Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Evuleeee | 107932 |
|
|
15.2.2011 14:10:51
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat zda některá nemáte zkušenost se zdravotní židličkou pro dítě pro "lehčí formu DMO". Dnes jsem byla u lékařky a řekla mi že by byla pro malého vhodná že se mám mrknout na internet a domluvit se s firmama na předvedení. Dejte prosím tip. Má mít abdukční klín a bederní výplň aby se nebortila páteř, také prý vhodná podnožka pod nožky. Tak prosím máte nějaké tipy?!
Doc. Poul také k němu chodíme také jsme měli jít do laboratoře chůze, ale na malého toho už bylo moc. Prý je opravdu vynikající operatér a děti nemají po operacích problémy. K Ondráškovi se choval velmi pěkně, ale je pravda že jsme pročekali celé dopoledne a v poledne když na nás měla přijít řada tak sel na oběd a z ordinace jsme vystřelili během tří minut :-( |
| Hanka+L+A+V | 28463 |
|
|
15.2.2011 12:39:45
Žlababo díky....tak když jezdí k vám, tak k nám snad taky. Ale jak píšeš, jestli budou mít volno. Je to jakýsi složitý dát dítě do školy nebo co.
Poul je opravdu výbornej operatér...Lucce reoperoval pahýlek, když jí rostla kost rychleji než tkáně okolo a prorůstala ven. Upravil to suprově a navíc jizva je výborně udělaná, že Lucce nevadí a netlačí když chodí v protéze. Ale jednání má teda děsný, vždycky si připadám jako že su nějakej poddruh..páč se se mnou nebaví a jen s manželem i když se zeptám já, tak odpovídá jemu. |
| Žlababa (Postižené Děti cz) | 12125 |
|
|
15.2.2011 11:08:59
Laboratoř chůze má spíš smysl jako předoperační vyšetření. Aspoň Poul to takto ordinuje. My k němu chodíme a nic víc než,..to je na operaci.." jsme od něj zatím neslyšeli. Strávíte půl dne v čekárně a pak u něj tři minuty. Ale operatér je prý vynikající.
|
| Žlababa (Postižené Děti cz) | 12125 |
|
|
15.2.2011 11:06:44
Hanko, asistentka z Eliady jezdí i k nám, takže k Vám určitě přijede taky. Pokud ovšem budou mít volno, protože samozřejmě ráno a v poledne je nejvíc zájemců.
|
| Šmajda | 112969 |
|
|
15.2.2011 6:56:45
Ahoj Reni.ja uz tam byla 2x objednana ale vzdy jsem to musela zrusit.uz ani nevim proc.pak mi bylo receno ze dc.Poul nebo jak se jmenuje neni nic moc!myslim v chovani.ale asi se tam objednam.jedna mamimnka ze skolky tam byla nedavno tak se ji zeptam jak se dc.choval.ale diky za tipy a rady.
![]() |
| Hanka+L+A+V | 28463 |
|
|
14.2.2011 22:49:06
Kiwi a Milko díky...mrknu na všechno. Chcem to začít zajišťovat co nejdřív, abychom pak nezaplakali jako u té Kociánky.
|
| Milka,3 deti |
| • |
14.2.2011 14:48:59
Jeste se podivejte na stranky Ligy vozickaru, organizuji i prepravu postizenych
|
| Kiwicek | 36751 |
|
|
14.2.2011 14:37:00
Ahoj Hani, tak to je teda blbý, že nemají místo. To by měli mít nějak ošetřený, aby mohli všechny děti d družiny chodit, ach jo.No to mě mrzí
.V Brně jsou dvě orgranizace-jednu odtud vozí Maky-Eliada-jezdí tuším do 20km za Brno nebo tak nějak, mrkni na stránky a pak Domov pro mne (odtama mi taky dřív vozili-lepili jsme to obouma organizacema, protže asistentek je málo, tak nepokryla jedna organizace celý týden, když jsem potřebovala). |
| Hanka+L+A+V | 28463 |
|
|
14.2.2011 12:15:59
Ahoj holky..nemáte některá zkušenost nebo tip na tuto službu? Od září bude Lucka chodit do ZŠ Kociánka, ale máme to přes celý Brno a já doma další dvě malý děti, takže ji nemůžu voztit tam a zpět, strávily bychom s dětma celý den cestováním a auto máme jen jedno. Takže uvažujem o tom, že by nám takhle Lucku mohla vozit nějaká ta organizace co zajišťuje tyto sociální služby. Akorát žádnou neznám přímo a nevím, které to dělají a jestli vozí i mimo Brno. Jsme asi 10km za Brnem.
My původně uvažovali, že do školy bude vozit Lucku manžel a ona tam pak bude jakoby v té družině, ústav tam zajišťuje rehabilitaci, dílničky, bazén atd. po škole a on ji pak vyzvedne zase z práce...ale bohužel mají kapacitu plnou, takže nám tam Lucku nevezmou...bude muset rovnou ze školy domů a my to nemáme jak udělat. Leda ještě pořídit jedno auto ![]() |
| Renata, www.jakublaga.wz.cz | 40946 |
|
|
12.2.2011 13:23:58
Šmajdo, ještě mě napadlo, že by jsi se synem mohla zkusit se objednat do laboratoře chůze. Tam by ti mohli také poradit ohledně nějakých ortézek nebo postupu. My tam nebyli (i když nás tam ortoped posílal), je to hlavně pro děti co chodí, ale mají nějaké omezení při chůzi.
http://www.fnbrno.cz/Article.asp?nDepartmentID=1214&nArticleID=2137&nLanguageID=1 Je i článek na Postižených dětech http://www.postizenedeti.cz/content/laborator-chuze-podrobne-informace-z-webu-fn-brno |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.