| Paz | 28854 |
|
|
23.9.2012 11:17:51
Jsem pomalá, nebo spíš moc datlující? Evánku, takhle mi podzim nepřipadá až tak hnusný, krása!
|
| Paz | 28854 |
|
|
23.9.2012 11:16:52
Evánku, (img src=adresa obrázku) místo () tyto <>
Aspoň doufám ![]() Hurááá, mám burčák!!! ![]() U nás probíhá dramatické zvykání na druhý stupeň ZŠ. Honza šel z extrému do extrému Z žáčka co udělal jen to nejnutnější, obvykle až po několika výhrůžkách a navzdory své inteligenci proplouval s průměrným hodnocením se stal přehnaně zodpovědný student. Před půlnocí chodí s brekem, že nemůže usnout, nemůže přestat myslet na školu, bojí se že učení nezvládne a že hlavně nesmí onemocnět, protože dohnat i jediný zameškaný den by bylo nad jeho síly. V deset večer ještě chodí s prosbami, abych ho znovu vyzkoušela a vyžaduje dřívější budíček, aby se stihl ještě doučit, co neumí dost dokonale. Ale snad už se zklidňuje, krom nespavosti ho bolelo břicho a bylo mu permanentně blivno, to už se hodně zmírnilo. Je mi ho líto, mluvíme s ním horem dolem,ujišťujeme ho, že chápeme náročbnost situace a počítáme s tím, že mu to všechno hned nepůjde na 100% a nebudeme z občasného zapomenutí úkolu nebo pětky dělat vědu, ale moc to nempomáhá. Myslím že problém je v matikářce, hrozně si potrpí na úpravu, což je pro našeho dysgrafika problém. Na jednu stranu ji chápu, ale taky mi to docela zavání přehnanou buzerací. Uf, jsem se rozepsala, omlouvám se.V pondělí jsem zažila svoji první kontrolu z hygieny a prošla bez ztráty kytičky! |
| Evánek | 26240 |
|
|
23.9.2012 11:07:58
Další pokus, než budu volat S.O.S
![]() |
| Evánek | 26240 |
|
|
23.9.2012 10:38:09
To je dobrý, já jsem zapomněla, jak se tu dávají fotky!
![]() |
| Evánek | 26240 |
|
|
23.9.2012 10:37:24
![]() |
| Paz | 28854 |
|
|
22.9.2012 10:25:45
Já chci taky burčák!
Tulačko, na který z mailů je vhodné písnout značně nepracovní dotaz? ![]() |
| Tulačka(Bety 9/96+Anička 4/98) | 12168 |
|
|
21.9.2012 20:47:54
My zde na jihu burcakujeme, fridex nechame slezanum a hanakum
![]() |
| Irena + 3 | 20466 |
|
|
20.9.2012 10:34:29
Grog z tresti? No tfuuuuj.
![]() Hele, myslela jsem si, že bez tvrdého alkoholu se dá vydržet bez problémů, protože mám jednak zásoby slivovice (jako správný moravák) a taky nabitou vinotéku vínečkem. Ovšem byli jsme na víkend na oslavě kamarádových narozenin na minigolfu u přehrady. Kvůli prohibici musel tvrdý alkohol schovat, od přehrady táhla zima. Takže jsem se dobrovoně pasovala na řidiče a pila horký čaj. Manžel zvesela začal pivem a po 3 byl zmrzlý jak ratlík a zavelel k odjezdu. Oslava se moc nevyvedla, skončila v 9 večer a to jiné roky paříme až do raních hodin. Že bychom to fakt bez chlastu neuměli? Ověřím zítra, jdeme na kolaudaci. Ovšem ta bude v soukromí a za hranice pro alkohol to není daleko. Spíš jsem zvědavá, kdo bude mít tu odvahu ho pít. ![]() Tuli, neklesám na duchu. Alpa se do obchodů vrátila a Alpského ryzlinku jsem v mládí něco vypila. Jen nevím, jestli mám dnes tak silný žaludek. |
| Miráda | 31059 |
|
|
19.9.2012 18:06:38
Jsem osoba nezodpovědná, nemám doma ani kapku rumu. :-(
Zdravím novým heslem pijáků: "Ráda vás vidím" ![]() |
| Tulačka(Bety 9/96+Anička 4/98) | 12168 |
|
|
19.9.2012 17:49:36
udelas si alpsky ryzlink z francovky, ale v DM alpu nehledej, stahli ji z prodeje
|
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.