| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Dětská mozková obrna

pokud vaše dítě má tuto diagnózu, nebo pokud vás s ní jen strašili, jak vypadal psychomotorický vývoj dítěte v 1. roce života? Kdy vám diagnózu definitivně potvrdili, a odkdy lékaři naznačovali, že by o DMO mohlo jít? Nakolik pomohla Vojtova metoda, jak moc zkušeného terapeuta jste měli? Máte někdo zkušenost s lázeňskou péčí v případě miminka?
  (?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 12948  [Dalších 12758 >>]
Renata, www.jakublaga.wz.cz 40946
10.8.2012 20:43:21
Jecidlo, tady už asi nikdo moc nechodí, spíš jsou všichni na FB v uzavřené skupině, jestli máš FB tak odkaz je:
https://www.facebook.com/groups/spojmese/
Chodí tam spousta maminek a dozvíš se spoustu informací ~;)
Hanka6
  • 
7.8.2012 18:43:36
RL Corpus v Olomouci. Drzim pesti at vam rehabilitace pomuze
kubula 131628
6.8.2012 8:47:20
Zo Ziliny
.kili. 125672
5.8.2012 10:37:34
odkud jste ?
kubula 131628
5.8.2012 8:29:17
Ahojte chcem Vas poprosit o radu ci mate niekto skusenosti s krvacanim do mozgu. Moja 2 mesacna dcerka ho prave prekonava a je to az 4 stupen a tak prognozy lekarov su uplne desive. Vyvinuty hydrocefalus, DMO a vazne poruchy psychomotoriky. Vsetko by sa ale mohlo ovplyvnit rehabilitaciou a tak mi prosim dajte nejake tipy kde v Cesku je dobre rehabilitacne centrum. Vdaka moc.
Hanka6
  • 
4.8.2012 17:07:14
Obcas sem nakouknu, pred par dny sem dala FrancesNina odkaz na jeji internetovy obchod, ale asi to smazali jako reklamu.
Jinak s tema doktorama to znam. Jeden rikal cvicit, druhy cviceni je na ... jen operace. Byla nakonec operace i cviceni.
jecidlo 115305
1.8.2012 22:19:37
halo halo chodi sem jeste nekdo?~o~~;)
meli jsme jit na kontrolu ke schejbalove, ale ta zrusila ambulance a uz je zase jenom v motole, sice ma vic ambulanci, ale i tak je tam dlouha cekacka, tak jsme byli u prof Poula v Brne a v laboratori chuze, pode poula ma jit Maruska na 3.botox, operace zatim ne, vysledky laboratore nam prijdou postou. beckerovy dlahy mame hodit do kose a prestat ju trapit, podle nej jsou k nicemu. Misto toho mame dlahy na noc, aby mela nohu v pravem uhlu, na ty cekame, poslou nam je. no tam si vyberte, jeden doktor neco doporuci, druhy rekne ne...
v zari jdeme na ten botox a pak do kosumberku.
jecidlo 115305
29.4.2012 20:56:46
brebina: no doma uz jsme dlouho ale nekecam, kdyz pisu ze nemam cas, deti, zahrada...
takze v Kosumberku se nam jak sjem psala moc libilo, je to tam takove na pohodu, je to zrekonstruovane, kazda maminka ma svuj pokoj, socialky jsou teda na chodbe, nevyhodou je, ze pres den tam chodi i dospeli pacienti na bazen, ale ti zpusobne sedi na chodbe a neni to moc brzo rano nebo pozde vecer, jidlo neni problem si vzit na pokoj, deti do 4 let plati pobyt 70kc a nemusi mit stravu, jinak je taky tusim za 70. navstevy ale na pokoji prespat nesmi, ale hned vedle je ubytovna, k tomu urcena, tusim za 220 na noc, jen navstevy jsou do 20.00 v zime v lete je snad dyl ale nechci kecat.
pro me obrovske plus, je tam v provozu skolka a to jak pro deti na pobytu, tak i pro deti bez zdravotni indikace, takze jsem tam mateje soupla, kdyz jsem ho nechtela brat s sebou napr na bazen, kam nemohl i kdybychom si to chteli zaplatit, kam slo chodil s nama, ale ve skolce se mu moooc libilo. taky se nam tam moc libila hipoterapie, my ji meli 4x tydne je za poplatek 50kc. jinak v kosumberku se ale necvici vojta, ale my to brali zas tak, ze aspon vyzkousime neco noveho.cviceni 1x denne, bazen kazdy den, vyrivka 3x tydne, motomed, 1 tydne masaz, pred kazdym cvicenim nahrati parafinem, logopedii jsme odmitla. chodici pas. jsou tam i dalsi procedury, ale my meli tyhle.
no v cervnu jdeme na neuro a na 100% zadam znovu, sice tam budu zase za magora s trema detma, ale slo to v pohode, navic je asi dostane i matej, resp budeme o ne zadat.
jo a maji tam dobrou protetiku, kdo co potrebuje, mu tam hned napisou, behem pobytu vyrobi a nemusi nikde extra pobihat.
jo a ve ctvrtek mam schuzku s reditelkou ohledne skolky, tak jsem zvedava co z nich vypadne.
maruska dnes mela spatny den, jednou to zaborila hlavou do rohu mistnosti, ruce vzadu...a podruhe spadla na kovovy prah, a ma krvavy sram na nose, pod okem a krev z nosu, no vypada jak po 10ti kolech v ringu...~a~
hamavision
  • 
18.4.2012 18:21:22
Dobrý den, v květnu 2011 jsem byla na kurzu metody Meira Schneidera v San Francisku. Pokud Vás zajímá více, přijďte na přednášku. Podrobnosti najdete zde:
www.lepsi-zrak.cz. Srdečně zdravím. Hana M.
Brebina, E+M 26001
1.3.2012 18:03:04
Jecidlo ahooojjj~3~ my se chystáme asi za měsíc do Jánek
Jak je to v Košumberku aktuálně s ubytováním. Myslím, že když jsem vybírala poprvé lázně, tak se mi nelíbilo to, že byly na jednom pokoji ubytované i dvě maminky s dětma, pak to mělo projít rekonstrukcí, tak jak je to teďka? Napiš něco o chodu v léčebně~g~ vím, že s třema raubířema moc času není, ale budu ráda~3~
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 12948  [Dalších 12758 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.