| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Umělé oplodnění (drbárna)

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 183036  [Dalších 181986 >>]
peps 122691

Re: Pááátek!!!

23.3.2012 17:33:55
Nene, Deno, to si nerozumíme. Problém není v dnešním šišatém folíku, byť zatím při každém utz folíky vypadaly ok (ovšem taky mohly být prázdné). Co je ve folíku se zjistilo jen jednou, při IVF, a tam zralé vajo bylo. Kdyby šlo jen o tohle, tak si pískám.
Dr si ale myslí, že už nikdy žádné další vajíčko nebude. Nedokáže říct, jak je možné, že se to od prosince tak dramaticky změnilo. Zkusit minimálku byl můj nápad, který dr akceptovala s tím, že aspoň budu mít pocit, že jsem to zkusila. Hodnota AMH se prý může skokově změnit, ale ne až tak výrazně, aby nám to prý pomohlo.
Sengam 24288

23.3.2012 17:18:23
Jahůdko, viděla jsem se s ní jen jednou v CAR:-)
Ještě kratší dobu než s tebou:-)
Já vůbec nevím, jestli to stihnu:-( Chtěla bych MOOOOC:-)

Kleofášek jela tento týden na kontrolní odběry na imuno, nic víc o ní nevím~d~
Jahůdka41 121425

23.3.2012 17:02:47
Deno,půjdeš navštívit Ivču do porodnice?Vy už jste se někdy asi viděly že?A co Kleofášek,víš o ní něco?
Sengam 24288

23.3.2012 16:52:12
Pepsiku, tak uvidíš po Merionalu.
Ono asi v našem věku čekat bez stimulace každý cyklus kvalitní vajíčko je taky scifi:-(
Já do minimálky bez stimulace ani nezkouším jít:-)
Nechápu, proč bys neměla dostat ms...
Nebyla sliznice nějaká extra nízká?
Jahůdka41 121425

23.3.2012 16:43:25
Pepsiku,

to mě teda mrzí,čekala jsem,že budeš mít lepší zprávy.Mě ty hodnoty hormonů nic neříkají,já jsem je měla asi pokaždé v pořádku,tak jsem dál nepátrala.A nemůže se třeba kvalita vajíčka lišit každý cyklus?Že příště nebude žádné šišaté ale pěkně kulaté?Pokud by kvalita nebyla dobrá ani po minimálce,zvažovala by jsi tu dárkyni?
Doufám,že se ti aspoň brzy zvedne nálada, když je venku tak krásně.
peps 122691

23.3.2012 16:09:21
Já vím, už jsem tady~f~

Dnes se mi konečně sešly všechny potřebné výsledky a jsou diametrálně odlišné od těch z Reprofitu. Bohužel mi Machač moje papíry neposlal, takže jsme nemohly porovnat konkrétní čísla. Horm. profil v červnu v R. zhodnotili jako normální, umožňující otěhotnět i přirozeně, bez IVF. Do IVF jsme šli kvůli špatnému SPG. Folíky byly na UTZ pokaždé, bez stimulace 1, s clostylem 1-3.
Dnes byl bez stimulace jeden 14mm folik, ale nebyl kulatý jako vždycky, ale takový spláclý, šišatý. AMH vyšlo 0,22. Dle Sl to znamená, že dál se o něco pokoušet je v podstatě zbytečné. To, že se v prosinci s clostylem získalo zralé vajíčko, které se oplodnilo a vyvíjelo, je prý patrně náhoda. Dohodly jsme se, že počkám na ms (dr říká, že nepřijde, ale já nechápu proč by najednou neměla přijít, když až do IVF chodila pravidelně takřka na hodinu), 2.den se objednám a začneme s clostylem a merionalem. Klasické IVF by prý bylo nerentabilní. A ani na ten jeden pokus s minimálkou se moc netvářila. S dárkyní vidí šanci jako velikou, ale nechtěla mi vnucovat informace, že si to mám přežvýkat.

Oproti tomu Machač ve své poradně ženám se stejným AMH dárkyni vymlouvá, že je to škoda, že tam naděje pořád je.
Sengam 24288

23.3.2012 15:15:16
Jéééžiš Pepsiku, to se neděláááá, něco nakousnout a jít kvedlat tvaroh:-(
~j~
peps 122691

23.3.2012 14:58:37
Tak jsem zpět a zprávy jsou tak spatne, ze horší uz byt nemohly

Deno, nachystej rameno a mnoho krevních transfúzi. Tentokrat na vlevani krve do žil jedna stačit nebude. Ukvedlam tvaroh ke svacine a přijdu se vybrecet ~n~~n~~n~
Sengam 24288

Romíku

23.3.2012 14:40:57
To je smůla:-(
Hlavně si nech vyšetřit to AMH.
A neodkládej další pokus o moc dlouho ~;)
Sengam 24288

23.3.2012 14:40:13
Pepsiku, dneska se mi o tobě a Slovákové zdálo:-)
Jak jsi dopadla?~;)
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 183036  [Dalších 181986 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.