| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Dětská mozková obrna

pokud vaše dítě má tuto diagnózu, nebo pokud vás s ní jen strašili, jak vypadal psychomotorický vývoj dítěte v 1. roce života? Kdy vám diagnózu definitivně potvrdili, a odkdy lékaři naznačovali, že by o DMO mohlo jít? Nakolik pomohla Vojtova metoda, jak moc zkušeného terapeuta jste měli? Máte někdo zkušenost s lázeňskou péčí v případě miminka?

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 12948  [Dalších 12298 >>]
Šmajda 112969
19.4.2011 19:23:39
Tak to jsem moc rada. dneska jsem jim napsala maila,tak nevim jestli se na me nevykaslou?! ale nebyl hnusny, jen jsem se divila ze to vsechno trva hrozne dlouho. no tak uvidim.napisu jeste jednoho a omluvim se ~;((
Renata, www.jakublaga.wz.cz 40946
19.4.2011 14:57:39
Šmajdo, já s nimi byla moc spokojená, jsou moc ochotní. Platby zapisují jak můžou, myslím, že mají kromě společnosti i normální práci takže je to jasné, že to nejde hned~;), ale ničemu to myslím nevadí. Já si příspěvky tak nějak sháněla sama a oslovovala firmy takže jsem věděla kdo bude posílat a od anonymních dárců to bylo jedno kdy se platba připíše, to bylo pro mě velkým příjemným překvapením ~;((
Libule 05/93 a 08/05 37632
19.4.2011 12:09:40
tak to vidím asi na podobnou konzultaci.
Eva s Verčou
  • 
19.4.2011 10:57:06
Libule, my byly v Praze v CAAK před několika lety. Paní si se mnou popovídala, zkusila, jak Verča napodobuje ručičkama, doporučila nám pokračovat ve znakovce a dala nám CD se znaky. Jsem zvědavá, co vám tam řeknou.
MISKYNK 91294
19.4.2011 9:25:11
Tak my máme stul o šíři 90cm-190cm dl.Míša nesedí ale je fakt, že se musí pořád hlídat pořád se otáči ,ale uplně nám stačí i se cvíčem.
MISKYNK 91294
19.4.2011 9:18:18
MIRIAM. URČITĚ POKRAČUJ CVIČENÍ, MY JSME MUSELI PŘESTAT NA MĚSÍC-NEMOC CVIČITELKY-A TAKY SE TO asi v Míšovi nějak rozložilo a začal se válit sudy, zvedá se do polosedu a nakračuje krásně k plazení-ještě ty ručky posílit,sama rehabka byla moc překvapená jak pokročil, včera jsem byla na kafču s Dušankou a Vojtíkem.
MISKYNK 91294
19.4.2011 9:11:25
MIRIAM
Zrovna jsem přemýšlela jak se ozvat , nebyla jsem si jistá jestli to bylo u tebe. mám vtom zmatek,ale určitě ano, Míša se začíná hýbat-koulí sudy a není už jen na zádech a tak ho musím jen hlídat.Vojta nám moc pomáhá i cviky z kranios. máme výbornou cvičitelku, ted posilujeme hlavně záda a nožky. Já jsem si někam založila kontakt na SONU.Dej mi ho do mejlu. moc díky
Šmajda 112969
19.4.2011 8:08:44
Ahoj Renco.
Chci se zeptat, jak jsi byla spokojená????? vím že jsi tam mela malyho taky. ja si tam dala páju na Adeli, ale co se týče penez tak nic moc. platby tam chodí hrozně pomalu a pak kdyz uz se ozvu tak po mě chtějí číslo účtu, částku a var.symbol?! což mi přijde divné??? já nemůžu vědět kdo kdy a kolik tam posílají?! jak jsi na tom byla ty???? jinak jsou hrozně příjemní a ve všem vycházejí vstříc. ~;((
Libule 05/93 a 08/05 37632
18.4.2011 21:45:07
No už nám o tom říkali v Kociánce v Brně, když jsme tam byli před 3 lety a teď nás tam posílá psycholožka nebo spíš nám to hodně doporučuje, také jsem zvědavá.....jak hodně se toho dozvíme..
Lucka-Míša 11/05+Toník 9/08 38912
18.4.2011 21:11:58
My jsme tedy pořizovali běžnou šířku, ale postupem času by se určitě hodil i širší stůl. Ani ne tak kvůli cvičení, ale na převlékání, přebalování...
Míša sám nesedí a přebalování z kratší strany stolu není tak bezpečné z hlediska překulení (i když ho držím). Širší stůl bych pořizovala jen z tohoto důvodu.
Ale určitě se budou názory lišit dle toho, jak je dítko motoricky zdatné.
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 12948  [Dalších 12298 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.