| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Křečové žíly - varixy

(?)
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 476  [Dalších 106 >>]
Jackie+3zlatíčka 14103
3.1.2009 13:00:44
Ahojky, také přidám zkušenosti s křečákama. Trpím na křečáky na nohou, a při nedávné prohlídce, mně dr. informovala, že mám dělohu samý varix. Nemohu říct, že by mně varixy na děloze nijak trápily, ale prostě jsou tam i 4roky po porodu. Celé těhotenství jsem brala Detralex, jinak bych nemohla fungovat. Je opravdu skvělej, moc mi pomohl. Doporučuji se poradit se svým gynekologem.
Sauna NE! Solárko mně nevadí.
Hehu+Cipísek 55282
3.1.2009 12:56:39
Také se zkusím vmísit do diskuse. Můj muž musí na operaci křečových žil a chtěla jsem se zeptat, jestli jste někdo v Pze podstupoval operaci? Ať už přímo zilniklinika.cz, či jiná instituce...
zajímal by mě přístup, postup, péče a samozřejmě taky ceny..

MOC Děkuji!!! ~;)~R^
Petra+3 85038
3.1.2009 12:45:01
Pavli a zlepšilo sa to aspoň? Ja som teraz v 7. mesiaci a čím väčšie a hlavne ťažšie je bábätko, tak tým väčší tlak to na tie varixy vyvíja a je to horšie, takže dúfam, že po pôrode sa to trošku zlepší.Berieš aj po pôrode na to lieky? A pri pôrode si sa nenatrhla? Neboli nejaké komplikácie?
Efka & dvě děti 23003
3.1.2009 12:27:37
Do sauny, fakt neee. Já jednou zkusila solárko, myslela jsem, že tam není horko. Chyba lávky. Nevydržela jsem tam, jak ty nohy bolely.
Pavla
  • 
3.1.2009 12:21:50
mám varixy na vagíně a rodila jsem normálně. Doktorka u porodu čekala až co to samo provede, říkala, že si netroufá do toho nějak řezat. Varixy zůstaly i po porodu, už je to dva roky a pořád tam jsou.
Petra+3 85038
3.1.2009 10:26:36
vďaka za odpoveď? a rodila si prirodzene? mňa doktor naplašil, že možno bude nutný cisársky, z čoho vôbec nie som nadšená ~:( Je fakt, že to mám dosť hnusné :-©, beriem lieky a nosím zdravotnícke pančuchy a bolí to teda dosť, hlavne večer, ale rodiť by som chcela prirodzene...
Tvoje horší já 57363
3.1.2009 10:22:19
V druhém těhotenství jsem nemohla ani delší dobu stát. Bolela mě nejen noha, ale i ehm ehm. No prostě doktor mi řekl, že některé ženy v těhotenství mají vagínu jeden velký varix. Ale po porodu vše přešlo a ani ve třetím těhotenství to žádné problémy nedělalo.
Petra+3 85038
3.1.2009 10:17:25
Ahojky, využijem túto debatu a spýtam sa, máte niekto skúsenosti s vaginálnymi kŕčovými žilami? Ak áno, budem vďačná za akékoľvek info, hlavne, čo sa možných komplikácií počas tehotenstva a pôrodu týka a tiež, ako sa to upravilo či vyvíjalo po pôrode. Ďakujem.
Raďulka 16249
3.1.2009 1:43:11
Křečové žíly nejsou kontraindikací očkování, důležité je vědět zda nemáš nějakou formu trombofilních mutací, tam se pak nesmí darovat krev přístrojově. Víc info tady - http://www.transfuznispolecnost.cz/index.php
Sauna rozhodně u křečáků NE!!! teplo ty žíly přetíží a vznikají další a za to to myslím nestojí...
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475
3.1.2009 0:21:39
Dobrý večer. Mám problémy s křečovýma žílama. Od osmnácti let dávám krev a vždycky jsem na dotazníku zaškrtla, že nemám žádné cévní onemocnění. Víte tu někdo, jestli mě nějak ohrožuje dárcovství krve? A ještě jeden dotaz. Příští týden chci jít poprvé do sauny. Četla jsem, že se to nedoporučuje u problémů s křečovýma žílama. Chodíte přesto někdo saunit? Díky
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 476  [Dalších 106 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.