Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Pavlína | 75958 |
|
30.5.2011 16:16:18
Jani, tak jsem ráda, že to máte úspěšně za sebou!!!!
dee dee, my jsme loni letěli 2 x a já vlbec nic neřešila.... na to se ani připravit nedá!!! dneska jsme byli na vytažení stehů a zase další ráno.... někde nám prosakuje mok mezi kůži a lebku, takže Kuba má tlakovej obvaz a ve středu kontrola. Pokud se to vstřebá, bude vše OK, pokud ne, bude punkce a dál se uvidí... Takže my se fakt nenudíme..... |
| Žlababa (Postižené Děti cz) | 12125 |
|
|
30.5.2011 14:46:28
Ahoj holky, tak my jsme zpátky z Egypta a z účinků léčby jsme nadšení. Ríšovi se ohromně uvolnila spasticita po opíchání hlavně zad. Jindřišek je nakonec na léčbě taky a dost rozkvetl. Více bude na mém webu www.postizenedeti.cz.
Pro děti se spastickou formou obrny je to podle mne dost výborná léčba, zjevně s léčením těchto dětí má doktorka Augustínová nejvíc zkušeností. Doporučuju. |
| Dee Dee+2 kluci | 91465 |
|
30.5.2011 4:53:08
Mám synka se shuntem, tak zareaguji na dotaz Pavlíny, zda jet či nejet do Egypta.
Jde o to, že děti se shuntem jsou časovaná bomba-ucpat se může kdykoliv.Z tohoto pohledu je úplně jedno,jestli poletíte třetí den po operaci, za 3 měsíce, za 3 roky, nebo 30 let....Jsou děti (pak už dospělí),kteří dostanou jeden shunt a funguje jim 15 let, znám i děti,které se shuntem, které jsou absolutně nepostižené,nicméně na reoperaci chodí dvakrát do roka.Je to sportovec, hodně intelginetní, studuje víceleté gymnázium,ale jeho rodina jezdí na dovolenou nejdál na Slovensko a i tam jednou zůstali na neurochirurgii. To,že se vám zatím ucpal jen jednou, je plus pro syna. My děláme kompromis- na dovolené cestujeme po Evropě,ale vždycky se juknu,aby byla tak do 70 km kvalitní nemocnice s neurochirurgií...když se to ucpe, nejde o minuty,ale je to nepříjemný stav s velkou bolestí hlavy, takže na let domů nebude moc času. Asi bych napsala doktorce, jestli je někde do 100 km kvalitní nemocnice a letěla bych.A opravdu z hlediska hydrocefalu a shuntu je aboslutně jedno, jak dlouho po operaci dítě pocetsuje.Říkal neurochirurg, že nový shunt se může ucpat hned, neb taky až za 10 let... |
| MISKYNK | 91294 |
|
|
29.5.2011 21:19:20
Ahojky-tak jsme doma, vyšetření srdíčka, jicnu, sono hlavičky-bříška negativní.
Vyšetřění neurolog- závěr-2x natočení eeg-vysoké výboje-hruza děs-měla nás naše lékařka-takže míšu zná,ale jen nám zvýšila topiramat,zhoršené epi a proto byli tak silné záchvaty do bezvědomí i v nemocnici předvedl.Jen řekla však vy to zvládnete ,bude i lip. Takže muj závěr je zítra měním lékařku neurol.dostala jsem dopor.a tak pojedem kní.MÁ VYSOKÉ HODNOCENÍ I OD MAMIN Z REHABKY KTERÉ KNÍ JEZDÍ A JSOU SPOKOJENÉ. Vnemocnici mi doporučili dát do postýlky monitor dechu, hodná maminka se z fcb ozvala a zítra už budu konečně spát klidněji. Ivetko -je to fakt hruza,ale snad se nám to podaří eliminovat-záchvatky.Jo mudra ani neřešila jaterní testy zvýšené-jsou nějaké vitamíny-bylinky |
| Iveta - oliverek(tecka)cz |
| • |
29.5.2011 12:36:02
Modra reko, jste schopna mi dat nejake vyzkumy, ktere se zabyvaly lecenim DMO?
Netvrdim, ze se vsichni z teto dg. musi dostat, ale tvrdim, ze hodne deti se z ni dostat muze a jeste vice se jich muze zlepsit. Kvalita zivota je to, co se pocita. |
| Iveta - oliverek(tecka)cz |
| • |
29.5.2011 12:33:54
Brebino, perfektni a vystizny komentar. Nejvetsi brzdou byvaji doktori.
|
| Brebina, E+M | 26001 |
|
|
29.5.2011 9:20:32
No nevyléčitelná možná je, ale tady nejde o to, jestli toto značení v diagnoze zmizí, ale jestli to na dítěti bude vidět. Je především nejvíc na matce, aby se s tímto poprala a snažila se dítě "vypiplat" a hlavně vycvičit, aby vědlo co nejlepší život. Někteří bohužel toto štěstí nemají, nepovede se.... ale na druhou stranu je mnoho dětí, které chodí, učí se, jsou šikovné ikdyž jim lékaři prorokovali invalidní vozík a mentální retardaci....
Hlavně jde o to, nenechat se lékaři uchlácholit a bojovat, protože některé laxní přístupy lékařů jsou spíše na facku a vyhození z lékařské komory než by stály za poděkování |
| modrá řeka | 108718 |
|
|
28.5.2011 23:46:34
dobrý večer čtu váš názor na dmo a musím vás sklamat ale dmo je nemoc nevyléčitelná ale zase neni dědičná
určitý posun ve vývoji je ale především záleží jak a kdo se k onemocnění postavý dmo je velice těžké onemocnění věčinou děti z dmo mají i jiné nemoce spravidla než do sáhne děcko dospělosti tak se vývoj zastavý je potřeba se stím především smířit a přesto milovat dítě -člověka stouto nemocí a bojovat dokud to jde hodně štěstí |
| Renata, www.jakublaga.wz.cz | 40946 |
|
|
28.5.2011 18:15:42
Pavli, ohledně Egyptu bych se asi poradila s doktorkou, s tímto nemám zkušenost takže nevím. Hlavně, že už je Kubíkovi líp
. |
| Pavlína | 75958 |
|
27.5.2011 7:13:10
Bylo tam hrozně moc vody. Bazén (teploučkej jako kafe), několik koupelových van, cvičení, masáže, obklady. Někdy se mi to zdálo nekonečně dlouhy, ale krásně jsem si to užila....., chvílema byla trošku nuda, ale to tak je. Bát 6 týdnů na jednom místě, s těma stejnýma lidma, kteří i přes to, že byli báječní, tak přece jen 6 týdnů je 6 týdnů....
Ale příští rok pojedeme určitě znova. Teď řeším, jestli pojedeme letos do Egypta...., kvůli té operaci...., vůbec nevím, jetsli po tak krátkém čase od opeace letět a jestli do země jako je Egypt, jestli to nepřesunout na jaro.... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.