| Fern | 155759 |
|
13.12.2022 11:22:42
Souhlasím s učitelkou,že se snaží dětem vstepovat,že do lepších divadel a podobne,není vhodné chodit jak vagabund.
K těm suknim,šatům- v posl.dnech jsem prolezla globus,byla jsem v decatlonu a nakonec jsrm si kupovala bundu v obchode,který je umístěn naproti pokladnam v globusu a i když jsrm šaty nebo sukně nevyhledavala,tak mi zrak padl trebas na ty zateplené,jakoby sportovní sukně a třeba v samotném globusu ci Tescu mi přijde,že těch satovych hader na běžné noseni tam visí neurekom ![]() |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
13.12.2022 11:19:38
Nosí a nosila, ovšem takovéhle velikosti měla z dospělého XS nebo XXS. Ne z nějakého principu, ale naše děti dorůstají do dalších velikostí v přiměřeném věku, takže k tomuto došlo nějak v pubertě nebo po pubertě. Dětské velikosti nad 152 nebo 158 nenosila snad vůbec.
|
| Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
|
|
13.12.2022 11:17:51
I kalhoty můžou být společenské, s nějakou tunikou úplně klidně. V tomto bych se nenechala učitelkou příliš svazovat.
Jinak dcera šaty má, a to i vyloženě společenské (všecko second hand). I kluci mají společenské oblečení a mají ho "preventivně", protože když se má pak někam narychlo vyrazit, tak člověk nesežene nic. Čili já kupuju saka a košile v second handu, jakmile na ně narazím, klidně o číslo dvě větší do zásoby. Včera hošík rebeloval a šel na společenskou událost jen v tmavých džínách a triku s límečkem. Ostatní puboši (14, 15) měli OBLEKY a malé večerní šaty, mrkala jsem na drát. Aspoň se mladý rebel cítil trochu společensky znemožněn. ![]() |
| K_at | 121378 |
|
13.12.2022 11:16:23
Jo, vždycky jsem moc toužila po tom, aby dítě nosilo šaty a sukně. Trochu to nedopadlo. Jinak koukala bych v dospělém oddělení. A předpokládám, že třeba mohito, shein, by měli věci na tyto velikosti. A koukala bych na zalando.
|
| Janinka a dvě princezny | 132403 |
|
|
13.12.2022 11:07:36
Ahoj všem, jdu si jen popovídat ... včera se dcera vrátila po nemoci do školy a zjistila, že druhý den jedou do divadla (to že se učitelka neobtěžovala napsat rodičům nemocných dětí meil nechávám stranou), ale současně jim učitelka zakázala přijít v kalhotách. Že jedou do pěkného divadla a sluší se, aby dívky měly šaty nebo sukni a byly prostě slavnostně oblečeny. Já to beru, líbí se mi to.
První co jsem se hrozila byly boty neb z kozaček holka vyrostla, ale nosí je. Tak jsme se dohodly na srazu po práci a vyrazily nakupovat kozačky. To, že dětské 37 nedělají by bylo také na samostatné téma, ale nakonec jsem něco sehnaly. No ale dcera měla chuť i podívat se po nějakých šatkách a já bych i zakoupila, ale obešly jsem asi 6 obchodů (Takko, CA, HM, Mohito, Benetton ...) a nikde šaty pro větší dívky nemají. V dětském do cca 128 výběr obrovský, ale větší ne. Uznávám, že moje princezna v 10 letech potřebuje min. 164 nebo spíš 170. Jediný důvod mě napadl je ten, že není prostě poptávka a dívky to nenosí. Všude jen tepláky, mikiny a bundy. Já jsem šatová a třeba ke stromečku se u nás chodí v šatech. Měly by vaše holčičky na druhém stupni v čem jít do Národního a nosily by to? Kdyby se to dalo koupit nebo proč to neprodávají |
| Salamajka | 156972 |
|
|
18.9.2022 11:40:06
Co nechat ty kalhoty ve Sportisimu projet v tom zařízení na impregnaci ? Jinak už jakožto poučená matka nekupuji nic co dítě samo nechce protože to pak prostě nenosí. 😂😂😂 Mmch už i já jsem se poučila v tom, že pokud mi oblečení nesedí může být sebe znackovesji nebo levné. Stejně po čase vyhodím.
|
| B. Daniela | 159548 |
|
|
17.9.2022 21:54:33
No ale to se musí sníh dostat dovnitř. To není problém kalhot. Pak jedině kombinézu.
|
| heroes | 81875 |
|
|
17.9.2022 21:51:54
Danielo zateplený softky měl vloni a fakt jsem ho mohla zdimat když přišel.
|
| B. Daniela | 159548 |
|
|
17.9.2022 21:47:26
Kombinéza je super, akorát pokud má problém s kalhotama, tak trefit kombinézu která sedí je ještě složitější.
|
| B. Daniela | 159548 |
|
|
17.9.2022 21:43:26
Pokud válí sudy tak se mu dostane sníh spíš pod kalhoty, než že by kalhoty provlhly. Pokud nelyžuje tak snowboardový kahoty jsou zbytečně drahý. Stačí zateplený softky nebo šusťáky který mu padnou a pod to punčocháče. Ty dvě hodiny softky vydržet musí,
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.