
|
|
28.7.2014 10:51:39
Evidentně je to to jediné, co postiženým funguje - školská medicína si totiž s boreliózou neví rady, doktoři si tě přehazují jak horký brambor, tak se nediv, že lidem nezbude nic jiného, než se léčit sami.
A věř, že když máš bolesti a deprese, tak vyzkoušíš ledacos. |
| maska | 59733 |
|
28.7.2014 0:56:49
Olgavo, nevadi, alespon bych mu napsala... a v pripade domluvy tam sjela. Diky moc.
|
| maska | 59733 |
|
28.7.2014 0:56:34
Olgavo, nevadi, alespon bych mu napsala... a v pripade domluvy tam sjela. Diky moc.
|
| vertigo | 92133 |
|
|
28.7.2014 0:24:36
Bohužel už si nepamatuju, kde jsem na to narazila, ale šlo o rady jak obcházet co nejvíc lékařů (praktik, pohotovost, infekční, kožní) a žádat od nich recepty na různá ATB, jen aby si to člověk "posichroval" a léčil se co nejdéle...
|
| Pam-pela | 97353 |
|
|
27.7.2014 23:29:50
Dulco, jestli ti našli protilátky, nemusela jsi ji přece prodělat jako nemoc.
|
| vertigo | 92133 |
|
|
27.7.2014 23:20:16
"proč je chce dělat až za tak dlouho?"
Protože dřív je nemá smysl dělat, protože se nevytvoří protilátky. Jinak léčit ATB preventivně je podle mě nesmysl a nestačím se divit, co za bludy ohledně léčby boreliozy se šíří internetem ![]() |
| dulca |
| • |
27.7.2014 23:13:19
ona je prokazan vztah mezi RS a boreliozou... zadnou takovou studii neznam, jsou to jenom neprokazane famy, ktere se siri mezi verejnosti
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.