| Lúthien | 119741 |
|
|
14.6.2012 13:28:20
No, jak tak o svém muži občas píšeš, bych mu tu injekci do zadku i přála
![]() Ale néé, teď vážně.. Hrdinové ( a můj chlap je něco podobného ) odkládají původně banální nemoci do té doby, až se z nich stane vážná. bohužel. Takže postrašit, uvést konkrétní příklady, najít na stránkách nemocnice, jak případně odstraňují, případně zavolat a ať se co nejdříve objedná. stejně bude první konzultace, tam mu ještě nic dělat nebudou... |
| Xantipa. | 34439 |
|
|
14.6.2012 13:24:20
No hlavně taky hrozí, že to třeba nebudou hemoroidy
![]() |
| zwedavka | 121994 |
|
14.6.2012 13:23:50
vyignorovat
![]() ![]() ![]() |
| Xantipa. | 34439 |
|
|
14.6.2012 13:20:30
Vím, že existují zákroky velmi šetrné, jak se dělají, netuším, ale jsou placené. Ale zas pak se neléčíš týdny. Chce to asi hledat na internetu a ať už zbytečně dlouho nečeká.
![]() |
| Jana, 2/07+10/08+5/11 | 81165 |
|
|
14.6.2012 13:18:15
Ahoj, manžel má takové hemoroidy, že má problém se vykadit a v televizi viděl před časem nějaký dokument o léčbě hemoroidů, která mu připadala drastická, injekce do konečníku za živa a tak. Existuje něco pro pacienta šetrnějšího, třeba v celkové narkóze? Manžel se od dětství bojí lékařů, ale já si myslím, že by to řešit měl. Hrozí něco, když se na to vyignoruje a nebude se tím zabývat? Děkuji za odpovědi. J.
|
| Petra |
| • |
3.5.2012 17:42:43
Zdravý jídelníček je určitě základ. Dobré je taky cvičit. Jsou na to dobré kegelovy cviky, spevňují celé pánevní dno a navíc to jde provozovat kdekoliv. Dobře mi taky zabírají hemostop tobolky. Upravují trávení, takže je vše tak jak má a hemeroidy zmizely - doufám, že na pořád.
|
| KoproFka | 76193 |
|
|
5.4.2012 9:59:07
Mě tedy na hemoroidy (získané při porodu) moc pomáhá denní konzumace pohanky.
Ne že bych je měla nějak moc, ale nebylo to fakt vůbec nic příjemné. Pak jsem se někde dočetla o pohance a začala ji denně jíst. Zabralo to a cca do 14-ti dnů jsem měla úplný klid. Každý den ráno ji snídám ve formě vloček (cca vrchovatá lžíce) do jogurtu s jablkem(dají se koupit i pohanové lupínky,jsou výborné! ).Nebo ji používám klasicky do zeleninových salátů namísto těstovin (to tak cca 1x za 2 týdny), do polévek, a každý týden z ní také peču - tedy nahrazuji cca 1/4 mouky právě pohankovou. Navíc moučníky, které obsahují pohankovou mouku mi chutnají víc než ty z čistě pšeničné mouky. Mám ji doma také ve fromě krupice a celkem často si z ní dělám kaši (miluju ji s ovocem a javorovým situpem). Pohanku mám fakt moc ráda - je výborná, má oříškovou chuť a třeba ta kaše z ní je lepší a voňavější, kam se hrabe klasická pšeničná krupička. Pokud někdy mám "pohankový" výpadek - třeba týden na dovolené, hned je to znát ![]() |
| Ajlina |
| • |
5.4.2012 8:44:26
detralex - v pořádné dávce
příbalák Léčba příznaků a projevů chronické žilní insuficience dolních končetin, funkčních nebo organických (pocit tíhy, bolest, noční křeče, edém, trofické změny). Dále se používá pro léčbu akutní ataky hemoroidálního onemocnění. |
| Luc. | 57250 |
|
5.4.2012 8:40:44
k radám od holek
přidám ještě jednu, když je nejůř, dám si na něj kostku ledu (zabalenou v sáčku), on se trochu stáhne |
| Runo | 119872 |
|
|
4.4.2012 22:42:46
Anni, díky! Že by to vážně bylo tím jarem? Já taky můžu k doktorovi až po Velikonocích, takže do tý doby si budu hrát na mastičkáře.
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.