Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Christee | 61600 |
|
|
9.3.2007 16:29:03
Moc prosím o název soukromé kliniky, kde jste byla na kolonoskopii. Toto vyšetření mě totiž také čeká a jsem dost velký zbabělec....
|
| Christee | 61600 |
|
|
9.3.2007 16:19:37
Lucko, nejsem sice těhotná, ale nedávno jsem prodělala akutní zánět trombotizovaných hemeroidů, no děs a hrůza, nedivím se, že nespíš...
Na bolest mi pomáhaly čípky MASTU - S Forte, mají anestetický účinek, když je zavedeš do konečníku. Existuje i mastička MASTU, která se dá použít zevně. Držím palce a doufám, že jsem aspoň trošičku pomohla. |
| Lucka |
| • |
6.3.2007 9:14:20
Mamci, mam dotaz, jsem ve 33tt, udelal se mi take hem., nevim jestli je vnitrni a vyhrezl ven nebo venkovni, no kazdopadne se mi udelala jakoby zilni tromboza, otok cca 2.5cm, je na tom videt modra krevni srazenina. Beru zatim treti den Detralex, vice tablet jak je napsano v akutni fazi. Meli jste to nektera a vstrebalo se to samo bez zakroku? V teto fazi nepomaha bohuzel zadna masticka, cipky, koupele. Sice si je delam, ale je to bez efektu, spoleham na ty tabletky :-(
Pisnete, bolesti nespim a jsem z toho na nervy. Lucka |
| Lenka |
| • |
2.3.2007 21:16:54
Milé maminky,
právě prožívám třetí těhotenství a, světe div se, bez hemoroidů. V druhém těhotenství jsem jimi trpěla, nic nepomáhalo. Teď, když jsem opět těhotná jsem objevila nápoj z mladého ječmene a nevím co to je za trápení.Jako by hemoroidy zmizely. Jsem už ve 32. týdnu. Navíc mi nápoj dodává do těla všechny vitamíny v přirozené formě, které já a moje holčička potřebujeme. Pokud vás to zaujalo, tak se více dozvíte na stránkách - http://www.gw-int.net/, nebo ráda odepíšu na váš mail. Přeji hodně úspěchů v léčbě. |
| Fazolka |
| • |
22.2.2007 22:54:25
Mám teď se synem stejný problém. Je mu 4,5 let a po stolici utírám trošku krve z konečníku. Doktorka mi dala doporučení na chirurgii,doporučuje výřez!! Zní to hrozně a vůbec se mi tam nechce!!!
|
| fuk | 59953 |
|
11.2.2007 11:23:16
Myslím,že ty ses ptala na zaškrcení hemeroidů.Já je mám taky od těhotenství a ještě jsem si je při porodu vytlačila.Teď mě problémy dohnaly k dr. a v úterý jdu na nasazení takový jakoby gumičky.Dělá se to ambulantně a trvá to prý necelou půl hoďku.A funguje to tak jak říkáš.Když se hemeroid zaškrtí tou gumičkou,tak ho ta sliznice nevyživuje a on odumře a z těla při stolici vyjde.Výsledky jsou prej dobrý,samozřejmě nikdo nezaručí,že se ty hemeroidy nevvrátí.No uvidim,dám pak vědět jak to dopadlo.Ale furt lepší tenhle ambulantí zákrok než velká operace.z tý jsem měla fakt strach.Naše populace se prej dělí na ty co hemeroidy mají a na ty co je mít budou:-))))))))
Každopádně vám všem co s tím máte problémy přeji brzké uzdravení!!!!!!!!!! |
| Renda |
| • |
9.2.2007 19:55:35
Dcera je jeden čas měla taky, stejně tak minimálně dvě děti z okolí našich přátel, takže mi to taky připadá docela běžné. Dáváme jí pít odvar z lněného semínka a je bez problémů.Na záchod chodí každý den, stolice není tvrdá jako dříve.R.
|
| Martina |
| • |
9.2.2007 19:50:33
Náš syn je má ve 4 letech, zatím jen malinko po kakání, pak se hned vše zatáhne, upravila jsem jídelníček a tak, zatím docela ok, ale doktor - dětský, překvapený vůbec nebyl, říkal, že to je u dětí časté, že stačí pár dní zácpa, ale že spousta lidí to neřeší vůbec, další že vůbec netuší, že to jsou hemoroidy, takže to zase taková vzácnost není. Nvaíc je to především dědičné, pokud rodiče mají hemoroidy nebo křečové žíly, tak je dispozice jasná.
|
| dydysek | 59825 |
|
|
9.2.2007 10:38:30
U mého syna se vyskytly hemeroidy před rokem a půl - v jeho dvou letech. Nejdříve jsem se s doktorem domluvila na úpravě jídelníčku - hodně kompoty, ovoce atd... ale to nezabralo. Dělaly se mu pořád a pak nechtěl moc kakat, takže nakonec šel do nemocnice. Doktor nám říkal, že u malého dítěte jsou velkou raritou a že kvůli tomu obvolával všechny své známé kolegy a nikdo mu to nechtěl věřit. Nakonec bobka uspali a hemeroidy mu propíchli - nevyndali ven, ale chtěli, aby tkáň kolem zjizvovatěla, zpevnila se a hemeroidy nelezly ven. Od té doby je bez problémů, udělali mu ještě kontrolní vyšetření dut. břišní, aby zjistili, proč to vzniklo, ale všechno bylo v pořádku. pak mi jedna lůékařka řekla, že to mohl mít i od toho, jak se silně vzteká - zatne břišní lis a hemeroid byl venku, Po zákroku se vzteká dál, ale bez vedlejších projevů :))
|
| sulic | 59532 |
|
|
6.2.2007 9:59:23
Na léčbu hemoroidů mám účinný bylinný extrakt, kterého hlavní složkou je jitrocel, je to silné přírodní antibiotikum v stoprocentním tukovém zakladě bez jakýchkoli přísad a konzervačních látek. Léčí hemoroidy i když se stoprocentní uspěšnosti, samozřejmě s tím, že preventivně ošetřujeme toto místo dal. Neznám nespokojeného klienta. Dokonce i tí, kteří měli nastoupit operaci se bez zakratko vyléčili a již několik let nemájí žadné problémy. Mohu poslat vzorek na vyskoušení zdarma. Můžete se na mne obratit i na tel. č. 596744672, 608431916, mail: sulic@seznam.cz
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.