| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Dětská mozková obrna

pokud vaše dítě má tuto diagnózu, nebo pokud vás s ní jen strašili, jak vypadal psychomotorický vývoj dítěte v 1. roce života? Kdy vám diagnózu definitivně potvrdili, a odkdy lékaři naznačovali, že by o DMO mohlo jít? Nakolik pomohla Vojtova metoda, jak moc zkušeného terapeuta jste měli? Máte někdo zkušenost s lázeňskou péčí v případě miminka?

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 12948  [Dalších 11998 >>]
jecidlo 115305
5.2.2011 12:13:52
dusilka: kolik chteji za parkovani, jestli se nemam nechat radis jen dovezt a auto nechat doma a je opravdu pravda jak jsem se docetla v informacich o jankach, ze tam ted maminky nemohou vzit sve druhe zdrave dite, i kdyby za nej zaplatily?

pak mam dotaz ohledne toho tapovani, ja vubec nemam prehled zatim co vsechno jde s tema detma delat a co ne, je to vhodne pro vsechny deti?

a jeste prosim maminky co maji aplikaci botulotoxinu za sebou. Vrta mi hlavou jak oni vi kam to presne pichnout? to je jeste nejake vysetreni tesne pred tim? nebo to pozna ohmatem nebo jak? a jak je to pri samotne aplikaci, pokud se nas tykaji nozicky, dite muze u me sedet nebo musi lezet?
luckaela 103903
5.2.2011 9:49:20
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, kvůli tomu tejpování. Musíte u Vízka cvičit, nebo se s nim dá domluvit, že to udělá, i když u něj necvičíte? Děkuju za odpověď.Lucka
MISKYNK 91294
5.2.2011 9:45:49
Ahoj dušano, moc zdravím, to teda fakt uteklo, až dojedeš dáme kafíčko, tejpy máme taky, ale nechávám mu to dělat u rehab.má nato kurs.5m stojí 340 kč,docela to jde, .
dusilka 90098
4.2.2011 23:00:25
Zdravime z janek,po nedeli zaciname posledni tyden,uteklo to hoodne rychle
Brebi,priprav se je tu mraky snehu a stale snezi dalsi.
Mame natejpovany lopatky a rekla bych ze to vojtovi pomaha dela to tady rehabilitacni Vizek,mam si prej koupit tejpy a delat to vojtovi sama :-) jinak z lonska se tu zmenilo par veci v prijmaci kancelari dostanete naramek na ruku kterej musite nosit jinak je male rme osobne to docela vadi mam okolo vyrazku a skrabe to.pak se tu da za 100kc zaplatit internet na tyden a uz se plati i parkovani pred vesnou na parkovisti.Vsem kdo se chystaj preju hezkej pobyt ~3~
Šmajda 112969
4.2.2011 20:56:07
My meli taky modre a bezove a zelene.ale ty oranzove byly fakt spatne!
MISKYNK 91294
4.2.2011 20:53:41
Šmajdo-my ted máme modré a jsou dobré, jak chodíme na rehab,tak si to tam udělal kurs rehabil. maser a dnes jsem koukala, že to zkouší a nabízí na vše možné. Míša dával nožky jako žabka, a dnes je už fakt vidět zlepšení.NO UVIDÍME jak zo pujde dál.
Brebina, E+M 26001
4.2.2011 20:45:28
Tak to se tam skoro mineme. Mám spočítáno, že odjíždíme 25. února.
No na pokec to ale stačí~t~
Šmajda 112969
4.2.2011 20:43:09
My jsme taky tejpovali.i bricho.ale posledni tejpy,myslim ze byly oranzove,se zacal hrozne drbat.tak jsme je sundaly a mel tam uz skoro puchyre!!!!vypadalo to hrozne!tak jsme chvilku netejpovali,pak byl na botoxu tak zase netejpujem.ale je to dobre.to mas pravdu ~R^
MISKYNK 91294
4.2.2011 20:34:41
AHOJ- nám nabízeli taky dlahy na noc, ale naše rehabka mi doporučila tejpováni-má to Míša teprve 3dny, ale vidím , že přestal dávat nožky jako žaba-má tejpy od třísel ke kolínkám-koupeme-cvičíme a nožky i v noci nemá tak jako žaba.Většinou je dělaj rehabky, a nestojí to moc.ted zkusíme ještě ručičky tejpovat.
Šmajda 112969
4.2.2011 20:06:39
Já budu muset začít hoooooooodne setrit! ~j~
[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 12948  [Dalších 11998 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.