| Greea & ♥♥ | 90135 | 
| 
 | 
Re: výsledky:-((((13.8.2010 16:43:58 
Jaruško, určitě to bude v pořádku  
![]() ![]()   Noc na Tebe myslím ![]() ![]()   Jak dlouho budeš v tý nemocnici a co Ti budou dělat?Madli, vydrž, bohužel s tím neporadím ale přeju ať antibiotika zaberou rychle ![]() ![]() Ahoj Aaajo, novinky tady odsuď... asi největší novinka je, že Sssima má // a víc nevím, jak všichnoi porodily, tak to tu moc nežije. Přeju hodně štěstí a dej vědět jak jste dopadli v Brně ![]()  | 
| Pajdulka Adelka , Paja | 92306 | 
| 
 | 
Re: výsledky:-((((13.8.2010 16:38:46 
madli a byla si v tý sprše a teplou vodou to odtříkavala? 
ty musiš bejt uplně vyřízená  | 
| Pajdulka Adelka , Paja | 92306 | 
| 
 | 
Re: výsledky:-((((13.8.2010 16:37:51 
Madlinko a de si byla na gynde nebo u obvodaka 
 | 
| Madlina+ Maty a Kája 21.7.2010 | 97593 | 
| 
 | 
Re: výsledky:-((((13.8.2010 16:21:13 
No a já mám  38,6 dostala jsem antibiotika, v těch prsou mám řádnej zánět 
  ..... v noci jsem myslela že umřu a ráno jsem omdlivala a to jsme prosím jeli s dětma k dr. , nosil je manža bo já bych s nima upadla..... | 
| Madlina+ Maty a Kája 21.7.2010 | 97593 | 
| 
 | 
Re: výsledky:-((((13.8.2010 16:17:05 
Jaruško brouku 
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neboj se, bude to dobrý. Jak píšou holky....nemám co víc dodat.....to zmákneš  | 
| Aaajo | 73160 | 
| 
 | 
Re: výsledky:-((((13.8.2010 15:36:35 
Ahoj berusky  
![]() Zdravim vas po dovolenke  . Priznam sa, ze som v praci a nemam vobec cas docitat, tak som len nakukla na posledne prispevky. Jarusko, zlatíčko, neboj. Viem ako sa citis, ale urcite bude vsetko v poriadku, nakolko je to uplne na zaciatku. Moja "skorosvagrova" mala ten isty problem a po zakroku je uplne v pohode. Tak sa drz kočičko ![]() ![]() ![]() ![]()   myslim na teba. A co inak nove? Hodite mi nejake strucne info, aby som sa nemusela prekusavat vsetkymi prispevkami? ![]() My sme sa mali krasne, dovolenku sme si uzili a tak zaciname znovu   V pondelok ideme do Brna, tak snad to tentokrat bude so stastnym koncom ![]()  | 
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 | 
| 
 | 
Re: výsledky:-((((13.8.2010 14:48:15 
A prý ani ta operace nebolí, oni prý to odstraní a pak ten čípek jakoby zataví. Posílám sílu 
![]()  | 
| 
 | 
Re: výsledky:-((((13.8.2010 14:47:12 
Aha, tak já jsem slyšela, že je jich pět. Protože ta kolegyně měla 4 a právě ta její dcera to má dědičné. 
Mělo by tě to nakopnout hodně, opravdu, ty holky jsou v pořádku, bez problémů a Dr. té první řekla, že druhé bude mít, jen prý s tím nemá otálet, kdyby náhodou přišla o ten čípek celý, a že pak to těhotenství opravdu musí být v klidu, že čípek plní docela důležitou funkci, a to držení. Jaruško, zvládneš to. ![]() ![]() ![]() ![]()  | 
| Jaruš0512 a Tomášek 08/09 | 85598 | 
| 
 | 
Re: výsledky:-((((13.8.2010 14:41:26 
Maji jsou tři a já mám trojku,ale to co si napsala mě trošku "nakoplo",ale jenom trošku,ale i tak děkuju za hezká slova 
![]() ![]() ![]()  | 
| 
 | 
Re: výsledky:-((((13.8.2010 14:39:32 
Jaruško, tuším, jak ti je. Moc ti beruško držím palce. 
Nechci tady dělat žádné doktorské závěry, ale máme v práci jednu mladou uklízečku a jedné kolegyně dceru, dva stejné případy. Oběma zjistili, to co tobě. Obě jsou po tom druhém zákroku v pohodě. Ono existuje snad pět stupňů té postižitelnosti, jestli se nepletu, jedna měla dvojku a druhá trojku. Ta první to měla po porodu prvního dítěte jako ty a je totál zdravá, je jí víc hlídají, ta druhá to měla ještě když děti neměla, odoperovali jí, dala si tři měsíce pauzu a hned napoprvé otěhotněla, je 32. tt, jen se musí hodně šetřit, tím, jak má ten čípek zkrácený, tak se bojí, že to nedonosí a předčasně porodí. Opravdu, bude to dobré, já vím, mně se to řekne, ale oni jsou příklad toho, že i takovéto šťastné konce to může mít a ty se Nelinky dočkáš a budeš zdravá mamina od dvou dětí. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Drž se beruško. ![]() ![]() ![]() ![]()  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.