| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Dětská mozková obrna

pokud vaše dítě má tuto diagnózu, nebo pokud vás s ní jen strašili, jak vypadal psychomotorický vývoj dítěte v 1. roce života? Kdy vám diagnózu definitivně potvrdili, a odkdy lékaři naznačovali, že by o DMO mohlo jít? Nakolik pomohla Vojtova metoda, jak moc zkušeného terapeuta jste měli? Máte někdo zkušenost s lázeňskou péčí v případě miminka?

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 12948  [Dalších 12308 >>]
Kamila a Tomášek 44105
24.4.2011 22:16:34
Opravdu to bylo moc milé.Ještě teď se musím smát,když jsem při výstupu z výtahu na Florenci koukala do zdravotního kočárku a poznala Míšu,kterého jsem nikdy neviděla.To jsou neuvěřitelné věci .A smekám před babičkou,která se takhle stará o svého vnuka a cestují po celých Čechách,aby mu zajistila tu správnou péči...Ještě jednou zdravíme :-)
Brebina, E+M 26001
23.4.2011 19:17:57
Miskynk, to je vždy velmi příjemné :-)
a je to velmi hezké, když se takhle někdo seznámí - přes net a pak se potká v reálu :-) Je to pak víc srdečné a odpadnou ty trapné chvilky ticha, kdy se člověk s druhým teprve poznává a bojí se zeptat na to či ono :-)
Iveta - oliverek(tecka)cz
  • 
23.4.2011 10:57:17
Verko, tak to muselo byt velmi prijemne.
MISKYNK 91294
22.4.2011 23:38:30
Ahojky-dnes jsme byli na akup.v Pha a při zpáteční cestě v metru jsme se setkali-vy jste miskynk ano-užasná mamina poznala hned Míšu a kočárek-no bylo to užasné setkání i když jen chvilku, ale nečekala bych, že nás pozná a to jen z diskuze.Kamilko díky-máš krásné dětičky.
Šmajda 112969
21.4.2011 8:48:44
Holky diky moc za rady.stranky jsem hodila na facebook,rozeslala jsem je vsem na maily co mam v adresari.ted budu jeste shanet firmy. tak snad se zadari. je fakt ze mam jeste cast penez na DOBRY SKUTEK. ale bohuzel s tim jeste nezacali vubec pracovat.a to tam mam od unora.ale tam to holky muzete taky zkusit.:-) jestli uz jste nezkousely :-)
http://www.dobryskutek.cz/
Kamka74 89796
20.4.2011 22:02:33
Ahoj,
my jsme vojtovkucvicily 3 roky a pohybově se Julinka nehla do predu vubec. Nepřetáčí se, neplazí, nesedí. Mentálně je na tom mnohem lépe: Přestaly jsme cvičit úplně před 4měsíci. Mentálně další velký pokrok a pohybově je o chlup také lepší. 100%není pohybově horší. Je hrozně moc natěšená na cvičení, masáže a je přístupnější všemu, co se s ní děje. Rozhodně vojtovkunezatracuji, určitě ji budeme ještě cvičit, ale myslím, že jsme přestaly ve správné době. Měl ajsem strašné pochybnosti a rozhodovala jsem se skoro rok, ale jsem ráda. je to očista pro všechny. Kdyby jsi ještě něco chtěla vědět, tak napiš na kamilab@volny.cz
Renata, www.jakublaga.wz.cz 40946
20.4.2011 17:56:54
Šmajdo, Iveta má pravdu, musíš dát o své sbírce vědět. To že ji tam jen zadáš je fakt málo. Já oslovovala firmy, nadace, prodávala věci, sbírala jsem skoro rok a stejně se mi celou částku nasbírat nepodařilo. Taky to nemám ráda, ale dělám to pro Kubíka a doufám, že mu tím pomůžu ~x~
  • 
20.4.2011 10:22:26
U mne to byla prvni sbirka. Kamaradka to rozeslala kam mohla, dalsi to rekla svym znamym a prispela velkou castkou. Ja jsem taky zadala sve zname. Pak mi prispelo nekolik spoluzacek. Napsala jsem clanek pro tvorive stranky a tam byl opet odkaz na AveViu a nasi sbirku.
V nasem pripade jsem nemusela dal dojit, jak jsem tady jiz psala drive, velkou castku doplatil jeden muj kamarad, ktery se o tom nahodne dozvedel. Nebyli jsme spolu v kontaktu snad 10 let.
Ale mela jsem uz pripravene varianty, ze budu prodavat nejake veci a tim pritahnu pozornost na Oliverkovu sbirku.
Ze se domluvim se Zumba instruktory, zda by se na nekterem workshopu mohlo sbirat na Oliverka. Proste tech napadu bylo dost, zda by neco prinesly, to nevim, ale proste clovek musi zkouset, co se da.
Jenomze jsem zaroven hledala a sbirala penize na kocarek a auto, takze se mi to vse tak neprijemne sebehlo. Pro mne je sbirani financi opravdu velmi psychicky vycerapavajici. Radeji bych si na to vydelala sama. Ale to asi kazdy z nas.

Mozna, kdyz se clovek do toho pusti, ze pak uz mu ty napady prichazeji. Ale kazdy musi vychazet ze sebe. Sbirala jsem 3 - 4 mesice. A nebyt kamarada, tak sbiram do dnes.

Šmajda 112969
20.4.2011 8:59:02
Ähoj Iveto, prosim te jak si to mam sbirat sama???? nikdy jsem to nedelala a nikdy jsem nic nezadala takze v tom moc chodit neumim :-) porad ~6~
  • 
19.4.2011 21:36:14
Smajdo, on ten ucet u AveVia je spise poducet. Tam si musis sbirat sama, vlastni iniciativou. Jinak se k penezum nedostanes.

Pani PRemyslovska je fajn a nevadilo mi, ze nekdy to davali na stranky pozdeji, dulezite, ze to tam dali. Toto je jejich dobrovolna cinnost. Maji to i na strankach napsano.

Dokonce, kdyz prisel prispevek a nebylo tam variabilni cislo, tak vsem napsali, ze od koho to prislo, a jestli to nekdo necekal.

My jsme za AveVia vdecni, za tu moznost sbirat si penize.

[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 12948  [Dalších 12308 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.