| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Dětská mozková obrna

pokud vaše dítě má tuto diagnózu, nebo pokud vás s ní jen strašili, jak vypadal psychomotorický vývoj dítěte v 1. roce života? Kdy vám diagnózu definitivně potvrdili, a odkdy lékaři naznačovali, že by o DMO mohlo jít? Nakolik pomohla Vojtova metoda, jak moc zkušeného terapeuta jste měli? Máte někdo zkušenost s lázeňskou péčí v případě miminka?

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 950] Názory 951960 z 12948  [Dalších 11988 >>]
FrancesNina 92265
4.2.2011 19:32:32
S Dádou jsme byli týden v Adeli na Slovensku. Dostal tam zápal plic, takže jsme museli rehabilitaci přerušit. Byla jsem naštvaná, že týden byl k ničemu, ale jak se mu udělalo lépe, tak hned byl pokrok vidět. Sháním peníze, abychom se tam dostali znovu. V listopadu začal v Jánkách chodit za ruce. Jak mu omylem fikli ten nerv při ortoped. operaci, tak v březnu to bude rok a teprve teď se to začíná rovnat, tak snad už se to konečně srovná. To nám byl tehdy čert dlužen. Jinak by potřeboval sourozence jako sůl, ale dokud nezačne chodit, má smůlu.
FrancesNina 92265
4.2.2011 19:17:06
Lydie jede myslím 22.2. Bude na 2.p. Tak se k vám možná připojíme.
Brebina, E+M 26001
4.2.2011 19:16:26
Ono to uteče, zvlášť v tom škaredým počasí, až se vrátíme domů, bude jaro a budeme spolu hospodařit na zahrádce.
Bude u babičky, chodit do školky, aby měla nějaké "zaměstnání". Budu mít půjčený noťas od ségry, tak budeme večer zase na skypu a taky by za náma chtěli zase přijet.

Co Dáda, jak se mu chodí? Taky bych vás moc ráda viděla. Všichni, koho jsem poznala tam jsou teď a až dorazíme, tak budou odjíždět....
Brebina, E+M 26001
4.2.2011 19:13:44
Jen s Máťou, Eli nemá nárok~a~
Šmajda 112969
4.2.2011 18:55:13
Jo,ja vim ze tam renca byla.ale ty ceny jsou fakt hrozne!!!!!!proc je to tak drahe nechapu!~q~ kde na to ti rodice maji brat????prijde mi ze je to snad jen pro milionare nebo co?!!!!!~n~ no budem hodne premyslet!ikdyz je fakt ze kazde dite ma procedury trochu jine.tak uvidime.asi si tam zavolam a poptam se co a jak stoji.hlavne ubytovani
FrancesNina 92265
4.2.2011 18:46:41
Adeli pojišťovna nehradí. Dva týdny jen léčba bez ubytování a stravy je za 3078 EUR
Renata s Kubíkem ná na svých stránkách pobyt moc hezky popsaný včetně fotografií.

Veru, jedeš jen s Máťou nebo i s Eli? My čekáme na schválení. Možná se potkáme.
Šmajda 112969
4.2.2011 18:18:40
Tak tohle me laka vic!vypada to tam fakt hezky a pristup mi prijde taky uzasny.no asi si tam zavolam a zeptam se na cenu.to asi bohuzel pojistovna nehradi!!!to se budu muset taky zeptat!
Jo s tim ze ti nekdo nesedne mas pravdu~:-D to znam.
Šmajda 112969
4.2.2011 18:16:24
Na to se podivejte.
http://www.adeli-method.com/cz/
Brebina, E+M 26001
4.2.2011 18:13:00
Taky jsem tam byla naprosto sama a poprvé s oběma dětma.
Každé patro má svou hernu (teda krom 2, tam je jen koberec) a do té herny se schází všechny děti z toho patra a maminky si povídají. Některé si sednou víc, některé míň, poprvé jsem byla naprosto spokojená, byly jsme dobrá parta, moc jsme si rozuměly, teď podruhé jsem kamarádila jen s jednou a ostatní co jsem znala z prvního pobytu byly ubytované různě po Vesně, tak jsme se navštěvovaly. Bylo to hlavně kvůli Matýskovi, nechtěl chodit na hernu, protože se mu tam hned po příjezdu znelíbila jedna holčička -b yla o dost starší a větší, bohužel neměla ten správný cit, jak se chovat k menším dětem. Házela na něj písek a jednou ho i strčila, takže jak se objevila v herně, tak okamžitě letěl ke mě, začal brečet a že chce pryč. No a bylo po hraní....tak jsme seděli na pokoji, koukali na pohádky nebo šli na návštěvu :-)
Brebina, E+M 26001
4.2.2011 18:08:16
Ono je to těžký, v zimě moc lidí jet nechce, největší nával je přes prázdniny, to tam jsou hlavně školáci a maminek moc málo, v lednu je největší šance dostat rychle termín.
Já žádala v listopadu a jedeme za týden.
[<<Předchozích 950] Názory 951960 z 12948  [Dalších 11988 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.