| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Dětská mozková obrna

pokud vaše dítě má tuto diagnózu, nebo pokud vás s ní jen strašili, jak vypadal psychomotorický vývoj dítěte v 1. roce života? Kdy vám diagnózu definitivně potvrdili, a odkdy lékaři naznačovali, že by o DMO mohlo jít? Nakolik pomohla Vojtova metoda, jak moc zkušeného terapeuta jste měli? Máte někdo zkušenost s lázeňskou péčí v případě miminka?

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 900] Názory 901910 z 12948  [Dalších 12038 >>]
Šmajda 112969
9.2.2011 16:36:06
Renco,to vypada hodne zajimave.myslis ze to je k necemu???je fakt ze pavel staci i plosky dovnitr!je to i pro tak male deti????promin ze se tak ptam,ale vis toho tolik~:-D
Šmajda 112969
9.2.2011 16:33:01
Renco dik za radu.boty ortop.ma.pro ty si chodim 3x do roka.~:-D aspon neco je celkem bez komplikaci.jeste se podivam na ten odkaz co jsi poslala.diky
Šmajda 112969
9.2.2011 16:32:08
Jecidlo,kraus je taky odbornik!a musim rict ze byl prijemny.opravdu odpovedel na vsechny nase dotazy.picha to uz taky hooooooodne dlouho takze vi kam to picha!u nas zadny vedlejsi ucinky nejsou!ale pozor,jestli si to nechas napichat,pak pocitej s tim ze MUSIS cvicit!!!!!jinak je botox k nicemu!ja cvicim 3x denne.je to zahul ale musim!aby to melo nejaky efekt.takze to hodne zvaz!drzim palce~;((
jecidlo 115305
9.2.2011 15:29:35
Eva: u vas jsem taky tajne doufala, ze to byl nekdo jiny jakoze to bylo spis tim, ze to neumel :(...
jecidlo 115305
9.2.2011 15:19:17
pavlina: no zrovna u vas jsem doufala, ze napises, ze to byl nekdo jiny kdo to pichal :(
ja uz z toho vseho mam 3. den migrenu:( jsem objednani jeste k jedne rahbce, zkusim to jeste probrat, zitra si jdu k neurologovi pro doporuceni na ten botox, jsme uz objednani, tak ho zkusim trochu zdrzet at to se mnou jeste probere, jsem z toho vazne zmatena
Evuleeee 107932
9.2.2011 15:01:17
Ahoj zrovna my k Dr.S. chodíme. Botuloxin nám píchal naráz do osmi míst na těle bez umrtvení. Prý se občas někomu může stát že ta aplikace má trošku jiný efekt než by měla mít. Byli jsme to zrovna my, ale to už jsem psala. Dr. Severa je prý odborník a když o něm mluvím s rehabkou je to prý jeden z mála doktorů neurologů, který ví jak má botox aplikovat a kam přesně! Prý hodně doktorů to dělá jen tak nějak jak se jim to hodí a on má prý už velkou zkušenost. Ale já už ho po naší zkušenosti zatím píchat nenechám. Uvidíš sama jaký to bude mít na Vás vliv, nicméně počítej s tím že budete muset hodně zabrat a zintezivnit cvičení aby to mělo mít nějaký efekt! Dobře se rozhodněte, vím z vlastí zkušenosti že bychom tohle stejně chtěli jednou vyzkoušet, tak jsme to zkusili ... Pěkný den Eva
Renata, www.jakublaga.wz.cz 40946
9.2.2011 14:56:28
Šmajdo, pokud syn chodí jen po špičkách, kyčle má v pořádku tak ta ortéza pro něj dle mého názoru fakt není. Kuba má i špatný kyčle i kolena, proto ji máme používat hlavně při nácviku chůze. Jinak ortéz existuje opravdu hodně. Nejdřív by sis měla najít dobrého ortopeda a vše konzultovat s ním a on ti doporučí jestli bude něco potřebovat. Na chůzi po špičkách existují i takové pásky:
http://www.sanomed.cz/cs/e-shop/dolni-koncetiny/hlezno/produkt-0078930
A rozhodně by měl nosit ortopedické boty, ty taky dobře drží nožky.
Když chodíte na rehabilitaci tak určitě chodíváte i na kontroly k rehabilitační lékařce, ta by ti taky měla umět poradit.

Jecidlo, já nevím jak kdo píchá, mi byli u Severy. Upřímně pokud už jste objednaní na lázně a jedete tam teď brzo tak bych ten botox nepichala a počkala bych na rady a doporučení z lázní.
Pavlína 75958
9.2.2011 14:44:48
My měli píchanej Botox od Severy.
Ale asi takto... moje rehabka, když jí řeknu, že chtěl napíchat další, tak mi řekne, že se asi zbláznil, že neví kam, když máme malýho s hypotonickým trupem. A když mu ještě opíchá končetiny, tak nebude držet pohromadě už vůbec. TAkže dle rehabky rezolutně NE a dle doktora rezolutně ANO. Já už do toho nikdy nepůjdu, protože je to přece jen jed...... a když jsem viděla, co to umí, tak děkuji ne. Táta Kubíka na jedné z návštěv u Severy, když nám pořád dokola opakoval Botox, botox, botox, v rozčilení řekl doktorovi, že do teď ho měl za odborníka a odteď za Botoxového dealera.
jecidlo 115305
9.2.2011 14:12:39
podle me to asi bude o citu kam to pichnout a kolik, konzultovala jsem s nim prave ty svoje obavy o moznych komplikacich po aplikaci botoxu a on se tvaril celkm sebejiste, ze za sebe rucit muze, pokud to provede on. proste asi neni jasny predpis co kam pichnout, jsem ted hodne na vazkach
Šmajda 112969
9.2.2011 14:01:06
Ječidlo,to by me teda hodne zajimalo jaky je rozdil mezi Krausem a Severou.nebo jak se jmenuje????mohla by jsi napsat co ti rekl????ja myslela ze se botox picha vsude stejne?!~a~ jinak Kraus si paju natocil,jak chodi v botech i bez nich,pak si s nim trosku zacvicil na lehatku,nam odpovedel vsechny dotazy.no a pak paju otocil na bricho,tatka drzel zadek sestra nohy a zacal pichal.4x behem pul minuty.a bylo to.ale vickrat do toho asi nejdu.~a~
Jo RENČO,prosim te.porad se rozhoduje jestli si mam zazadat o ty ortety jak jsi mi posilala tu webovku.jsem to ukazala terapeutce a ta hned rekla ne!ale prej si mam zajit k dr.no uplne me od toho odradila.rekla ze paja je od kolen nahoru dobry.~q~ pred tim mi rikala ze ma jinak posazenou panev!~q~ takze jsem zmatena!nevim jestli jsem ti to rikala,ze paja chodi po spickach?kycle me posledne taky dobre.takze zvazuju ze to udelam na vslatni pest.akorat nevim kde vezmu snimek kycli?a ty ma vlastne v pohode,takze nevim jestli mi je vubec,ty ortezy daji?????
[<<Předchozích 900] Názory 901910 z 12948  [Dalších 12038 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.