Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| andrea |
| • |
11.6.2007 7:55:52
Poradí mi někdo? Trápí mě hemoroidy. Už týden krvácím z konečníku po stolici. Kam s tím, chyrurgie nebo praktický lékař? Děkuji A.
|
| Romana |
| • |
31.5.2007 13:14:12
Moje babička má silnou inkontinenci nosí neustále plenkové kalhotky a v oblasti řitního otvoru se jí začali dělat prasklinky a prý svědí. Jsou to začínající hemoroidy nebo opruzení???
|
| Ivana a Barborka 8/04 | 29038 |
|
|
6.5.2007 21:49:46
Ahoj, nona netu je toho fakt víc a i od firmy Green Ways(GW) je toho víc. Kdyz si zadas do vyhledávání Zelené potraviny, mely by se ti najit vetsinou od firmy green ways.. Jinak jsou treba zde na tomto webu, je zde i dost informaci www.zelenepotraviny.com
|
| Pavla |
| • |
2.5.2007 7:39:02
koukni na tyto odkazy, je tam pár receptů. Nebo zadej do vyhledávače pohanka.
http://www.probio.cz/recepty/pohanka-loupana-kroupy.htm http://www.pohankovymlyn.cz/recepty.php?cat=2 já sama jsem si kupuju pohankové instantní vločky. Koupila jsem je jednou, abych zkusila jestli mi to bude jíst i někdo z rodiny. Bohužel nejedli, tak si dál kupuju jen tuhle a dělám se z toho kaši. |
| ANCI | 62028 |
|
|
1.5.2007 20:15:27
Ahoj.Teď se asi zeptám hloupě,ale jak je nejlepší jí upravit,koupila jsem si třeba pohankové kroupy.Nebo nějaký tip na jídlo z pohanky,aby to jedla celá rodina.Teď užívám cyklo3forte,to taky obsahuje ten rutin,je to mnohem lepší.Děkuji
|
| Pavla |
| • |
1.5.2007 19:09:03
zkuste jíst pohanku.
Rutin v semenech i slupkách je vynikajícím lékem na cévy v celém organismu. Vrací cévám pružnost. Spolu s přítomným vitamínem E léčí chorobné změny na cévách. Pravidelná konzumace pohanky (3 x týdně) vyléčí během měsíce hemeroidy. Rutin v pohance výrazně zlepšuje nebo zastaví zhoršování stavu křečových žil na nohou. Pohanka je vhodná v těhotenství. Je znám léčebný účinek pohanky při praskání žilek v oku, obličeji, zvýšené krvácivosti apod. Pohanka obsahuje cholin, jež je látkou, která regeneruje jaterní buňky. Pohanka obsahuje plnohodnotné bílkoviny podobné živočišným a poskytuje vynikající plnohodnotnou stravu. |
| ANCI | 62028 |
|
|
30.4.2007 22:12:39
Ahoj,můžeš mi prosím napsat,jakou chlorellu a jaký ječmen,dívala jsem se internet a je tam víc firem a tu GW jsem nenašla.Moc děkuji.
|
| Hanka |
| • |
25.4.2007 22:51:05
Ahoj, jsem v 38.týdnu těhotenství a asi tak před 14.dni se mi objevil hemoroid chtěla jsem se zeptat jestli to co jste používala můžu i jako těhotná nebo jako kojící. Celkem mě to obtěžuje,je to druhé těhotenství a nějak mě to překvapilo ale je fakt že jsem trpěla víc zácpou ikdyž se snažím tomu vyvarovat. Mám jen gel z dubové kůry a to moc nepomáhá někdy mě vůbec nevyleze ale někdy hlavně když hodně chodím nebo sedím tak mě to i bolí. Můžete mi poradit co si mám ještě na to koupit? Děkuji Hanka
|
| OLČA |
| • |
27.3.2007 23:14:44
ahoj Fazolko musím ti řict ,že mám dvě děti a po porodu jsem měla velké problémy s konečníkem a skončila jsem na operaci,je to hruza a po operaci ty problémy pokračovaly až do té doby,kdy jsem se seznámila s mladým ječmenem a clorellou od firmy GW,UŽASNÉ ZELENÉ PŘIRODNÍ POTRAVINY A MAJI KOMLEXNI SLOŽENÍ VÝŽIVNÝCH LÁTEK A OBSAHUJÍ CHLOROFYL,JE ZÁSADITÝ A MÁ PŘES 0 enzymu a po 3 měsícich uživání mám konečník v pohodě.ječmen zpevnuje střeva a vracíme se zpatky k přirodě.držím ti pěsti a na žadnou operaci nechod,začni užívat zelené potraviny s pozdravem Olča
|
| Christee | 61600 |
|
|
9.3.2007 16:30:06
Obracím se na Martulínu, toto je jen dodatek.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.