Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| vema | 76404 |
|
22.10.2008 11:06:35
ahoj a nemá malý problem se zažíváním , jak často chodí kakat?
|
| Axela | 60842 |
|
|
22.10.2008 10:01:08
Dobrý den, tuto diskusi jsem vyhledala, jelikož jsem právě u svého 3 letého syna po stolici objevila nafialovělou bouličku, která se za chvíli zatáhla zpět. Na internetu jsem nic o hemeroidech u tak malých dětí nenašla, až tady teď a rovnou poslední příspěvky byly o malých dětech. Je to k nevíře, že i děti něčím takovým mohou trpět. Samozřejmě vyrazíme k doktorovi, přesto bych uvítala nějaké informace o možných vyšetřeních. A doufám, že jsou to "jen" hemeroidy.
|
| lucaba | 84566 |
|
|
14.7.2008 23:21:29
Dobrý večer,
mému synovi se objevila krev ve stolici poprvé ve 3 měsících. Tenkrát ještě bez jiných projevů. Byla jsem z toho velice vystrašená a tak jsme bezúspěšně hledali příčinu. Jestli se již tenkrát jednalo o hemeroidy už nezjistím, každopádně se mu ve dvou letech po stolici objevila vytlačená modrá boulička u konečníku, ale opět se zatáhla. Nyní jsou synovy 4 roky a už několik dní se potýkáme s tím, že se mu opět tvoří hemeroid, který při stolici krvácí. Budu velmi vděčná za veškeré informace, které k tomuto problému dohledáte, protože i lékaři se tváří nevěřícně a tvrdí, že je to velmi ojedinělé. Děkuji za informace Lucka |
| Aghi+Fík1/08+Ája6/09 | 67195 |
|
|
9.7.2008 8:52:25
Mamči, moc vám děkuji za odpovědi!!!!! No koukám, že to vypadá na celoživotní problém! Bohužel jsem dnes zjistila, že měl ve stolici příměs krve, můj dr. dnes v ordinaci není, takže hned zítra vyrážíme!!!
Kačko, jakmile něco zjistím, napíšu ti na mail uvedený v záhlaví! |
| Míša_ | 14374 |
|
|
9.7.2008 7:26:07
Synovi (4r) se udělal hemeroid cca v 6 měsících při přechodu na pevnou stravu. Trpěl strašnými zácpami. K té má sklony i teď,takže hlídáme "změkčovadla" ve stravě.
Tu fialovou bouličku má jenom 1,ale větší. A problémy mu nedělá. Na nic si nestěžuje. |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
8.7.2008 23:24:16
Na hemoroidy výborně zabírá homeopatický lék Hammamelis Virginiana potence 5CH.
Sezobnout 1 kuličku denně, pokud to není akutní, pokud je akutní tak začít 3 x denně a pak pokračovat do vymizení potíží, po zmizení, přestat dávat. Prostě čím se potíže ztrácí, tím prodlužovat intervaly mezi podáním. Nemám zkušenost s miminky, ale mě to zabíralo tak, že se mi hemoroidy úplně ztratily (užívala jsem to asi 3x při akutních potížích, do té doby se mi objevovaly občas... po posledním podání - víc jak rok a půl, už se neobjevily... ). Miminkům stačí lék rozpustit v trošce vody, jen zlehka zamíchat a dát na lžičce, stříkačkou nebo dát vypít ze skleničky. |
| * Kačka * | 70429 |
|
|
8.7.2008 22:57:33
Tak muj kluk je ma od 10 mesicu. :o[[ O nikom jinem jsem neslysela. Byli jsme s tim na detske chirurgii,jenze ono je to videt jen po kakani, pak to zase zmizi,takze to tezko u dr. ukazeme. Dnes je mu 6 a pul a ma je stale,tak 3 boulicky a staci je zatlacit a je klid,jine potize mu to nedela. Jenze nevim co bude s tim dal .Protoze je nemocny, nechce se mi ho vlacet k dalsimu dr. V jedne intern. poradne na hemoroidy my odpovedeli, ze to h. nejsou. Zkusim to pohledat a dam sem.
Budu samo zvedava, co zjistis k tomuhle tematu ty. |
| Aghi+Fík1/08+Ája6/09 | 67195 |
|
|
8.7.2008 16:52:09
Nemáte někdo prosím zkušenost s hemoroidy u kojence? Synovi bude 6 měsíců. Zhruba před 14 ti dny jsem objevila tvrdou bouličku o velikosti hrášku, silně zarudlou, u konečníku. Pediatrovi se nezdála, že je prý neobvykle tvrdá, měla jsem sledovat, přijít druhý den. Druhý den byla boulička menší, ale stále zarudlá s modrým probarvením. Dr. zkonstatoval, že to budou pravděpodobně hemoroidy - shluk cév, ale víc neřekl. Nyní měl syn bouličku opět, daleko větší, opět se postupně vytratila, zůstává jakoby ohýnková skvrna u konečníku. V pátek jdeme na půlroční prohlídku, tak to chci řešit.
Načetla jsem všude možně, že to opravdu zřejmě H. budou, proto bych ráda vyslechla zkušenosti někoho, kdo se s tím u miminka také setkal. Zda je nutné to třeba řešit operativně a jestli to vypadá na celoživotní problém, jestli jsou převážně dědičné atd. Díky moc! |
| Luciiik | 81893 |
|
5.5.2008 19:02:13
Dobrý den,
jsem studentka Vyšší zdravotnické školy a píšu absolventskou práci na téma: Farmakologická terapie hemeroidů. Chtěla bych Vás moc poprosit o vyplnění tohoto dotazníku, který by mi pomohl objastnit tento problém. Předem Vám všem děkuji za Vaši ochotu. Lucie Hradilová dotazník najdete na http://1210005233.vyplnto.cz/ |
| zdravi-az |
| • |
19.4.2008 13:47:15
Trpíte stálou únavou a civilizačními chorobami? Použijte alternativní léčitelské postupy. www.zdravi-az.cz
100% úspěšnost!!! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.