Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Eva a Verča |
| • |
16.4.2011 22:21:40
Do Trutnova pojedeme zítra, ale jen do té nákupní zóny, kde je Takko atd. Určitě bydlíte až někde na druhém konci :)
|
| kdyzsluncenesviti | 89186 |
|
|
16.4.2011 20:51:44
![]() ![]() To jsi mě teda pobavila Evy. ![]() ![]() Jak se vůbec máte? Kdyby jste měly někdy cestu do Trutnova, tak se ozvy. ![]() |
| Eva a Verča |
| • |
16.4.2011 19:57:18
Ahoj holky, zdravíme vás z Jánek. Koukám, koukám, že se bavíte o tom uklízeči. Já s ním mám taky zkušenost, zkoušel to na mě loni. Několikrát mě zval na kafe a kam jsem se mihla, sjížděl mě těma svýma úchylnýma očima. Skončilo to tak, že jsem od něho našla psaníčko pod dveřmi v obálce s hlavičkou lázní s jeho tel. číslem. Když jsem mu jeho snahu neopětovala, tak se za pár dní vedl za ruku s jinou maminou z lázní :) Holt komu není rady.....
|
| Šmajda | 112969 |
|
|
16.4.2011 8:50:37
Ahoj holky. Tak už se nám to krátí! Začínám být i nervozní. Asi kvůli tomu těhu. Jinak bych byla v pohodě.
Krevní testy mám, EKG jdeme az 2.5. Jesště sehnat lahvičky a dozičky a je to. Nemáte tam náhodou ještě některá cestu???? Kdyby jo, dejte vědět. Zatím se mějte a všem kteří se chystají na operaci nebo vyšetření držím palce ![]() |
| Žlababa (Postižené Děti cz) | 12125 |
|
|
13.4.2011 16:02:59
No tak hlavně, aby to dobře dopadlo!
|
| Elizka | 79928 |
|
|
12.4.2011 18:46:07
dovoluji si okopírovat z jiné diskuse
Tak už mi s MPSV odpsali na můj dotaz ohledně změn v příspěvku na péči Vážená paní dobrý den, odbor sociálních služeb a sociálního začleňování MPSV obdržel Váš dopis, ve kterém se dotazujete na připravované změny v rámci novely zákona o sociálních službách od 1.1.2012 týkající se výplaty příspěvku na péči. Úvodem bych chtěl zdůraznit, že zatím není nic definitivně odsouhlaseno, veškeré návrhy na změny jsou t.č. teprve ve fázi po připomínkovém řízení, jehož výsledky se v těchto dnech vyhodnocují a mohou mít dopad na jejich další úpravu. V každém případě se v současném stadiu obsahu těchto změn neuvažuje s žádnými změnami výplaty příspěvku do rodiny, která pečuje o svého člena s výjimkou zavedení tzv. „sociální karty“ prostřednictvím které by příjemce příspěvku uhrazoval náklady na péči. Vedle ní se ale nadále počítá s variantou vyplácet příspěvek tak jako dosud, tj. poukázkou v hotovosti nebo na účet. Všechny tyto varianty výplaty by nadále zatím existovaly souběžně s tím, že příjemce by si zvolil variantu sám. V budoucnosti by se mělo pak postupně přecházet na bezhotovostní způsob výplaty. V každém případě nejsou k dnešnímu dni veškeré navrhované změny definitivní, může dojít ještě k úpravám, navíc návrh novely bude ještě posuzován ve vládě a pak v Parlamentu ČR, kde může dojít ještě k dalším změnám. S pozdravem 12.4.11 Ing. Vratislav Vojnar odbor 22 MPSV |
| Brebina, E+M | 26001 |
|
|
11.4.2011 20:22:59
Ahojky,
tak jsme dneska byli v Olomouci na tom testu... Klasika - nemohli Matýskovi najít žádnou žílu, použitelnou na odběry krve a kapačku Píchali 2x, nenašli nic... nakonec zavolali paní doktorku z JIPky a tak se trefila hned napoprvé![]() ![]() Sice malý řval, ale kdo by ne, kdyby se ve vás šťárali jehlou a hledali kapku krve...Odebrali jednu ampulku, dostal půlku jakési tabletky, hodinu ležel s kapačkou, odebrali druhou ampulku, dostal jakýsi tekutý lék a zase hodinu ležel s kapačkou. Odebrali poslední ampulku, vše mu z ručky vytáhli, najedl se, napil a jeli jsme domů. Manžel měl sebou telefon, tak mu pouštěl pohádku, ke konci už Matěj usínal, usnul tak na 10 minut než jsme jeli domů. Dali jsme ho do auta a spal celou cestu po dálnici. Byl jak hadrový panáček, neudržel se na nohách. DOma prospal odpoledne a teď už je v pohodě a kreslí si. Výsledky budou tak od jednoho týdne do 3. Uvidíme, na kolik jeho tělo produkuje růstový hormon. Kdyby potřeboval léčbu injekcema, tak bychom jeli zase do nemocnice jen na zaučení jak s tím manipulovat. Tak uvidíme ![]() |
| jecidlo | 115305 |
|
8.4.2011 8:42:47
renata;ono se to asi lisi spital od spitalu, my jsme meli rezonanci v liberci a rano nas prijali, dali narkozu, rezonance, pak se vyspala a sli jsme dom. ale pry proto ze jsme mistni jinak maji vecer prijem, druhy den rezonance a asi taky zalezi v kolik hodin. a bude ji mit v narkoze nebo ne?
|
| Lenka,Ondrášek a Vojtíšek | 35089 |
|
|
8.4.2011 7:56:04
Hani, tak nestiham se ozvat
.Ondra uz je zda se ve vetsim klidu. Hlavne je rad, ze je doma. Tam porad nekdo bloncal do pokoje a rusil ho. Uz chodime i ven. Nastesti se to da, jak je ted teplo. Je tam moc spokojeny. Uz mu to chybelo. Nedovedu si predstavit, ze by ho operovali v zime a my nemohli vubec ven. K tomu pobytu samotneho Ondry. Mozna jsem sobec, ale mam dve deti a Vojtu samotneho doma nenecham. Oba bych tam tak narychlo neprotlacila. Navic v ramci dusevni hygieny je nacase si taky trochu odpocinout. Ondra to snad zvladne. O vikendech bude doma a v tydnu za nim muzu kdykoliv zajet.V nemocnici se ale netvaril, ze je mnou nejak nadseny. Halt Lucinka je na tom mentálně trochu jinak... Tam by to bezesporu neslo. Vojta dosnidal, tak musim.... |
| Lenka,Ondrášek a Vojtíšek | 35089 |
|
|
8.4.2011 7:51:09
Reni, nam rikali, ze magnetickou rezonanci delaji jedine pri hospitalizaci na tri dny. Prvni den nastup, druhy rezonance a treti den propusteni. Pry to jinak nejde. Ale kdyz jsme tam byli, byla tam zrovna jedna tlacenka, kterou rano prijali a vecer propustili... :-(.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.