Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Libule 05/93 a 08/05 | 37632 |
|
|
3.5.2011 7:26:02
Renčo, tak to se musím mrknout... a jak se ti to zdá? jak dlouho ho máte? my máme ještě rukavku , ale začíná si na ni stěžovat a má ručku dost otlačenou.. tak jdu zítra za protetiky a v pátek se domluvím s rehabkou.
jinak obleček snášíme v pohodě, jen to oblíkání...to je fakt něco, a to Kubík je ještě větší než náš Mates.... ![]() |
| Iveta - oliverek(tecka)cz |
| • |
3.5.2011 0:09:29
Jo a vzdy je lepsi, kdyz u toho mereni je i rehabka, ktera dite zna. Ale to bude asi vyhoda jen tech, co cvici v Ostrave.
Aspon ja jsem to vnimala jako obrovskou vyhodu. Ale je pravda, ze Oliver ma takovou kombinaci problemu jako malokdo, takze mozna to soudim prilis podle sebe a nasich potreb. |
| Iveta - oliverek(tecka)cz |
| • |
3.5.2011 0:05:24
Holky, oblecek zameruji i tady http://www.protetika-stepanova.cz/
V Ostrave zkontrolovano, zda jsou vyskoleni a jsou. Skolili se s Proteorem. Pro Čechy to bude možná blíže než do Ostravy. TAdy ta pani mi psala, že to taky dela, tak proto o ni vim, a proto jsem to zkontrolovala, abych to mohla dat jako tip maminkam. My jeste asi 14 dni a budeme mit oblecek taky. Oliverek obcas v jednom cvicil, a i kdyz to nebylo site primo na nej, tak vzdy byl lepsi. |
| Renata, www.jakublaga.wz.cz | 40946 |
|
|
2.5.2011 21:49:08
Libule, taky máme celkový obleček s krátkými rukávy, Kubu mám v něm vyfoceného na stránkách. Je fakt dobrý, jen to oblékání do něj je fuška
![]() Lucko, zkus to přes svoji rehábku nebo Bobath centrum v Ostravě, tam je to asi nejlepší, my ho máme přes svého ortopeda a ten s nimi taky spolupracuje. |
| kdyzsluncenesviti | 89186 |
|
|
2.5.2011 20:34:16
Holky, mohly byste mi prosím poradit, jak se dostat k tomu oblečku?
![]() ![]() ![]() |
| Lucka-Míša 11/05+Toník 9/08 | 38912 |
|
|
2.5.2011 20:27:12
Věrko, tady jsou rozměry:
http://www.reha.patron.eu/cs/katalog/detsky-program-reha-buggy/item-crx30pyyy My máme jednodílnou podnožku. Při složení dost vyčuhuje (ale to i ta dvoudílná). Chce si vyzkoušet např. jak se vleze kočárek do auta. Nezdá se to, ale je celkem dlouhý. Já jsem vybírala přes Help centrum a nechala jsem si dovést vel. 30 i 34 zároveň, abych měla porovnání co vybrat. Ve volitelném příslušenství je "mezinožní klín", ale popravdě řečeno si nedokážu představit, jak by se tam napevno uchytil. Sedadlo je měkké a v sedací části se skládá, takže nějaké vypodložení tam dát nelze. A taky musí jít použít pásy na připoutání. Od Patronu jsem zkoušela i zimní fusak, ale mají je na dost silné děti. Míšovi by stačil kolem těla, kdyby tam nebyl celý přední díl a přesto by se tam vešel v zimním oblečení. Ale oproti Otto Bocku je cena poloviční. |
| MISKYNK | 91294 |
|
|
2.5.2011 19:23:12
ahoj díky za info o kočárku .
Budu ráda když nafotíš a pošleš .. je tam i možnost abdukčního klínu ? ten potřebuju nutně , a jaká je delka zad ? děkuji Věra s Míšou ![]() |
| Lucka-Míša 11/05+Toník 9/08 | 38912 |
|
|
2.5.2011 14:13:22
My máme Corzo Xcountry vel. 34. Původně jsem měla vyhlídnutou vel. 30, ale vzhledem k tomu, aby kočárek vydržel co nejdéle (nárok od pojišťovny nemáme), tak jsem vzala tuto velikost. Jde tam upravovat hloubka sedu a ta nejmenší nám naštěstí vyhovuje. Míša měří kolem 105 cm. Vzhledem k tomu, že sám nesedí, tak jsme kupovali i fixační pás (od Patronu), který ho v tom sedu přidrží. Dále máme poutací pásky na nožky a košík (s tím se ale kočárek hůř skládá, košík je širší než složená kostrukce kočárku).
Věrko, pokud budeš mít nějaký dotaz nebo chceš vidět ten fixační pás, tak to můžu nafotit a poslat Ti mejlíka. |
| MISKYNK | 91294 |
|
|
1.5.2011 14:33:59
AHOJ, TED ŘEŠÍM kočárek -golgky corzo xcoutry 30 velik.Máte sním někdo zkušenost-vyhovuje.
potřebuji jen na přejíždění vlakem-busem a přes léto.Jsem už ztahaná z Kimby-je moc těžká, stále cestuji a to zvedání je hruza a lidi někdy velice neochotni, když vidí velký kočárek. jinak nám moc vyhovuje,jsme spokojení, jen přes léto se vněm Míša hrozně vařil. JINÉ JSEM ZATÍM NENAŠLA V MALÉ VELIKOSTI 30. |
| Libule 05/93 a 08/05 | 37632 |
|
|
1.5.2011 13:11:47
Ahojte, tak my máme obleček a musím říct, že se mi zatím líbí dost. Záda hned začal držet rovněji, i rehabka si hned všimla a celkově lepší postoj a při cvičení se nám oběma jeví jako volnější. Máme celý obleček s dlouhými nohavicemi a krátkými rukávy + 1 rukavici na ručku. Kdyby někdo chtěl poslat fotečky, tak stačí si říct na libulala@seznam.cz
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.