Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renata, www.jakublaga.wz.cz | 40946 |
|
|
12.2.2011 13:10:23
Pavli, u mě teď lázně nehrozí. Sotva jsem nastoupila do práce tak by asi nebyli moc nadšení kdybych hned odjela na měsíc do lázní
. Napřed se tam zabydlím a třeba později bych se zeptala jestli by nebyl problém . |
| Brebina, E+M | 26001 |
|
|
12.2.2011 10:01:48
Záleží jak je rychlá doktorka - jak rychle vypíše poukaz do lázní, jak rychle to pošle na pojišťovnu a jak to poj. schválí a pošle do Jánek. Mě došel dopis do 3 týdnů od žádosti u lékařky, no a popis 3 měsíce po podání. To ale bylo tím, že jsme žádali v listipadu a koncem roku jsou lázně narvané k prasknutí. Mohli jsme jet i dřív (hned v lednu), ale měli jsme tam vyšetření na endokrinologii, tak jsme jeli teď. Myslím, že by vám to mohlo vyjít do toho dubna
|
| Brebina, E+M | 26001 |
|
|
12.2.2011 9:57:37
Jani, tak to se na vás těšíme.
No v pondělí se jdeme podívat do školky, snad bude jiná učitelka nebo zase prosedíme pobyt na pokoji ![]() Dostali jsme rozpis a máme tam celkem dobré časy na návštěvu školky, tak bych byla ráda, kdyby chodil... |
| Brebina, E+M | 26001 |
|
|
12.2.2011 9:51:02
Ahojky,
zdravíme z Jánek ![]() Dneska krásně svítí sluníčko, je tu cca 20 cm sněhu, odpoledne půjdeme na procházku ![]() |
| Dana J. | 40589 |
|
|
11.2.2011 22:23:43
Jani, moc děkuju.Chci jít příští týden za dětskou,aby nám napsala Jánky,apotřebovala bych nastoupit nejpozději duben-květen.Lukášek jde v září do školy,tak ho nechceme vytahovat z kolektivu hned na začátku.
Hrozí nám operace,Botox vytrvale odmítáme,ale operaci nevíme.Chceme nejdřív ještě zkusit opravdu intenzivní cvičení,a to v Klimkovicích není,i když je tam ipravdu krásně,ale potřebujeme hlavně cvičení.Moc na vás vzpomínáme a čteme,jak je to s Ríšou.Je to hrůza,ale jste pro nás odstrašující příklad Botoxu,i když je pravda,že každý na něj reaguje jinak, a vy jste bohužel výjimka.Nám by asi hrozilo zhoršení stavu,prostě ho nechceme,ale boovat s doktorama,to je síla,to si člověk připadá jako že chce dítěti jen škodit. Pozdravuj kluky i manžela a moc na vá myslíme.V Jánkách se mějte krásně a hlavně,ať vám to pomůže.My jsme tam byli jednou,a to před 4 roky,tak snad to letos vyjde. ![]() |
| jecidlo | 115305 |
|
11.2.2011 21:35:34
vana: tak to jste na tom hodne podobne jako my, i s tim vyvojem akorat rozdil, ze my jdeme asi na prvni botox ted (2roky) a pak do lazni. Preju at se jenom lepsite :)
|
| Váňa a Dáda | 115580 |
|
|
11.2.2011 20:40:28
Ahoj holky! Mám syna 21 měsíců s lehkou DMO spasticko - ataktickou. Od narození jsme byli v péči neurologie ve FN Hradec Králové a díky nim jsme začali rehabilitovat pozdě až od 9,5 měsíce. Ranná péče nám doporučila kontaktovat MuDr. Severu a přiznám se, že jsem dostala i doporučení odjinud. Pan doktor Severa byl první, kdo nás pořádně vyděsil, ale myslím si, že nám to pomohlo, aby se věci pohnuly trochu dopředu. V 15 měsících synovi MuDr. Severa píchnul botox. Syn v té době uměl sedět, plazit se a trochu stát s oporou. Po aplikaci botoxu jsme byli na pobytu v Košumberku a skoro každý den cvičíme 3 x Vojtovku s kombinací Bobatha. Dále bereme koňskou dávku Encephabolu (ráno 3 ml a v poledne 2ml) a Severou tolik doporučovaný FOSFOSER. Teď v 21 měsících syn dělá první krůčky s přidržením za obě ruce nebo s přidržením pod rukama - to dělá cca od Vánoc, ale moc jsem to netrénovala, protože to rehábky nerady vidí. Dále se docela pěkně rozpovídal. Na kontrole teď v únoru nás pan doktor Severa moc pochválil - to jsem fakt nečekala - jela jsem tam zase pro nějakou katastrofu
. Takže jsme mu to teď dali píchnout znovu. Nevím, jestli mu to příště dáme - všichni mě varují, ať to neřeháníme, že mu to nepomůže v jeho špatné rovnováze. V Hradci na neurologii mi řekli, že to dávají až cca ve 3 letech, když už nepomáhá rehabilitace. Tak jsem se o to zajímala a dočetla jsem se, že to nejlépe zabírá právě u hodně malých dětí. Je to fakt těžký rozhodování, když rodiče chtějí pro své dítě jen to nejlepší. A taky si myslím, že za náš malý úspěch nemůže jenom botox, ale i to že hodně cvičíme a naše dítko všestranně motivujeme. Tak se holky snažte, ať ta Vaše dítka jsou na tom lépe. Váňa |
| Žlababa (Postižené Děti cz) | 12125 |
|
|
11.2.2011 18:28:54
Dani, já si žádala na přelomu roku a jedu teď.
|
| Žlababa (Postižené Děti cz) | 12125 |
|
|
11.2.2011 18:28:23
Pavlíno, myslím, že v Klimkách je to o dost rychlejší než v Jánkách. Přesně si to ovšem nevybavuju.
Jinak neuroložka dnes odsouhlasila náš odjezd do Jánek. Nastupujeme 17.2. a budeme na 5A. Hurá, nemusím běhat do školky kilometr. |
| Pavlína | 75958 |
|
11.2.2011 17:39:21
holky nevíte některá, jak dlouho se čeká na přijetí do Klimkovic?? Pořád o nich uvažuju. Renčo, nepřidáš se???
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.