Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Šmajda | 112969 |
|
|
4.2.2011 18:01:15
ja bych rada jela.ale ta doba me hrozne odrazuje!!!!!a pak jet tam uplne sama,to se mi taky moc nechce!kdyby tam jel nekdo znamy tak jo.stejne si myslim ze je casem vyzkousime.ale chtela bych ty Piestany.ale ty asi pojistovna nehradi?!nevite???
|
| Brebina, E+M | 26001 |
|
|
4.2.2011 18:00:38
jak jsem psala, některé věci se v Jánkách změnily, takže určitě přečti nejaktuálnější informace od maminek - poznáš podle datumu vložení přízpěvku
![]() |
| Brebina, E+M | 26001 |
|
|
4.2.2011 17:59:25
jecidlo, my nastupujeme za týden v pátek 11. a budeme ubytovaní na 6 patře, takže se tam můžeme potkat
![]() Jinak kdybys mě někdy třeba potkala na chodbě, jak čekám na malýho před nějakou procedurou - ergoterapie nebo společné cvičení, tak budu mít v ruce zaručeně háček a budu tvořit čepičku ![]() ![]() ![]() |
| Brebina, E+M | 26001 |
|
|
4.2.2011 17:57:06
Na první lázně jsme čekali taky půl roku.
Mám ale vychytáno, že když se žádá prosinec-únor, tak se dostane termín do léta. My žádali poprvé v květnu, schválené bylo za 2 týdny, ale termín byl až koncem října. Sotva jsme přijeli z prvních(prosinec), žádala jsem znova a termín jsme dostali v dubnu. Počasí bylo ale zase blbé, na podzim teplo bez sněhu a na jaře zima a pršení, takže mi to teď bylo už jedno. Až se vrátíme, bude jaro, můžu se věnovat zahrádce ![]() |
| jecidlo | 115305 |
|
4.2.2011 17:55:55
brabia diky moc, rada si poctu ja porad hledala nejake informace, my jedeme ten tyde jak konci unor a zacina brezen, tak se tam mozna uvidime,ale predpokladam, ze je tam strasne moc lidi:) jinak nam je doktor napsal v puli prosince, pojistovna schvalila ted na konci ledna a na konci unora jedeme,ale je pravda, ze mi v jankach vysli max vstric diky tomu, zejsem tehotna, rikala jsem jim, ze bych tam nerada rodila,tak me uspisili:) ja se tam moc tesim i z duvodu ze se dostanu k novym informacim o moznostech lecby, nove konzultace atd, koukam ze na lecby byvaji hodne odlisne nazory.
|
| Brebina, E+M | 26001 |
|
|
4.2.2011 17:53:27
no procedur za dopoledne je asi 5, možná i jedna po obědě, pokud dítě nespí. No a odpoledne procházka venku, jsou tam herny, seznámíš se se spoustou maminek s různými problémy a získáš hromadu nových informací. Na pokoji máš telku, takže večer můžeš koukat. O víkendech některé maminky jezdí s dětmi domů - ti co to nemají daleko nebo na výlety po okolí. My byli ve Dvoře králové, když za náma dojel manžel s tchýní a Eliškou (dvojče)
Někdy to je na palici, zvláště při škaredém počasí, ale vážně to tam tak hrozně rychle utíká, mezi procedurama pár minutek času, takže máš co dělat, abys dítě oblékla, dovedla do dalších dveří nebo aby jste se stihli nasnídat či nasvačit |
| Evuleeee | 107932 |
|
|
4.2.2011 17:50:54
Je pravda že s lázněma je kříž, my je podávali v květnu a přišel nám nástup v prosinci a to jsme byli nemocní, takže nám to propadlo
O nové žádat nebudu budeme jezdit na pobyty na tu rehabilitaci kam dojíždíme a budeme makat a cvičit ![]() |
| Evuleeee | 107932 |
|
|
4.2.2011 17:48:57
Je to nějaké cvičení bazálních podprogramů podle Vojty. Je to hodně podobné ale není to dělané tak násilím. Netlačím mu body, pouze ho přidržuju a malinký se sám snaží opřít o ruce natáhnout po hračce a tak. Řekla bych že je to něco mezi Vojtem a bobatem. Jezdíme to cvičit k Novému Městu na Moravě. Zdá se mi to mnohem šetrnější. Výsledky zatím nevidím, ale cvičíme to teprve měsíc, takže jsme na úplném začátku. Dva měsíce jsme byli úplně bez cvičení protože Ondrášek byl vystresovaný a křičel hned před lehátkem takže s ním nešlo nic jiného dělat než připravit na to že to nové ho bolet nebude
Uvidíme je to náročné časově, cvičíme 2xdenně vva 30-45 minut. Vojta byl během čtvr hodiny hotový. Na ty dlahy se určitě poptej, určitě ti poradí |
| Šmajda | 112969 |
|
|
4.2.2011 17:46:06
Tak jsem se divala.vypada to tam hezky.ale jak rikam me prijde 6tydnu hrozne dlouha doba!!!!co tam pak delate kdyz nemate procedury????kor kdyz se ceka skoro pul roku na to nez vam to pojistovna vyridi a pak vam daji termin na zimu!to bych se tam asi zblaznila!!!!uprimne!
![]() |
| Šmajda | 112969 |
|
|
4.2.2011 17:39:05
jo,ja se zeptam.stejne u toho musi byt papir od dr.a co ted cvicite????
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.