| Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 | 14655 |
|
|
14.9.2009 20:14:14
Rada bych, aby se mamka vyhla uplne anestezii, kterou spatne snasi. Moznosti je samozrejme spinalni anestezie. Slysela jsem ale, ze jsou nemocnice, kde se krecove zily operuji ambulantne v lokalni anestezii. Ma nekdo zkusenost?
Omlouvam se, ze je to druha dnesni nova diskuse na tema krecove zily, ale neni to zamerne. |
| Jiří |
| • |
4.9.2009 17:07:36
Zas trošku popíchnu, křečové žíly bych fakt nedával pryč, pokud to není zlé, nedělá to komplikace a i trošku jsou funční. Krátkodobě může operace pomoci, ale v okolí vidím řadu případů, kdy se lidem vytvořily znova. Takže dámy, vykašlete se na vzhled, noste třeba kalhoty apod. a zvažujte vyloženě dle zdravotní stránky. Jak jsem psal, těžko shánět doktora, který poradí nestranně. Jeden to odbyde, jiný zas má z toho kšeft, takže rada nemusí být objektivní.
|
| zdenka7 | 90453 |
|
3.9.2009 17:20:13
Můžu jen doporučit po porodu jsem dostala zánět žil malýmu je 9.měsíců a Mudr.Novotný mi již odoperoval obě končetiny je vážně skvělej a dos šikovnej a též má dobré reference |
| Jiří |
| • |
18.8.2009 15:39:46
Křečové žíly osobně nemám, v nejbližším příbuzenstvů mám ale více lidí, kteří ano, někteří podstoupili operaci. Po operaci se za určitou dobu křečové žíly znovu vytvoří. To je případ lidí, které znám z nejbližšího okolí.
Jak to funguje, obvoďák někdy řekne, že to nic není. Chirurg, protože chce operovat, tak bude operovat cokolik, aby měl zákrok - ať placený hotově nebo přes vzp. U mírnější formy mi přijde lepší spíš nosit kompresivní punčochy, aby se to nezhoršovalo. Což k šatům či minisukni nejde. Povrchové žíly ale můžou být do určité míry funkční, i když esteticky vadí. Takže člověk by měl trošku odhadnou i sám, jestli tu hrozí nebezpečí zhoršení, např. vznik bércového vředu, nebo jde o odstranění malé kosmetické vady. Doktorům je to zcela fuk, plastičtí chirurgové operují vesměs zdravé lidi a komerční medicína v jiných oborech se neliší. Nebo si najít doktora, kterému jde důvěřovat, že podá objektivní informaci, ne motivovanou ziskem z operace. |
| Lara |
| • |
18.8.2009 15:06:22
Dobrý den, už od mládí trpím na záněty žil. Podstoupila jsem i několik nepříjemných operací. snažila jsem se najít jiné způsoby léčení a byl mi doporučen Wobenzym. Brala jsem ho po dobu pul roku a zabral. Jakmile otok nastane znovu, okažitě zahájím léčbu a zatím nemám žádný problém.
|
| draky+dráčata | 41491 |
|
|
7.7.2009 16:59:38
http://www.krecovezily.com/
![]() tady se toho hodně dozvíš, konzultace i v Praze |
| Božííí... |
| • |
7.7.2009 13:11:44
Esssi zadej si do netu cévní chirurgie, Příbram a tam si zavolej... To máš rychlejší!!!
|
| Raďulka | 16249 |
|
|
7.7.2009 12:59:35
Zajdi si praktikem, ať ti napíše doporučení a pak si najdi nebo si nech poradit cévní ambulanci ve tvém okolí. Pokud tedy chceš klasickou chirurgickou operaci. pak je ještě možnost laserem, ale to dělají asi spíše na plastických klinikách, mrkni na net a zapátrej...
|
| Zajdulka | 42924 |
|
|
7.7.2009 12:17:37
No já bych taky uvítala něco co by mi pomohlo, třeba ten Glyvenol, ale nikdo mi nic nenapsal.
![]() Ale neříkám, že to tak musí mít každý, návratnost je tuším něco okolo 20%. |
| zerat | 18305 |
|
|
7.7.2009 11:54:49
Já se teprve dozvím, jak to mám s tím prouděním krve... ale teda jsi mě vyděsila, já si fakt myslela, že se dají pryč a aspoň těch 7 let to vydrží. Asi zkusím po operaci přidat i nějaké bylinky a budu doufat...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.