Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| jecidlo | 115305 |
|
9.2.2011 12:57:43
brebina: hezky se dolecte at muzete nastoupit, jeste dotaz jak dlouho pred nastupem vam dosel ten upresnujici dopis? me slibili do tel nastup mezi 28-4.3 jen by me zajimalo kdy se asi dozvim konkretne
renata: dekuju koukala jsem i na ortezky, budu to nejak konzultovat, ted se ale zameruju na ten botox jestli ano nebo ne a hlavne kde. o helmicce jsem uvazovala driv pro dvojce mateje, ted chodil na svuj nedonosenecky vek hrozne brzo a desive padal, maruska pada v 98%dopredu a na oblicej, nejsem si jista jaka helmicka by ji tam pomohla, snad jedine hokejova jakou maji brankari :)vic me desi jeji pady dozadu, kdyz zavravora i kdyz jde prvne jakoby na zadek, tak se neudrzi a v rychlosti padu primo do zadu hlavicky:( mas nejake tipy?jenze ji se nic nelibi, ona je ted princezna a cely den nosi na hlave satek :) |
| jecidlo | 115305 |
|
9.2.2011 12:52:30
ahojte jeste jednou otravuju a dotazem pro maminky deti, ktere aplikaci botulotoxinu podstoupily. Porad teda patram jestli pro nas vhodny je atd, ale dostala jsem kontakt na mudr Severu z Noveho mesta, konzultovala jsem s nim po netu a telefonu, ale jasne mi vysvetlil, ze je velky rozdil v metode kterou uziva on a v metodach napr doktora Krause, ke kteremu mame jit my. Hlavne v tom, ze proste picha jine svaly atd, tak se chci zeptat kdo byl u koho.
|
| Lenka,Ondrášek a Vojtíšek | 35089 |
|
|
9.2.2011 12:37:46
Ahoj Renčo,
Ondra samozřejmě onemocněl, tak z operace sešlo. Máme volat až bude ok, ale když vidím tu situaci ve zdravotnictví, tak kdo ví,jak to bude. Chtěla jsem, aby jsme to už konečně měli z krku, dokud Ondra nemá tolik záchvatů a zas nic a navíc mi přijde,že se zas po té nemoci zhoršil. Chjo. Hlavně ať vám to klapne. Kdo bude s Markétkou v nemocnici? |
| Brebina, E+M | 26001 |
|
|
9.2.2011 10:19:56
V pátek máme nástup do lázní a Mates se vzbudil s parádní rýmou a kašlem
![]() Takže sedíme doma, ládujeme vitamínama a bylinkovým sirupem, snad to do pátku povolí. Nechci aby nám hned na začátku zatrhli vířivku a bazén, to by mu zrovna teď dosti pomohlo.... |
| Šmajda | 112969 |
|
|
8.2.2011 15:53:14
Ahoj.tak jsem ji poslala formular a fotky.ted uz zase jen cekat.jinak z tema ortezama asi nehrozim!prej to nema cenu atd.ze ma problem jen v tom ze chodi po spickach a na to ortezy nejsou treba!!!!!
jsem z toho vseho uz hotova.clovek se snazi si shanet vsechno sam a stejne je to porad spatne.dorktori nic nereknou,neporadi!!!!!!!!!!a kdyz poradi tak v jejich prospech!!!se na to raz dva tri.....!!!!!![]() ![]() ![]() |
| Brebina, E+M | 26001 |
|
|
8.2.2011 9:43:49
Ahojky Kamí, jedeme už v pátek. Jsem ráda, že tam potkám někoho známého
![]() |
| Kamka74 | 89796 |
|
|
7.2.2011 22:48:48
Brebino,
vy nastupujete ted někdy do Janek? my jsme tady do konce unora tak to by jsme se mohly potkat ![]() |
| Šmajda | 112969 |
|
|
7.2.2011 20:59:29
Aha.tak to je mi lito!a kdyz myslis ze zacne ordinovat nebo se ozyvat na maily.nebo spis vyplnene formulare????no zkusim ji pristi tyden znovu poslat ten formular+fotky a uvidim jestli se ozve?diky
|
| Renata, www.jakublaga.wz.cz | 40946 |
|
|
7.2.2011 19:53:13
Šmajdo, net funguje, normálně si s paní doktorkou píšu. Na svých stránkách zprovoznila diskuzi ohledně situaci v Egyptě.
Mrkla jsem teď na její stránky a je tam bohužel smutná zpráva, umřel jí manžel takže teď bude mít jiné starosti :-(. |
| Šmajda | 112969 |
|
|
7.2.2011 19:41:44
Ahoj Renčo! prosim te nevis jak to vypada v egypte???? uz tam funguje net? nevim jestli mam zkusit napsat znovu formular???? prosim te jestli neco vis,dej vedet.diky moc zuzana
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.