Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Rina+2 | 89385 |
|
|
26.8.2009 21:13:51
Me pri porodu vylezl konecnik cca 10 cm nezalezlo to uplne a mela jsem tam to co ty, ja tomu rikam kvetak
taky mi to vadilo, byla jsem v nemocnici na zakroku jmenuje se to Longova metoda, tu prebytecnou kuzi zastrci dovnitr a prisiji takovymi jakoby kovovymi pidi svorkami, ktere postupne odejdou.Delaji to bud v epiduralu nebo celkova anestezie, druhy den jsem sla domu, bylo to v pohode, nebo taky na to davaji ambulantne takove jakoby gumicky zaskrti to a ono to samo odumre a odpadne, neboli to pry.Ja s tim byla na gastroent.a bylo to v pohode jen se proste nestydet.![]() |
| Lenka +4 | 30825 |
|
|
26.8.2009 21:01:54
Po všech porodech jsem je měla. Taky bych nepřála nikomu, bolí ot jako prase a když nebodlí, tak aspoň pekelně svědí.... Zadařilo se to zlikvidovat pomocí faktu čípků a faktu masti. Po každém použití WC chladnější sprcha. Když teď cítím, že se tam zas něco děje, tak použiju mast a druhý den je zase pokoj.
|
| Lenka +4 | 30825 |
|
|
26.8.2009 21:01:54
Po všech porodech jsem je měla. Taky bych nepřála nikomu, bolí ot jako prase a když nebodlí, tak aspoň pekelně svědí.... Zadařilo se to zlikvidovat pomocí faktu čípků a faktu masti. Po každém použití WC chladnější sprcha. Když teď cítím, že se tam zas něco děje, tak použiju mast a druhý den je zase pokoj.
|
| Lana+Julik05/05+Kristian10/07 | 22327 |
|
|
26.8.2009 20:55:16
urcite to odstranit jde, jen si bohuzel nepamatuju nazev te metody, poptej se na koznim. Jestli to jsou hemoroidy nebo jen nejaka kozni anomalie ale urci s jistotou jen mudr, pokud te to fakt hodne trapi, tak se zapri a dojdi si na kozni ambulanci - (mozna lepsi ambu v nemocnici nez nejaky soukr. kozar, maji tam vetsi zkusenosti)
|
| Vjeruschka | 83580 |
|
|
26.8.2009 20:46:14
Po porodu se mi objevilo to co popisuješ. Dr. mi napsal Detralex - je to na posílení žilních stěn. Nic jiného mi kvůli kojení předepsat nemohl. Takže hodně pít, vlákninu, hygienu a doufat, že to nebude trápit. Jestli ti to ale vadí, zeptala bych se jestli je to možné odstranit chirurgicky (což já kvůli tomu kojení prozatím nee).
|
| Helca+Nicholas | 84312 |
|
|
26.8.2009 20:21:14
Bamberlok,nech si u dr napsat Detralex,muze se i v tehu a pri kojeni,taky jsem dlabala a pomohlo
|
| Lassie66 | 79675 |
|
|
26.8.2009 20:13:13
Bamberlok, sprchuj si zadek ledovou vodou, klidně i několikrát denně, zejména po vyprázdnění. Hodně pij, jez zeleninu a vlákninu, kup si gel z dubové kůry.
|
| savignonka | 99786 |
|
|
26.8.2009 19:12:25
Jak poznám hemoroidy? Nekrvácím, nic mě nebolí, ale mám kolem konečníku takové dlouhé výstupky. Nic mi to nedělá, ale stydím se, když mi tam přítel zabloudí třeba pusou nebo prsty. Musí to být hemoroidy, i když bez všech příznaků nebo to může být jen důsledek "roztrhání" při análním styku a dá se to řešit jinak, než chirurgicky? Děkuji všem za odpovědi.
|
| Markula+Mišule *29/6/03 | 12145 |
|
|
30.6.2009 14:06:30
Nepodceňujte krvácení!!! Já se léčila na vnitřní hemeroidy a nakonec šlo o ulcerózní kolitidu!!!
Jakmile po léčbě u proktologa krvácení neustává, nechte se poslat na gastro. |
| Lu (svobodná, bezdětná) |
| • |
4.6.2009 18:45:35
Zdravím. Je mi 24 let a včera jsem si nahmatala u konečníku malou bouličku. Nijak mi to nevadí, jen při dotyku je to citlivé. Nevím co s tím? :-( :-( Má návštěva praktické lékařky smysl? Tedy jestli mi poradí něco jiného než si v lékárně pořídit krém nebo čípky. Zase nechci samoléčbou něco zanedbat. Na pohled tam není ale nic vidět, jen pohmatem cítím, že je to takové zduřelé citlivé místo. Prosím poraďte. Děkuji. L.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.