Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renata, www.jakublaga.wz.cz | 40946 |
|
|
27.7.2011 22:40:28
Jitko, napiš mi na email, nějak ten tvůj nemůžu najít
![]() |
| Iveta - oliverek(tecka)cz |
| • |
27.7.2011 21:32:03
Jity, Oliver stale neni fit. Prudusky a plice sice uz dobre, nemocnici jsme se vyhli hned 2x, ale jinak nic moc. Ale to spatne bylo dobre v tom, ze zjistili, ze Oliver stale nema imunitu.
Jinak mentalne se mi zda zase o neco lepsi. Skoda, ze u nas jsou ty pokroky tak malinke, ze ostatni by to ani nezaregistrovali. Ale aspon, ze jsou. Uz jsem byla na Egypt docela nalomena, ale ja se stale bojim te zeme, hygieny apod... Kdyby Oliver neco chytl. I kdyz za posledni 3 roky je to poprve, kdy jsem uz o tom zacala na chvili i uvazovat. Predtim jsem vzdy vedela, ze se bojim a pak ty injekce. Ale to jsem si rikala, ze bych se domluvila se sestrickou. Bydlime hned vedle. Pozdravuj doma. Byla jsem rada za pobyt s vami. Byl to balzam na dusi. |
| FrancesNina | 92265 |
|
|
27.7.2011 16:13:18
Ahoj, jak se máte? Do Egypta bych ráda ještě letos, ale s tou komunikací nevím, nevím. Poslala jsem dotaz, zda formulář dorazil. Znovu žádná odpověď, takže jsem vyplnila formulář znovu a poslala. Teď čekám, co bude.
|
| Iveta - oliverek(tecka)cz |
| • |
27.7.2011 8:53:35
Jity, chces jet jeste letos?
|
| Žlababa (Postižené Děti cz) | 12125 |
|
|
24.7.2011 20:52:00
Ahoj, tak to pokračování pokroků jsem už sepsala, je to tady http://www.postizenedeti.cz/content/leceni-kluku-v-egypte-dalsi-pokroky
Mně se tedy ozvala dost rychle, řekla bych, že tak do týdne, na ten formulář. |
| MISKYNK | 91294 |
|
|
24.7.2011 15:33:35
Dne 14.7 proběhlo setkání maminek v zoo Praha. Domluvily jsme se přes fcb ve skupince rodiču postiž.dětí.
Bylo to krásné-přálo nám počasí a učast 10 maminek s dětmi- Brno-křenovice-Most-Meziboří- Pardubice.Je to užásné se setkat a mluvit o svých problémech kdo nám rozumí a chápe.DĚKUJI VŠEM ŽE PŘIJELY PROŽILY JSME KRÁSNÝ DEN.Ftky jsou k nahlédnutí i na albu našeho Michálka. Plánuji setkání okolí Mosstu s maminkama.které se nemohly snámi sejít v tento den a známe se už i setkali jsme se též v MOSTĚ V LONI-VŠE O SETKÁNÍ DÁM NA FCB-UDÁLOSTI--MĚSÍC-SRPEN-KDO BUDE CHTÍT SE KNÁM PŘIDAT-JE VÍTÁN. |
| Hanka6 |
| • |
23.7.2011 11:34:52
Vojtisek mne za chvili predroste. Ma skoro 160cm a boty uz taky muze nosit moje-uz ma jak ja velikost 42. Ted je na tabore a zitra jedeme do Strakonic na plavani.
|
| FrancesNina | 92265 |
|
|
23.7.2011 8:52:04
Ahoj Hanko,
moc zdravíme. Taky jsem na vás nedavno zvpomínala. Vojtík už musí být kus chlapa. Doufám, že se vám daří. Veru, je to fuška. Já pořád čekám, že se postaví na nohy, začne sám chodit a bude vystaráno. Bohužel už mi dochází, že když se to povede, tak tím to nekončí. Jak píšeš. Ujde sám pár metrů a bude unavený, nebo se mu časem začne bortit klemba nebo něco jiného. Je to hold na celý život. Včera jsme měli návštěvu, která k nám jezdí jednou za rok a ti mě moc potěšili. Byli paf z toho, co Daník za ten rok dokázal. No, ale někdy to chce opravdu nervy jak železné dráty. Tak všem přeju hodně úspěchů a snad už lepší počasí. Těším se, až napíšeš, že jsi těhu. ![]() ![]() ![]() |
| Brebina, E+M | 26001 |
|
|
22.7.2011 12:45:39
Věřím, že vám ten Egypt pomůže, jaksi pořád nemůžu pochopit, proč tohle nejde zlegalizovat i u nás, když to dětem tak pomáhá
![]() ![]() ![]() |
| Brebina, E+M | 26001 |
|
|
22.7.2011 12:44:27
Ahojky Jití, to je fajn, že chodí aspoň za ruce.
Věřím, že jsi z toho už unavená, jak jde vše pomalu. My taky stále jezdíme na kočáře , po lécích na růst je unavenější než byl normálně, doma sice lítá po obýváku a je prakticky celý den v pohybu, ovšem mimo dům (mimo zahradu) je to na nic, ujde max. 500 metrů a je vyřízený na zbytek dne![]() Je šikulka v ostatních směrech, dokonce už i povyrostl, myslím, tak o 2 cm od května a celkově se trošku mění - vlivem hormonů. Bazén máme napuštěný už od června, ovšem plavali v něm asi 2x, což mě štve nejvíc, |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.