| Paz | 28854 |
|
|
4.5.2011 14:10:39
Irčo, pořád doufám, že jedna noc klapne. Ter vyráží do světa poprvé, takže by u odjezdu měla mít aspoň jednoho z nás. Já se s ní stihnu rozloučit a vyrazím na kurz, k busu jí povedou Honzové. V době kdy máme polední přestávku se budete probouzet a až mi skončí kurz, budete někde výletit. Na 90% se Honzové po odjezdu mojí maličké holčičky doma dospí, naloží auto, nakoupí
a a vyzvednou mě u školy. Je to na příhodném konci Prahy, takže cesta do Brna bude pohodová. Všechny máte mobily, takže až se zjevíme v Brně, písnu některé Podčáře a buď vás najdeme někde ve městě, nebo zasedneme v Rybářské baště a trpělivě vyčkáme vašeho návratu. |
| Irena + 3 | 20466 |
|
|
4.5.2011 9:48:43
Pazáčci, přijeďte, i jedna noc je lepší než nic.
Nešlo by, že by T. vypravil na ŠvP někdo jiný? Ale asi ne, že? Já osobně bych asi také chtěla být u odjezdu u tak malého prcka. Což o to, já bych chtěla být i u odjezdu velkých "dětí", ale ty už nechtějí mě. ![]() Zdá se tedy, že R. bude opravdu velmi okleštěn. Tuli, B. podporuj, co to jen jde. I když nám (a hlavně dětem) bude chybět. Ale co se dá dělat, dítka nám nějak odrůstají..... Hej, přítelkyně přes kopec, budeš chtít svézt na R.? Zpět už jenom do Ol., protože jsem v rámci opožděné gratulace ke dni matek slíbila návštěvu svých rodičů. |
| Tulačka(Bety 9/96+Anička 4/98) | 12168 |
|
|
3.5.2011 19:46:46
Teď jsem se dozvěděla, že od nás definitivně nejede Bety - jede moderovat pěveckou soutěž do Jeseníků, strašně je do té novinařiny zažraná, tak jí to nechci kazit.
|
| Tulačka(Bety 9/96+Anička 4/98) | 12168 |
|
|
3.5.2011 19:40:35
Neříkej dvakrát, Mirádo! Ale pan Miráda už ho zná, takže snad ani netřeba...
Jinak Mirádi, Irenky - peníze připutovaly... Zbytek ladíme. třebs i doladíme (nebo necháme lehce plynout) Zemíci mě mrzí..., moc. |
| JANA+3 | 11913 |
|
|
2.5.2011 21:42:27
My jedeme klasika já + 2 mladší ,Tomík taky odjíždí na ŠvP naštěstí až v pondělí 16.5.
|
| Miráda | 31059 |
|
|
2.5.2011 14:04:20
Třeba by letos mohl pro změnu dorazit Tulák.
![]() |
| Irena + 3 | 20466 |
|
|
2.5.2011 13:01:15
No já jedu na R v již tradičním složení I+I. Pánové se stále nevyslovili, ale starší syn bude mít těsně před maturitou a na rozdíl od Nelči se na R. učit nezvládne.
Za to jede do moravské metropole teď o víkendu skládat zkoušky na univerzitu. Na jeden obor ho již přijali, ale ten jeho srdeční trvá na zkouškách. Tak asi tak.Mladší syn má pravděpodobně nějaký zápas ve flórbalu, takže jet také neplánuje. A tatík? To by se musel stát zázrak, aby přijel. ![]() Takže budeme velmi jednoduše k poskládání. ![]() |
| Evánek | 26240 |
|
|
2.5.2011 9:37:58
Koukám, že na Rakovci obsadíme s bídou dvě chatky!
![]() Ale mlčím, neb jedu asi taky sama. Nějaká domluva na společné akci, jídle, pití??? |
| Paz | 28854 |
|
|
1.5.2011 23:30:31
Králíci určitě ne, ven můžou až o prázdninách, až budou mít měsíc po očkování.
Rakovec je nejistý i pro nás. Ter odjíždí 14. na ŠvP a my váháme, jestli jet do Brna na jednu noc, nebo jestli se pro letošek Rakovce vzdát ![]() |
| Miráda | 31059 |
|
|
1.5.2011 11:16:03
Králíci jedou taky na Rakovec?
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.