| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Umělé oplodnění (drbárna)

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1020] Názory 10211030 z 183036  [Dalších 182006 >>]
Pety- B 2004 61691

Re: Ivča má Elinku

24.3.2012 11:09:02
Štístko-věřím,že je to záhul~6~.Ani když malému odstříkáš to nechce/z flašky/,kojení by vyřešilo i jeho zácpu,bobátko malé~6~.Zkus kontaktovat laktační poradkyni,nebo porodní asistentku a zkuste to vyřešit.~;((Dojdou a vyzkoušíte,jak na něj~;)
Ať se daří a zas se přijdi pochlubit i fotečku~p~~p~
štistko 109770

24.3.2012 10:47:04
ahoj Pety,je to pěkná honička,ale hodně mi pomáha mamča.Klárku už krmím od sebe,ale Jakuba nemuže donutit,tak musím mu dělat sunar.nevím co sním má zácpu a nemuže se chudinka vykakat,ale jinak jsou sladký,jsem ráda že je mám:-)
Pety- B 2004 61691

24.3.2012 10:22:53
Ahoj
Štístko-co ~p~~p~,jak zvládáš?~;((~;((?
štistko 109770

24.3.2012 10:20:04
Ivčo omlouvám se zaten poslední smajlik,jsem se přecvakla
Majda a Kájík 07/10 94857

Re: Pááátek!!!

24.3.2012 10:12:16
Ahoj holky,
Pepsiku at udelaji jeste jeden kontrolni odber na amh a pokud to vyjde zase pod 1,tak je sance fakt skoro zadna. :( 1-8 je takova ta nejaka norma. Nad 8 to znaci PCO a pod 1 to vis...
štistko 109770

24.3.2012 10:05:25
Ivčo,omlouvám se že tak pozdě pišu,ale nemám ted čas kouknout do počitače.tak moc a moc gratuluju narození miminka~z~~z~.hlavně at jste obě zdraví a přináší samou radost~~;((;((
Sengam 24288

Hezkou sobotu

24.3.2012 7:58:03
Já vůbec nevím, jaké AMH mám, nepíšou to v papírech. Ale vždy dr řekl, že hormony jsou v pořádku.
Tentokrát se na to zeptám, samotnou mě to zajímá.
Chtěla bych se tento cyklus domluvit na utz aby se dr podívala, jestli mi v přirozeném cyklu vůbec něco zraje a pak ten další nebo ob měsíc jít do akce.
Jdu pracovat,protože je vysoký termín ~n~
Michaela83+1 55331

23.3.2012 22:23:03
Jo a ještě dva poznatky... V půlce cyklu mám úplně běžné příznaky ovulace, ale jen marně se mě snaží to tělo oblbnout. A folikuly se mi tvoří, ale nic z toho není~n~, nedozrávají v nich vajíčka.
Michaela83+1 55331

23.3.2012 21:42:39
Deno, tady je o AMH víc http://www.gest.cz/cz/aktual.php?st=2#ak_87, to hlavní je toto:

Co znamená konkrétní výsledek?
Normální hodnoty se v naší laboratoři pohybují v rozmezí 2,0 až 6,8 ng/ml.
Je-li výsledek v těchto hranicích, neměl by být s dostatkem vajíček problém a nález hodnotíme jako dobrou plodnost. Nedoporučujeme žádná speciální opatření.
Mezi 1,0 a 2,0 ng/ml hovoříme o možném snížené ovariální rezervy, tedy o potenciálním poklesu plodnosti. Snaží-li se žena o otěhotnění a nedaří se, považujeme za vhodné, aby se se svým problémem obrátila na specializované pracoviště dříve než je běžně doporučovaný 1 rok neúspěšného snažení. Žena dosud těhotenství neplánující, by neměla graviditu dlouho odkládat.
Je-li výsledek nižší než 1,0 ng/ml, je již plodnost s vysokou pravděpodobností snížena. Pokles pod 0,5 ng/ml již můžeme považovat za alarmující. V obou případech platí výše uvedené s vykřičníkem.
Výklad významu nadnormálních hodnot není jednoznačný. Mohou svědčit například pro syndrom polycystických vaječníků. Neplatí bohužel, že čím vyšší hodnota AMH v krvi, tím lépe. Závěr by měl v těchto případech provést gynekolog.
Michaela83+1 55331

23.3.2012 21:40:26
Pepsiku, myslím, že s tou "dcerou" to přeháníš, jsem vlastně mladá a vidíš, je mi to k ničemu, výsledky máme stejné (já 0,24). Nicméně je zvláštní co píšeš o Reprofitu, já mám zkušenosti úplně jiné. Buď je to doktorem nebo nevím. Mně můj Dr. řekl více méně to stejné co tobě ve Zlíně. Jediné co se mi nezdá, že ti řekli, že AMH se může skokově měnit, protože to jsem různě vyčetla a řeklo mi to víc Dr., že právě tím je AMH přesnější oproti běžnému hormonálnímu profilu (FSH a LH), že se právě tak nemění, tzn. nezlepšuje. Lze jej možná mírně zlepšit, ale i to je zatím ve fázi zkoušení. To, že se rychle zhorší se stát může. Nicméně co se týče MS, tak já ji mám stále a pravidelnou, ale také mi již několik dr. řeklo, že pravděpodobně vymizí.

Jak píšu na začátku v tomhle mě ani věk nezachrání a odmítáme utrácet energii, čas (ano i v našem věku nechci marnit čas snahami bez úspěchu místo radostí nad mimčem i když z darovaných vajíček) a peníze za něco co nemá smysl.
[<<Předchozích 1020] Názory 10211030 z 183036  [Dalších 182006 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.