Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Radka*+Karolínka 26/11/07 | 17937 |
|
|
21.6.2004 13:28:03
Neznám nikoho,kdo by měl doma zvlhčovač vzduchu,tak se nemám koho zeptat na zkušenosti a tak.Myslíte,že se mám napřed poradit s dětskou doktorkou?A kde bych sehanala ten vlhkoměr?Dcera je alergička,astma zatím nemá,ale mám k němu dědičný předpoklady (po manželov).
|
| Martina |
| • |
19.6.2004 14:29:52
Při koupi zvhčovače hodně vybírej.Jsou i kombinované s čističkou vzduchu ,když jsou alergie tak hlavně musí mít HEPA filtry ten zachytí i pyly v místnosti.Můj syn je astmatik a měli jsme zvlhčovač s obyčejným filtrem a dělala se v něm plíseń,když byl suchý vzduch tak kašlal a moc zvlhčeno taky.Než ho koupíš kup si vlhkoměr stojí okolo 200 Kč možná budeš překvapena vlhkostí.V naší bytovce tak suchý vzduch nebyl asi 50% to je akorát ve větším vlhku se daří roztočům
|
| -*- | 18571 |
|
|
16.6.2004 18:47:35
|
| Radka*+Karolínka 26/11/07 | 17937 |
|
|
16.6.2004 11:55:07
Prosím můžete mi poradit,kde se dá ten zvlhčovač vzduchu sehnat a kolik stojí?Už o něm delší dobu uvažujeme.Dcera je alergička a určitě bysme ho využili.Navíc bydlíme taky v paneláku,kde je tak hrozně suchý vzduch,že nás dost často,ač jsme jinak zdraví,hrozně škrábe v krku.Zdravím R.
|
| Susilla |
| • |
16.6.2004 0:56:34
Ahoj mám zkušenost se zvlhčovačem od Bionaire je to super věc, ale ne pro každého levná záležitost. I já jsem se rozmýšlela zda ho koupíme. Máme ho několik let a nemůžu si stěžovat. Malá mívá často, když ho použiji rychleji si uzdravuje. Bydlíme v paneláku a vlhkost je tu minimální. Malé dítě by mělo mít kolem 50 procent a tady je tak kolem 20 - 30. Jediná nevýhoda při provozu se otepluje okolní vzduch, ale vlhkost je dokonalá.
|
| Lenka, 2 kluci |
| • |
8.6.2004 23:58:48
Ahoj Petro,můj starší,dnes už dvanáctiletý syn má také hypospadii.Ve třech letech nás objednali na plastickou chirurgii a v pěti letech podstoupil operaci.Od té doby jezdíme 1x ročně na kontrolu,protože se musí sledovat vývoj přes pubertu až do dospělosti.
|
| petra |
| • |
5.6.2004 16:07:10
Ahoj,dekuju ze trochu infa.Prosim, nerikali ji jak bude operace probihat? a da se to tedy dat uplne do poradku-nam nikdo nic nerekl-pry se to bude resit az v roce nebo ve dvou.
dik Petra |
| Ivana, Terka8/99, Šimon7/02 | 6929 |
|
|
4.6.2004 14:12:16
Ahoj, potřebovala bych poradit: syn dostal podruhé laryngitidu a bylo nám doporučeno pořídit mu do ložnice zvlhčovač vzduchu. Můžete mi doporučit značku? Jaké to má funkce, co to stojí atd. Jsem laik a absolutně nic o tom nevím:-( Tady se určtitě najde nějaká informovaná maminka:-))) Díky moc.
|
| osma |
| • |
4.6.2004 14:08:11
Ahoj,
o hipospadii jsem zrovna slysela od zname, ktere se s tim narodil chlapecek. Zhodnotili to ale uz v porodnici a rekli ji, ze v roce by mel podstoupit operaci, ktera ale nemusi byt uspesna, takze se muze stat ze projde v obdobi do puberty nekolika operacemi. |
| petra |
| • |
2.6.2004 8:59:21
Dobry den,
Dobry den,mam chlapecka, ktery se narodil s atrezii jicnu a hipospadii.chtela jsem se zeptat,jestli nemate nekdo podobny problem? trapi nas tzv.TOF kasel a nevim presne jak se resi hipospadie-nic nam k tomu nerekli.dekuju predem hezky den Petra |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.