| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Klíšťata

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 900] Názory 901910 z 3804  [Dalších 2894 >>]
Lenka a dva kluci 57001
27.7.2014 18:46:28
ahoj, chtěla jsem se zeptat na zkušenosti ohledne pokud mate v ruce z laboratoře kam jsme poslai kliste positivní boreliozu. 6lety syn hod měl před 12 dny jít pro atb cekat na tzv 6tydenní lhutu ohledne krevních testu?

Dnes jsme se vratili z dovolene na kterou nam prave mailem poslali vysledky. Co ted? Manžel je zastancem okamžite přelečit atb. Flek neni díky moc všem za poznatky hezky den Lenka
sylvaina 77406
23.7.2014 22:24:48
Ono toho moc není. Mně po encefalitidě bolela hlava následujících 15 let skoro bez přestání. Pomáhaly trochu studené obklady, tak co třeba zkusit takový ten chladicí gelový polštářek?
Pralin 95454
23.7.2014 21:01:50
Byl hospitalizovany...ale stale ho boli hlava a zada, jde mi o nejake bylinky, tipy, alternativu, cokoliv...
ivaxx 44192
23.7.2014 20:50:43
Léky by měl dávkovat lékař. Syn klíšťovku prodělal a v prvních dnech mu lékaři podávali léky proti bolestem v kapačkách, jinak nebyl vůbec schopen usnout. Z nemocnice jej pouštěli, až když byl schopen fungovat bez léků. Je mi divné, že dotyčný není hospitalizovaný.
Líza 17721
23.7.2014 16:44:08
Slunce NE.
Jan Severský sc. 137830
23.7.2014 16:40:57
Komár a dokonce i zde v Čechách.
Té ženě bych doporučil příště si uvědomit, že na planetě není sama.
Někteří i koušou a i žerou.
Zaživa.
A někteří i pijou jrev.
A pokud dítě řekne, že je něco píchlo, tak skutečně je píchlo.
Ale žena, která prošla deformačním mechanismem porodnictví, už má nejen poškozenou identitu, jako výsledná poškození genetické paměti, ale i faktor Matka, který je životně důležitý na zdravý vývoj dítěte a jeho ochranu a navíc je již neschopna se správně o dítě postarat, jakožto trvalá majitelka duševní poruchy ztráta vnímání reality, ta se projevuje paradoxním myšlením.
Je jedna z mnoha miliard těžkých pacientek této podivné planety.
Výrobek podivného ,,zdravotnictví".
Jan Severský sc. 137830
23.7.2014 16:24:58
Tady jsou určující tyto faktory:
Vêk, kvalita imunitního systému a vůle.
Pokud něco z toho nefunguje správně, nic nepomůže.
Problém tzv.encefalitidy je v tom, že oslabuje vůli.
Pokud není bojovník, tak už je poražen.
A samotná ,,encefalitida" je řešitelná pouze individuálně, kus od kusu, a v nemocnicích šamani dávají antibiotoka.
Špatná.
Takže antibiotika, ale ta správná.
V přirodě jich je hodně a dokonce i jedy, které otráví virus.
Ale têlu neublíží.
Zvýšit přísun syrového česneku.
Virus toto antibiotikum nemá rád.
Pozor! Musí se hlídat tlak, aby to s ním nešlehlo o planetu.
Česnek upravuje i krevní oběh, což je důležité.
V herbáři si najít rostliny, které působí přímo na nervový systém, ale jako stimulátor, ne oblbovák.
Oblbovák je špatně. Nemá ty správné jedy.
Encefalitida je nadlouho, pokud je víc jak měsíc.
Ale bez vůle...je to neřešitelné.
Pralin 95454
23.7.2014 15:42:33
Myslela jsem prave neco jak ulevit bolesti hlavy a zad...asi jsem se spatne vyjadrila...

Omlouvam se adminovi, prosim nechte mi prispevek do dnesni pulnoci pak ho klidne smazte, dekuji...
Tili
  • 
23.7.2014 15:17:19
Vzhledem k tomu, že musí odpočívat něco, co ho zabaví v posteli - knížky, filmy. Průšvih je, že většinou v tomto případě tak extrémně bolí hlava, že se nedá číst ani koukat na TV.
sylvaina 77406
22.7.2014 21:57:12
Musí odpočívat, odpočívat a zase odpočívat. Takže cokoli, co mu v tom odpočívání pomůže.
[<<Předchozích 900] Názory 901910 z 3804  [Dalších 2894 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.