| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Hemoroidy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 773  [Dalších 133 >>]
Mariana
  • 
7.8.2006 14:41:35
Ahojky.Taky jsme s pritelem zacali provozovat analni sex. Ze zacatku jsem mela strach, ale ted dosahnu i orgasmu. Hemeroidy mam taky. Obcas je to bolestive. A doufam, ze to neni nejak nebezpecne, protoze obcas se objevi i krev, ale jen malinko a je to spis od toho podrazdeni. Nemate s tim nekdo zkusenosti? Jinak misto gelu pouzivame normalni veprove sadlo. Je to prirodni a dobre to po tom klouze. Koupila jsem jeden lubrikacni gel, ale rychle zaschne a pak to dre. Po sexu mam gel pro intimni hygienu od doktora Müllera a ten je taky skvely a hlavne protibakterialni.Tak zatim ahojky
Mariana
  • 
7.8.2006 14:38:39
Ahojky.Taky jsme s pritelem zacali provozovat anal. Ze zacatku jsem mela strach, ale ted dosahnu i orgasmu. Hemeroidy mam taky. Obcas je to bolestive. A doufam, ze to neni nejak nebezpecne. Nemate s tim nekdo zkusenosti? Jinak misto gelu pouzivame normalni veprove sadlo. Je to prirodni a dobre to po tom klouze. Po sexu mam gel pro intimni hygienu od doktora Müllera a ten je taky skvely a hlavne protibakterialni.
JaninaMa
  • 
5.8.2006 13:24:19
Ráda bych se zeptala jestli s hemeroidy souvisí i svědění konečníku a jeho okolí!? Nikdy jsem tento problém neměla až nyní po druhém dítěti. V rodině na to nikdo netrpí a není koho se zeptat. Dík
Gabca analnice...
  • 
5.8.2006 1:27:49
Ahojky, vidim ze jsem tady nasla spriznedou dusi... Ja jsem na to uplne stejne,jen se za to uz nestydim. Miluju analni sex a taky mam pekneho hemeroida... Takze bud uuuuplne v klidu a nedelej si s tim hlavu. Dulezite je,jestli se to libi a dela to dobre tobe a jak to vypada? To ti muze byt i docela jedno. Nikdo nejsme dokonali! To je jako bys vycitala partnerovi akne, nebo pivni pupik... Pokud on k tomu nema nejake pripominky, tak bud uplne v klidu a poradne si to uzivej! A kdyby se mu to nahodou nelibilo, tak ho kopni do zadku, tohle fakt neni duvod k nespokojenosti! Jeste ti poradim dukladnou hygienu tvoji prdelky - klystyr, neni bezpodminecne nutny,ale je to prijemne a hlavne se vycistis i trochu hloubeji. A pak huraaa na to!
Hezke hratky preje Gabca
K.a.j.a.
  • 
3.8.2006 10:58:37
Ahoj Johnny, mohla bych poprosit o adresu na toho léčitele? Děkuji moc
Verča
  • 
28.7.2006 14:50:27
Ahoj Patriko,

moc díky za info, už jsem se bála, že jsem sama.
Pořád jsem nechápala, že to někdo dělá jen tak bez "přípravy". Myslím, že je to hloupost, aby to takhle šlo.
Takže my taky provozujeme, a taky si dělám výplach, ale sprchou. Manžel o tom ani neví a ani jsme se o tom nikdy nebavili.
Máme WC v koupelně, takže to mám jednoduchý. Jen čekám, kdy se mě zeptá, jak je možný, že jsem tak "čistá". :-)
Lubrikant ani nepoužíváme, mám pocit že po tom výplachu se začne produkovat nějaký sekret, podobný tomu při vzrušení, ale díky za tip, vyzkouším.
A k těm hemoroidům, vždycky po sexu se mi jich objeví víc, ale jak říkám, nebolí to, nekrvácí, jen jsou to jakoby vystouplé, potrhané části sliznice (takové jazýčky)
Pořád nevím, jestli to hemoroidy jsou, myslíš, že jo?
Patrika
  • 
28.7.2006 12:42:23
Ahoj Verco,

ja mam to same co ty. Nijak me to neboli, nic mi to nedela.
A provozujete to teda nebo ne?
Musim rict, ze ja hygienu resim, nechapu, ze nekdo trdi, ze ne a nikdy se jim nestala zadna "nehoda". Ja se toho teda bojim jak cert krize..:-)

Neprovozuju to pokazde, takze to neni nijak casto. Delam si pokazde pred tim vyplach. Uz to delam nekolik let a neni to nic hrozneho ani neprijemneho. Jen je to takove trochu tabu a radeji se o tom nemluvi.
Koupila jsem si v lekarne obycejny klysterovaci balonek za par korun.
jukni na: http://www.lekarna.cz/shop.php?action=search&txt_search=klysterovac%ED
Pouzivam pak mirne teplou vodu a nebo s primesi malinko mydla. Snazim se vydrzet co nejdele a pak jdu na WC. Nekdy to jde bez opakovani, ale vetsinou opakuju i nekolikrat dokud neni cisto.:-)

Musim rict, ze to NIKDY nedelam pred partnerem ani se o tom nezminuju, je to proste takove me male tajemstvi:-). Ale zalezi na nature cloveka,jeden o tom vedel pokazde a byl vic nez rad, akorat to samozrejme, pochopitelne neprobihalo pred nim:-).

I z toho sexu mas pak UPLNE jiny pocit, jsi uvolnena a v pohode..
Velmi dulezity je i lubrikacni gel, maloktery je dobry. Mne se nejvic osvedcil Primeros broskovovy (jine vune i bez vune maji nejakou jinou konzistence nejsou tak dobre) a uzasny, nejlepsi (na cokoli) je silikonovy, hedvabny gel, vubec nelepi a nezasycha, neni mastny a staci malo.
Taky ho maji v te lekarne, jak jsem ti psala odkaz. Jmenuje se Doer medical, jinde jsem ho nevidela..

Preji hodne stesti. :-)

Patrika
TRIBITKA 48599
18.7.2006 12:48:45
ahoj,taky jsem mela trhlinky po zácpě ze železa,masti,čípky nic mi nepomohlo jen ta byl.mast od léčitele,se zákládem sádla ta jedinná mi pomohla hned.Čípky mě pálily a svěděly a to jsem zkoušela snad 5 druhů i homeopat.S TOU STOLICÍ NEJLEPŠÍ JE KOUPIT V LÉKÁRNĚ VLÁKNINU PSyLIUM se jmenuje s tou to šlo jak po másle a nebolelo mě nic.T to je má rada jak sem se já vyléčila.
Kakija,Jan(3/06)Matěj(4/08) 38206
17.7.2006 22:06:47
Ahojki!!!!!!
Chtěla bych taky přispět do diskuse. V 18 letech jsem na papíře po kakání objevila krev a koupila si čípky a v poho. Od té doby jsem to vždy léčila čípkama a bylo to v pořádku, ale teď po prvním porodu jsem myslela že mám rozervanej kaďák jaká to byla šílená bolest při stolici. Měla jsem těžký porod a velkou ztrátu krve a musela jsem brát železo který způsobuje zácpu a od té doby trpím. Jsou to už 4 měsíce. Masti,čípky,........a pořád dokola. Nedalo se to už vydržet. Bolest mě budila i v noci a já ze strachu před bolestí pořád kakání zadržovala. Šla jsem teda k doktorovi a ten mi řekl že nemám hemoroidy ale fissuru. To je když tvrdý hovínko trošku natrhne svěrač (myslím že víte o čem mluvím) a to se potom zanítí a nechce se to zahojit. Je to strašně podobný hemoroidům. Dá se to lehce zaměnit. Co mi snad nejvíc pomohlo byla úprava jídelníčku a sprchové masáže. Taky dost pomohl Bepanten. Sebrala jsem ho malýmu. Taky tady kdosi psal máslo a med po ránu - taky strašně účinný. Teď je to 4 dny co mám trošku úlevu a hojí se to. Výborný jsou i koupele - dubová kůra.
Snad jsem tímhle někomu pomohla. Mějte se a hodně štěstí při léčbě.
TRIBITKA 48599
16.7.2006 16:15:13
mohu vám doporučit,po porodu jsem mela hemeroidy a sehnala jsem si na to od léčitele bylinnou mast ,trápila jsem se 5 měsíců než jsem se zahojila .Hned první den od namazání jsem pocítila úlevu a během pár dnů to bylo bez krve a bolesti.Pokud budete mít zájem napíšu Vám adresu toho pána
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 773  [Dalších 133 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.