Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Marika Letní | 140743 |
|
|
9.2.2022 20:27:10
Inka "...z kalhtek, tak mám v nich zastrčenou tu košilku"
Jako že máš košilku v kalhotkách? To jsem měla naposledy jako dítě, když mi to tak zastrčili rodiče nebo babička. Brrr. Nikdy více. |
| B. Daniela | 159548 |
|
|
9.2.2022 20:12:48
Diky, letos už to to nevyřeším, ale za rok už určitě kupuji legíny. Jede se školou na lyžák ,tak aby tam nebyl v punčocháčích skoro jedinej.
Představa, že si něco přemáchne mě nechává chladnou. ![]() |
| Monika | 123907 |
|
9.2.2022 19:48:01
No, to chce určitě alespoň dvoje pro potřebu urgentního převlečení "ihned". Jinak tyto materiály obvykle schnou velmi rychle a jdou i lehce přemáchnout v ruce (pokud tedy dítě nejede samo, to by možná neuměla vyždímat) a uschnou do rána na topení ...
|
| B. Daniela | 159548 |
|
|
9.2.2022 19:45:52
Ale jedny na týden určitě stačit nebudou, že?
|
| Vranice | 21600 |
|
|
9.2.2022 19:03:26
Icebreaker nebo Lasting není zrovna levný. Ale nepotřebuješ patero triček či spodků, stačí jedny-dvoje. Je to prádlo vyvíjené pro horolezce a do extrémních podmínek.
Na lyžování v Krkonoších i na italské svahy stačí prádlo z Tchiba, Decathlonu. |
| B. Daniela | 159548 |
|
|
9.2.2022 18:47:33
Jsem koukala Icebreaker nebo Lasting není zrovna levný. V Tchibu mám patery punčocháče za poloviční cenu a nekoušou taky.
|
| Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
|
|
9.2.2022 10:01:11
Sportovní oblečení mám z merina kupu. Je podstatné, jakou má kvalitu.
Mám většinou značku Icebreaker nebo Lasting, šestnáct mikrometrů tloušťka vlákna, a nekouše nic. |
| Girili | 117849 |
|
|
8.2.2022 23:13:23
Košilku/tílko jsem nosila v dětství, pak dlouho ne a znovuobjevila jsem ji po prvním porodu, kdy jsem potřebovala vyhrnovat vrchní oděv na kojení a a) neodhalovat při tom poporodní břicho a za b) aby mi při tom netáhlo na záda. Zůstala jsem u ní i bez kojení.
|
| Girili | 117849 |
|
|
8.2.2022 23:06:43
Já ano, ve školce jako podvlíkací, ve škole už pak jenom k sukni, na podvlíkání se nosily kamaše, aby se do nich bylo možno vysvlíct z oteplováků.
Děti nosily ve školce punčocháče taky jako podvlíkací. Dcera se do punčocháčů svlíkala ještě v první třídě v družině a nenechala si vysvětlit, že to fakt už není vhodné. Teď už naštěstí podvlíká legíny. Syn takovou klukovskou verzi legín, ale je otužilejší, v první třídě už oteplovánky běžně do školy nenosil, takže nebylo třeba řešit, co pod ně. Na lyže ap. pod ně nosí klasicky nějaké funkční spodky. |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
8.2.2022 20:03:14
Merino nesnesu na holou kůži, takže jako spodní vrstvu ho mít nemůžu, děti taky štípalo.
Termoprádlo jsem měla Craft a teď mám a z Tchiba a ještě víc mi vyhovuje M&S. Termoprádlo z Lidlu mi přijde nepříjmný materiál, to jsem nikdy nekoupila, stačilo na to sáhnout v obchodě. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.