| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Hemoroidy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 580] Názory 581590 z 773  [Dalších 183 >>]
Vena
  • 
19.8.2007 20:57:51
Hemoroidy mě trápily asi 10 let.Krev ve stolici,sedal jsem si jako na jehly a když se to trochu zlepšilo po různých mastičkách,tak to zase hrozně svědělo,no hrůza.Už jsem byl úplně zoufalej.Byl jsem s tím akorát u homeopata,ten mi dal nějaké kapky,ale stejně to nepomohlo.Vyzkoušel jsem snad všechno,co je na trhu.Masti,psylium husk,kapky...Nakonec jem zkoušel všechno možné,co ani na toto onemocnění není určené.Nakonec se podařilo.Nevím jestli je to náhoda,ale pomohl mi pitomej FENISTIL gel,ktereý je určený na alergické onemocnění kůže(po opalování,virážky atd.)Neříkám,že to pomůže každému,ale rozhodně to zkuste.Vena
CΩШ 67480
6.8.2007 23:26:35
mě ne!
BÝČISKO 68857
6.8.2007 23:23:34
I mě to někdy bere.
Christee 61600
23.6.2007 15:23:19
Detralex taky doporučuju, ale musí ho předepsat lékař. Jinak obvodní lékař vás doporučí na odborné vyšetření na proktologii, kde jsou přece jen odborníci. Vyšetření není bolestivé, spíš jde o překonání ostychu...
Pokud máte velké bolesti při vyprazdňování, doporučuju čípky Mastu-s, nebo i mast Mastu-S, obsahují místní anestetikum.
Dáša
  • 
23.6.2007 13:44:21
Doporučuji lék Detralex- po jeho předepsání jsem za pár dnů už o žádných hemeroidech nic nevěděla. Ještě mi zbylo platíčko. (Doplácí se okolo 300,-)
mana
  • 
18.6.2007 17:40:38
á teda nikdy nekrvácím, ale bolest je děsivá, pokud jsou akutní takpoužívám preparation mast, mast z měsíčku lékařského a pod, a hygiena, hygiena. Ale co zabere a zbavím se jich je pobytem v chladném bazénu, nejdřív jsme myslela že je to náhoda, ale fakt se to zatáhne,a mám pokoj.Začne to většinou po antibiotikách
gabina
  • 
18.6.2007 10:40:17
Ahoj já jsem tenhle problém nikdy neměla, ale známá po porodu hemeroidy měla.Nic ji nepomáhalo vše zabralo jen na chvilku ale jak vyzkoušela gel GOLIÁŠ od firmy MISSIVA, tak je lečila 3 dny a má pokoj zatím se ji to nevrátilo a je to asi 2 měsíce co se jich zbavila je to chladivý gel s dubovou kůrou je dobrý i proti pocení nohou a plísně na nahou. jestli chcete více info napište ahoj
marketa
  • 
17.6.2007 14:32:06
ahoj,
tento problém mě trábí už nějakou dobu,bohužel je těžké zbavit se hemeroidu na stálo a uplně...takže z mých zkušeností...na chirurgii jsem zatím nebyla... jsou ruzné stupně hemeroidu,pokud tento problém netrvá dlouho,měl by to být ten nejlehčí stupen...chirurgii bych možná volila až po všech jiných možnostech...
doporučuju gel na potírání-dubová kura(v lékárně)...žádné zázraky spíš jako prevence k řádné hygieně...hemeroidy mužou být vnitřní a venkovní a pak ještě prasklinky kolem ř.otvoru...na vnitřní jsou dobré nějaké čípky(Faktu)-poznají se tak,že krev je přímo ve stolici, na vnější spíš mastička(taky se vyrábí Faktu,ale mast)-ty se poznají podle krve na konci,a na ty trhlinky právě ta dubová kura...jinak hodně pít,aby stolice byla měkčí a celkově zdravě žít-pohyb,vláknina v jídelníčku...je to cesta na dlouhou trat,ale mě osobně je ted mnohem lépe,tak přeju všem hodně uspěchu a zdraví...
evča
  • 
17.6.2007 10:27:51
Objevila se mi ve stolici krev. Opět. Jak poznám, že se jedná o hemeroidy? A musím s tím k lékaři? Co jste udělaly vy, když jste to zjistily?
andrea
  • 
11.6.2007 7:57:57
Omlovám se za hrubku ve slově chirurgie, úplně mě to to praštilo do očí.
[<<Předchozích 580] Názory 581590 z 773  [Dalších 183 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.