| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Podčárnice

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 18619  [Dalších 18539 >>]
Tulačka(Bety 9/96+Anička 4/98) 12168
6.4.2012 6:32:38
Miri, tentokrat budu platit R. dopredu, takze pokud budes na konci dubna vedet, ze nedorazi nahlaseny pocet 5 ks, dej vedet.
Ja boty kupovala v poledni pauzicce, zazraky po rychlonakupu ani necekam...
Miráda 31059
5.4.2012 18:35:59
Tulačko, dej vědět až bude nutno upřesnit počty účastníků.

Nového nic nemám. Jen jsme naučili naší nejmladší na kole s přehazovačkami. Když ořvala první kopec, naučila se zázračně přehazovat sama. Hned jsme jí vytáhli po okolí cca 17 km, ale teď nám počasí zkazilo plány na další výlety. Čekáme, až se oteplí.

Tulačko, když se mi rozpadly v létě zlaté stříbrné boty, okamžitě jsem zakoupila úplně stejný model, abych se vyhnula sžívání se s botami. A co myslíš? Po půl roce stále ještě nejsou vyšlápnuté a nejsou ani zlaté, ani stříbrné. :-)

Ireno, ale jakmile si pořídíš kurník, myslíš, že Tě ještě někdy uvidíme na Rakovci? :-)

P.S. Povedl se mi výborný domácí jogurt :-)
5.4.2012 15:58:12
Mam nove boty a boli me z nich nohy jako cert. Vcera se mi na jednani ulomil podpatek u starych oblibenych. Staci? Jinak Slavnosti masek ukoncuji divadelni festival, takze jsou to herci brnenskych divadel v maskach k nejakemu predem znamemu tematu (pr. Mozart), alrgoricke vozy atd. Daji se urcite vygooglit fotky z predchozich rocniku, treba na idnesu. Ja valim na zelene pivo...
Irena + 3 20466
5.4.2012 9:35:54
Hurá, už mám po daních. Všechno je spočítané, odevzdané a zas budu mít trochu klidu na ostatní práci a hlavně na zábavu. :-D

TULI- obrovské díky za snahu zorganizovat R. a za nápad s maskami. ~g~ Přiznám se, že sice vůbec netuším, o co jde, protože u nás o ničem takovém nevím, ale už se moc těším, až poznám něco jiného. Jako sobotní program skvělé. A páteční je asi jasný všem - po roce (s některými po dvou letech) pokecáme o tom, jak šel život, co nového, co starého....

Třeba u mě je vše jakoby při starém z vnějšího pohledu, ale život na "vesnici" mě asi zvláštním způsobem změnil v hlavě. Díky Hance a jejich skvělému domácímu mléku, kvůli kterému se na H. moji synové moc těšili a kvůli jejich skvělému máslu, jsem si ve vedlejší vesnici našla statek, kam si chodím pro mléko. No a k tomu se nabalily možnosti domácích vajec, zeleniny, masa a drůbeže... Zkrátím to, dostala jsem se do stavu, kdy jsem se začala rýpat v zahradě a to nejen kvůli kytkám, ale i kvůli vlastní zelenině. Dokonce plánujeme dodělat plot a pořídit kurník. Já. Já, která jsem nechápala, proč se někdo přivazuje k hroudě a zvířatům, místo aby raději trajdal po světě a užíval adrenalinu. Že by stáří???~b~

A co u vás, holky, co nového??? Hlaste nové děti, nové manžely, nové milence, nové zvířecí miláčky, nové přátele, nové zážitky... nebo aspoň nové tričko. ~t~
4.4.2012 15:43:18
Trntokrat mam i navrh programu - v sobotu se konaji vecer Slavnost masek, coz je vcelku povedena a pro oko vdecna zalezitost, ukoncujici festival Divadelni svet. Pro ty z vas, kterym nevadi vice lidi na jednom miste.
4.4.2012 7:06:24
pro jistotu - Rakovec se kona 15. - 17. 6.
26.3.2012 15:33:23
evi, proc?
Irena + 3 20466
26.3.2012 15:27:39
Zdravím po prosluněné dovolené na lyžích a hlásím, že se na R. už moc těším.
Evánek 26240
26.3.2012 12:02:00
Zdravím milé Podčárnice!
Skandál, 20 minut jsem pátrala po přihlašovacích údajích. ~y~
Předem se vzdávám účasti na rakoveckém pobytu, ale budu na vás myslet, na večerní ukecané posezení i následné těžké ráno. ~z~~b~
Stav: beze změny, stále vdaná, Nela píše bakalářku, chlapci si užívají 3.ročník a netuší, že za rok bude hůř. ~v~
Užijte si to!
Paz 28854
25.3.2012 18:53:01
Už hledáme spoje ~:-D
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 18619  [Dalších 18539 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.