| Snapeová | 81388 |
|
|
27.1.2009 20:27:36
Sys, tak na to nedá dopustit můj švára. A ten má nohy srovnatelné s Esssi.
|
| Sysyna | 12260 |
|
|
27.1.2009 20:22:35
Aha, tak aspon to...si myslim, ze kdyz si ho koupis a zacnes uzivat, ze urcite nic nepokazis.
Ono se to s tema volne prodejnyma lekama si dost meni.Me napriklad prodali minuly tyden Framykoinovy zasyp...ktery jeste loni nechteli bez receptu dat ![]() JO,moje babicka, si delala z domaciho veproveho sadla mast: sadlo a hlavicky mesicku lekarskeho, nanoc si namatlala nohy, ovazala...a rano mela nohy o hoooodne lehci ))) |
| Snapeová | 81388 |
|
|
27.1.2009 20:13:43
Právě jsem na netu našla, že Cilkanol je volně prodejný. Nicméně po těch letech za doktorkou stejně zajdu - raději
![]() |
| Snapeová | 81388 |
|
|
27.1.2009 20:12:14
Tak u mě žádný tlak, bolest nic. Jen to svědění. To si pak hystericky rozdrbu nohy do krve, že na ně nemůžu druhý den ani šáhnout. Já vím, měla bych se ovládat, ale v tu chvíli to prostě nejde.
Na jaře zajdu za doktorkou a poprosím ji, aby mi něco napsala a nebo mi dala doporučení na cévní. Třeba zvládnu léto aspoň v normálních sandálech, když už jsem vzdala krásné pásečkové střevíčky. Z těch mi lezou hnusná napuchlá jelita :-( |
| Sysyna | 12260 |
|
|
27.1.2009 19:44:11
Snapeova,
dle me to urcite s lekarkou prober a myslim, ze Cilkanol neni volne prodejny, stejen jako Detralex nebo Cyklo3forte )Me nekdy krecaky svedi...tak jak nekdy na omak boli, nekdy proste svedi...a prijemne to neni.I to patri bohuzel ke krecakum..bleee.. PS: ja taky mimi nenosim, ale faktmi to vadi...ale vzhledem k tomu, co vse se mi stalo, tak krecaky sjou u me jen tresnicka na dortu:-( |
| Snapeová | 81388 |
|
|
27.1.2009 19:11:28
Tak to jsem vůbec netušila. Stěžovala jsem si tenkrát obvoďačce na svědění a ona mi řekla, že o tom v souvislosti s křečákama nikdy neslyšela.
Na bolest nebo těžké nohy jsem si nikdy nestěžovala. Ale po dvou těhu mi nohy , teda hlavně kotníky hodně natékají. Ale opět bez bolesti, pálení nebo pocitu unavených těžkých nohou. Křeče jsem měla vlastně jen jako těhotná. Mimochodem, on je Cilkanol volně prodejný? Přece jen už je to nějaký ten rok, co jsem ho brala. A přiznávám, že na kontrolu po zákroku jsem se vykašlala :-( Hlavně to nemám tak strašné jako Esssi. Já mám jen fialové mapy, takové ty pavouky. Takže asi opravdu jen kosmetická záležitost. Mini nenosím tak jsem to od 18 nijak neřešila.Přemýšlím, že bych si Cilkanol před létem koupila. třeba by mi na ty kotníky pomohl. Jen nevím jestli bych to aspoň neměla konzultovat s obvoďačkou. |
| Sysyna | 12260 |
|
|
27.1.2009 19:02:14
Snapeová,
Cilkanol je prave na otoky,bolest, svedeni a krece. Na posilovani steny zilni je super konsky kastan a dostatek vitaminu E, i C. Z bylinek jsou fajn cypris a salvej, myslim, ze existuje olej....Hadek???..nevim, pry je moc fajn. JA konskou mast chladivou pouzivam, kdyz me moc boli otekle nohy a je fajn )Jinak ted beru Cyklo3forte...uz dozivotne...:-( |
| Sysyna | 12260 |
|
|
27.1.2009 18:39:16
Essino, ty prdlino prdla, mazej okamzite nekam na cevni!!!!!!!!Ses pako??Pekne riskujes.Urcite mas i horsi pruchodnost zil, to ti cevni dr. zmeri a nasadi Ti podpurnou lecbu.Pak budete resit pripadne kosmeticke odstraneni, ale nenchavej nic nahode.JA jeste zdaleka takoveto zily nemela, kdyz jsem dostala trombozu....Blazne blazniva mazej!!!!!!!Fakt Essino, neblbni!!!!!!
Ja zdaleka nemam az tak vystouple a boli fest. Mas deti, tak si nezahravej..lona trombka a nebo embolka fakt neni prdel. kdybych Te emla po ruce, tak Ti naplacam!!!!!!! ![]() |
| Aghi+Fík1/08+Ája6/09 | 67195 |
|
|
27.1.2009 18:36:30
Essi, také mám tuhle jednu pěknou kámošku
Před prvním těhu náznak křečovky, po těhu boulička, při druhém těhu je už pěkně rozvinutá a korálkovitá.... Jakmile to půjde, jdu na odstranění a pokud se znovu vyskytne, půjdu na zákrok znovu. Za ty děsy v očích mých vrstevníků a známých: "Proboha, co to máš na noze???" mi to stojí. Kamarádka na tom byla před 7mi lety a zatím ok! |
| Sysyna | 12260 |
|
|
27.1.2009 18:35:45
Ahoj,
u nas v rodine se krecaky dedi, jak u kralu hrady a zamky )V r.1995 jsem mela trombozu a zanet zil. V r. 2002 jsem resila operaci pravou nohu.Uz nikdy vice, klasicka operace vytahovani zil od trisla a z ke kotniku jizvicky...a pak hned tehu, zas mi jedna vylezla a v r. 2005 dalsi tehu a na noze provazy. Navic po operaci je vzdy o neco nateklejsi, jak leva...pri dlouhem stani nateka a boli fest. Chodim pravidelne na cevni.Musim porad papat Detralex nebo Cyclo3forte.Nosim i srahovaci puncochy, to celkem pomaha,ale v lete me to desne vadi:-(( Ted, pokud bych mela krecaky resit, tak asi sklerotizaci...ale ne uz rezanim a tahanim ven. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.