Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Michaela83+1 | 55331 |
|
|
Re: Pááátek!!!23.3.2012 14:02:16
Pepsiku já na to trpím, ale vždy musím jít na proplach, mám ty uši divný a moc si je prý čistím.
|
| beruška 2 | 102108 |
|
|
pozdrav23.3.2012 13:42:52
Ahojky všem
![]() po delší době jsem nakoukla,jak se vám daří,a vidím,že v pavou chvíli ![]() Ivčo, mooooooc gratuluji k Elince ![]() přeji vám oběma brzké zotavení,hodně štěstíčka,zdravíčka,pohodičky,lásky,a spoustu krásných společně prožitých chvil A přiznám se,že ti tichounce závidím,že už máš maličkou v náručí , ale moc, moc,moc ti to přeji ![]() ![]() ![]() Vám ostatním těhulkám a nebo čekatelkám,přeji hodně štěstí na cestě za miminkem ať se vám všem toto přání splní co nejdříve. Myslím na vás a držím palečky ![]() |
| Jahůdka41 | 121425 |
|
|
Re: Pááátek!!!23.3.2012 8:57:26
Ahojte,
velká gratulace Ivči! ![]() ![]() ![]() Kukačko,tobě taky moc blahopřeji. Pepsiku,držím pěsti a hned dej vědět,jak jsi dopadla. Se zalehlým uchem zkušenosti nemám,ale minulý týden jsme v noci jeli s dcerkou na pohotovost,vzbudila se že jí bolí ucho a nakonec to bylo jen tím,že ho měla ucpané,oně jí propláchli a bylo to. |
| peps | 122691 |
Pááátek!!!23.3.2012 8:26:18
Tak jsem se dočkala a zachvilku vyrazim směr Zl. Bojím se tedy poměrně dost, kez by aspoň to AMH bylo přijatelné ...
Nemáte někdo rychlou radu co dělat se zalehlym uchem? V noci jsem se vzbudila a zjistila, ze na pravé ucho neslyšm, a to tak, ze vůbec. Večer ještě bylo v pohode |
| Michaela83+1 | 55331 |
|
|
Re: Ivča má Elinku23.3.2012 8:15:36
Omlouvám se, spletla jsem si Snažilku a Sam.
|
| Michaela83+1 | 55331 |
|
|
Re: Ivča má Elinku23.3.2012 8:14:51
Ivčo moc gratuluji k holčičce, hodně zdravíčka.
Snažilko ahoj, držím pěsti ať KET vyjde. Romíku, to mi je moc líto. Fakt se zeptej na to AMH. A nad darovanými vajíčky jste nepřemýšleli? Nebo třeba embryjky? Psala jsi, že uvažujete o adopci, tak proto se ptám. |
| Sammaelka+S12/12+V8/16 | 88550 |
|
|
Re: Ivča má Elinku22.3.2012 20:39:41
Ahoj holky
![]() Dlouho jsem tu nebyla, po nepovedeném prvním IVF jsem se snažila na to co nejmíň myslet a zaměřit se na něco jiného, omlouvám se, že jsem vás zničehonic opustila Cyklus hned po IVF jsme bohužel nemohli na KET protože jsem měla slabou sliznici, dr mi řekl, že musím počkat do dalšího cyklu.Nyní tedy začínám s přípravou na KET, beru Estrofem a Prednison, kontrolu a utz mám 4.4. to budu 14dc a uvidí se, pokud bude vše OK, tak proběhne KET začátkem dubna. Kdybyste se chtěly podívat, na co jiného jsem zaměřila svou pozornost a volný čas, mrkněte sem: www.od-ajulky.cz ![]() A co nového tady? Ivče veliká gratulace k princezně! ![]() Edvi jak je? vše v pořádku? Už si užíváš těhulkování? Nevím jestli sem také občas zajde Fíšek, psala mi že jde 4.4. také na kontrolu a dostane těhu průkazku. |
| Pety- B 2004 | 61691 |
|
|
Re: Ivča má Elinku22.3.2012 19:18:55
Romíku-tak to je mě moc líto
.Určitě by se to mělo řešit ,když se vám to stalo už po druhé.![]() |
| romík76 | 116762 |
|
|
Re: Ivča má Elinku22.3.2012 18:43:40
Ivčo moc moc gratuluji.
Pety moje vajucha se rozhodli, že když jsou vajíčka v obchodě drahý, tak mají strach aby si je někdo asi nekoupil a nerostli. Takže jsme dneska ukončili stimulaci. Za 14 dná má domluvenou schůzku, kde budeme probírat co dál a hlavně všechny možnosti jaké máme. |
| Jasmína | 128814 |
Blog zezkumavky.cz22.3.2012 18:05:22
Milé dámy,
ráda bych vás pozvala k návštěvě mého blogu, jehož účelem je především podpořit ženy, které se chystají na IVF a nemají mezi známými nikoho, od koho by mohly získat informace z "druhé" strany (tedy ne od doktorů). Zároveň velmi uvítám, pokud se kdokoliv z vás bude chtít podělit o svůj příběh a podpořit tak budoucí maminky (buďme pozitivní, že:). Blog je nový a není na něm zatím ještě mnoho článků, to se brzy změní a doufám, že i s vaší pomocí. Adresa blogu je www.zezkumavky.cz Všem vám přeji krásný den a moc držím palce všem, kteří se snaží o miminko. Mějte se tu krásně! ![]() Jasmína |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.