| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Hemoroidy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 773  [Dalších 143 >>]
Lenka
  • 
14.12.2006 11:49:29
Po porodu u mě vyvstal problém s hemeroidy, dřív jsem byla bez problémů či o nich zatím nevěděla... Ráda jezdím na kole a slyšela jsem, že kolo není vhodné při těchto problémech. Jak to řešíte vy, co máte tyto nastupující problémy a rády jezdíte na kole?
miki
  • 
28.11.2006 14:54:51
souvisi. taky to svedi. to sou ty lepsi projevy:)
miki
  • 
28.11.2006 14:53:23
DETRALEX - je obecne fajn na zily, obcas ho jim (mam krecovy zily i hem. - nekdy taky uplny zachvaty anebo nekolikahodinovy vlekly bolesti)
KOLONOSKOPIE - i kdyz sem byla na obyc. poliklinice, nebylo to tak hrozny. bylo to hlavne stresujici pro me, uklidnujici injekci sem odmitla a docela dobre vse zvladla. cekal na me v cekarne pritel a tak me dost podporil. divny byly ty tlaky v brise, ale diky tomu ted vim kde presne mam v tele tlusty strevo:) a taky se mi libil pohled na obrazovku kde sem videla svy strevo zevnitr.
PS - jinak se desim jak to zvladnu az budu tehotna (snad brzo), ale snad to pude.
Dáša, Šimon, 2 měsíce
  • 
10.11.2006 20:46:16
Po porodu jsem začala mít problémy s hem.- při vyprazdňování jsem myslela, že tam mám ostnatý drát...Doktor mi předepsal prášky DETRALEX (doplácela jsem skoro 300), brala jsem 5x denně při jídle a stal se zázrak- po necelém týdnu nebylo po žádné bolesti ani stopy!!!!!!!! Ani jsem ty prášky nedobrala, zbývají mi 2 platíčka..... Dáša
Martulina 51672
5.10.2006 14:22:12
Ahojky, jsem 10 let po operaci a problémy se mi zhruba po dvou letech vrátily. Ale nikdy to už nebylo tak hrozné, hned jakmile jsem začala krvácet a bolelo to, nasadila jsem kapičky "Hemoval" a kombinovala je s mastičkou. K operaci jsem se rozhodla po měsících trpění a brečení při každé stolici. Divím se, že jsem nevykrvácela. Samozřejmně mě nejdříve čekalo kolonoskopické vyšetření. Nepročetla jsem všechny příspěvky, ale připadám si jediná, která nemusela zažít to bolestivé a určitě i ponižující vyšetření tak, jako vy. Byla jsem totiž na soukromé klinice, kde mě na potřebné vyšetření uspali. Strávila jsem tam jedno dopoledne. Pak následovala po týdnu operace na té samé klinice, po probuzení jsem si říkala, už nikdy více!!! Jinak anální sex se mi také líbí, ale nechávám si ho jen jako občasné zpestření. Už se strachu, abych nemusela operaci podstoupit znovu. Tím vás samozřejmně nechci strašit, je to jen moje osobní zkušenost. Já jsem se naučila nic nezanedbávat a při prvním příznaku se taky cpu kapičkama a mažu se mastí.
Kamila
  • 
30.8.2006 13:41:56
Rektoskopie je když se prohlíží sondou jen část tlustého střeva,a kolonoskopie je, když se prohlíží střevo celé.Není to sice příjemné,ale,že bych brečela to ne.Důležité je se nebát uvolnit se,do žíly jsem dostala ještě injekci .Po zákroku jsem byla trošičku jako omámená,proto musí být doprovod,ale asi do hodiny už jsem byla OK.
Patrika
  • 
30.8.2006 12:56:03
Promin, ze se tak ptam, ale co presne je rektoskopie? Znam jen kolonoskopii, tu delali nekolikrat tete a kamaradce i babicce a vsechny rikaly, ze to bylo absolutne silene a ze malem brecely.

Desim se toho jak cert krize. Me by tam jen tak nekdo nedostal :-((.

Patrika
Kamila
  • 
30.8.2006 12:01:50
Tak jsem dneska absolvovala kolonoskopické vyšetření a jsem ráda,že to mám za sebou.Mám hemeroidy vnitřní 1.stupně,předtím jsem měla antibiotika na chřipku při jejich užívání průjem jak bič,a potom krev na papíře při utírání.2krát jsem byla na rektoskopii,poprvé je to fakt nepříjemné,ale pak už si člověk zvykne.Před kolonoskopií jsem dostala Fortrans na vyprázdnění,myslela jsem,že se pozvracím,no ale co neuděláme pro své zdraví,že jo!Důležité je ,že to dobře dopadlo.
Patrika
  • 
15.8.2006 15:24:12
Ja to bohuzela zkousela, Ale ono to nejak na tom miste proste nevydrzi a pokazde se to nejak uvolnilo, takze uspech nula :-(
Patrika
  • 
14.8.2006 14:15:24
Co se tyka toho gelu, je to prave dost casty pripad. Proto je podle me jednoznacne nejlepsi (z vlastni zkusenosti) broskvovy od Primeros a jeste lepsi, fantastico je znacka Doer, silikonovy, nemasti, nezasycha, nejaka novinka. Mala lahvinka, ale pouziva se ho jen malo. objednavam si ho spolecne s jinyma vecma na lekarna.cz. je fakt super!

Ale skvele se da pouzit i jakykoli jedly olej, napr. slunecnicovy nebo rostlinny. Sadlo jsem jeste nezkousela - pravda?:-)).
Zni to dost neeroticky. Ale muze byt dory. Akorat si predstavuju tu krabicku postavenou u postele :-))).

Patrika
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 773  [Dalších 143 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.