Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renata, www.jakublaga.wz.cz | 40946 |
|
|
26.5.2011 21:55:53
Pavli, tak hlavně ať je Kubíkovi líp
a přeji už klidnější dny .A jaký procedůry jste měli v Klimkovicích? |
| Pavlína | 75958 |
|
25.5.2011 17:39:27
Ahoj holky,
po delší pauze se hlásíme. Máme za sebou 6ti týdenní pobyt v Klimkovicích - hodnotím ho velmi dobře. Ale po návratu domů Kubíka trápilo zvracení a skončili jsme na JIP v brněnské dětské nemocnici s následnou akutní operaci shuntu. nervy příšerné, ale vše dobře dopadlo a jsme doma. V pondělí nás čeká vytažení stehů a snad se nám teď všechno zlé vyhne obloukem.... |
| Iveta - oliverek(tecka)cz |
| • |
23.5.2011 14:25:51
Verko, napis prosim te, jak jste dopadli. Myslim na vas.
|
| MISKYNK | 91294 |
|
|
22.5.2011 16:42:38
ŠOK- ONO NESTAČÍ, ŽE SE MU ROZJELI EPI záchvatky, ale už 3 den, po pití začne modrat a dusit se. Vždy jsem to usměrnila, ale dnes už byl jak hadrová panenka-modrej a nemohl se rozdýchat, ale zdařilo se.Musela jsem do něj dýchat, aby nabraĺ dych-pak usnul a je zase dobrej.
Měla to naše Aninka-reflux od roka-šílela jsem a to mi bylo teprve 40, pořád po nemocnicích jsme jen lítali dokud neudělali vyštření jícnu. Ted mám obavy aby jsme zase jen nelítali po nemoc. než udělaj řádné vyšetření. tak začnu od dětské mudr a uvidíme, snad si dá říci a pošle nás brzy, abych měla jasno-ten strach je k zbláznění-máte stím zkušenost u našich dětiček. |
| Iveta - oliverek(tecka)cz |
| • |
22.5.2011 11:42:36
Verko, mozna je to spatne, protoze jsi jim nabourala prognozy, ktere Misackovi davali.
![]() Ne kazdy umi prijmout, ze se mylil. Nebo chce klienty-pacienty, kteri moc neotravuji. Nekdy opravdu nevim, proc sli nekteri studovat medicinu. Jestli jen kvuli prestizi a kreditu, kteri doktori maji? Opravdu nevim, ale casto mi tam chybi ta snaha opravdu nekoho vylecit.A hlavne nesnasim vetu, ze DMO je nevylecitelna nemoc. Ale jeste jsem nezazila, ze by se nekdo pokusil DMO lecit. Ono to vyzaduje komplexnost a nasi doktori studuji na medicine jen jednotlive obory a pak si to neumi dat dohromady, prestoze delaji konzilia. POkud vite nekdo o studii, kde se opravdu pokouseli lecit DMO a opravdu bez vysledku a bez zlepseneho stavu, tak mi ji prosim poslete, abych si opravila svuj nazor. Muj nazor je, ze bez biochemiku, vyzivaru, se nedosahne max. mozneho stavu a take bez znalosti fascii. Samozrejme pisu o tezsich stavech, protoze to je svet, v kterem se pohybuji. |
| MISKYNK | 91294 |
|
|
21.5.2011 23:17:20
Ahoh moc děkuji za podporu, nijak to neořeháním, ale vím, že už mi roky klepou na dveře a tak chci zajistit Míšovi péči, aby potom zbylo na moji dcerku co nejméně, až nebudu moci třeba já lítat po mudrech.Vždyt by měla mít snámi radost že z ležáčka je pohyblivý kluk-válí sudy -používá ručky a sedá si šikmo,drží krásně hlavičku.Jen nožky stále neposlouchaj,ale říkám si ,vždyt není kam rychle utíkat.
|
| Brebina, E+M | 26001 |
|
|
21.5.2011 16:00:04
Ahojky,
tak pokud tě mudra brzdí ve snaze Míšovi pomoct, tak to teda není doktorka!!! Chápu, že je hodně lidí, kteří svou péči o děti přehánějí, ale mezi ně nepatří rodiče či rodina postižených dětí. Pokud takový člověk nehledá nové možnosti, hodně omezuje "lepší" život takového člověka. Držím palečky, aby se našel doktro, který si nebudělat pouze čárky za návštěvu pacienta, ale bude se snažit pomoci. |
| MISKYNK | 91294 |
|
|
21.5.2011 15:24:25
Ahojky moc díky za podporu a vysvětlení. Řikala jsem ji ,že přibral 3 kg od března,chodíme stacík a naučili ho tam jíst konečně maso i když mleté i kolinka a rýži, mě se nadavoval pořád.Prostě poradili a už to zvládáme i doma.
Ale mudra namne něco pořád vidí, moc sním makám- pořád sháním co mu pomuže A JÍ SE TO NELÍBÍ.Prý to přeháním achjo.Už jsem rozhodila sítě a nechám se přeložit, potřebuji si s mudrou rozumět a né aby mě sjížděla za nové věci Ted se nám to hnusný Epi rozjelo a já mám výčitky, že sním dost často jezdím i na rehabku, ale pomáhá a je skvělá a mám ji ráda.Příští týden přibrzdím a snad se to zlepší. |
| jaanad | 35248 |
|
|
21.5.2011 13:46:39
Věruško to je tedy síla.
Ta Mudra je opravdu hov... ![]() To snad není možné.Je mi vás líto! Hele určitě si hledej jiného neurologa,vím,že to není jednoduché,ale tahle mudra není lékař.Tak se totiž lékař nechová!!!Chudáček Míšánek. Já bych si na ní stěžovala primářce.Hele ty hladiny v krvi stoupají postupně při nasazení léků.A taky je to hodně závislé od toho jestli Míšánek nepřibral na váze a nevyrostl,pak se musí dávky navýšit,my to tak měli také!!! My měli taky nízké hladiny tak nám je mudr zvýšila nejdříve a pak dokonce změnila léky.Tomík měl loni často epi a poté se to upravilo!Ted Tomík 9 měs bez epi!SNAD to tak zústane bojím,bojím.Příští týden v pondělí máme jít ošetřit zuby v narkoze do nemocnice Bojím se,ale snad to zvládneme.To,že má Míšánek nízké hladiny určitě ale není tvá chyba,vůbec se nestresuj!!!držím palečky a jsem "s tebou". ![]() |
| Libule 05/93 a 08/05 | 37632 |
|
|
20.5.2011 7:34:09
Věru, hodně štěstí při hledání nového neurologa, tohle je fakt podle vyprávění pěkný ,,hovado,,.
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.