| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Umělé oplodnění (drbárna)

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1050] Názory 10511060 z 183036  [Dalších 181976 >>]
Michaela83+1 55331

Re: Pááátek!!!

23.3.2012 14:02:16
Pepsiku já na to trpím, ale vždy musím jít na proplach, mám ty uši divný a moc si je prý čistím.
beruška 2 102108

pozdrav

23.3.2012 13:42:52
Ahojky všem ~3~
po delší době jsem nakoukla,jak se vám daří,a vidím,že v pavou chvíli ~z~

Ivčo, mooooooc gratuluji k Elince ~p~~x~ přeji vám oběma brzké zotavení,hodně štěstíčka,zdravíčka,pohodičky,lásky,a spoustu krásných společně prožitých chvil ~z~
A přiznám se,že ti tichounce závidím,že už máš maličkou v náručí:-), ale moc, moc,moc ti to přeji ~z~~z~~z~

Vám ostatním těhulkám a nebo čekatelkám,přeji hodně štěstí na cestě za miminkem :-) ať se vám všem toto přání splní co nejdříve. Myslím na vás a držím palečky :-)
Jahůdka41 121425

Re: Pááátek!!!

23.3.2012 8:57:26
Ahojte,

velká gratulace Ivči!~g~~g~~g~
Kukačko,tobě taky moc blahopřeji.
Pepsiku,držím pěsti a hned dej vědět,jak jsi dopadla.
Se zalehlým uchem zkušenosti nemám,ale minulý týden jsme v noci jeli s dcerkou na pohotovost,vzbudila se že jí bolí ucho a nakonec to bylo jen tím,že ho měla ucpané,oně jí propláchli a bylo to.
peps 122691

Pááátek!!!

23.3.2012 8:26:18
Tak jsem se dočkala a zachvilku vyrazim směr Zl. Bojím se tedy poměrně dost, kez by aspoň to AMH bylo přijatelné ...

Nemáte někdo rychlou radu co dělat se zalehlym uchem? V noci jsem se vzbudila a zjistila, ze na pravé ucho neslyšm, a to tak, ze vůbec. Večer ještě bylo v pohode
Michaela83+1 55331

Re: Ivča má Elinku

23.3.2012 8:15:36
Omlouvám se, spletla jsem si Snažilku a Sam.
Michaela83+1 55331

23.3.2012 8:14:51
Ivčo moc gratuluji k holčičce, hodně zdravíčka.

Snažilko ahoj, držím pěsti ať KET vyjde.

Romíku, to mi je moc líto. Fakt se zeptej na to AMH. A nad darovanými vajíčky jste nepřemýšleli? Nebo třeba embryjky? Psala jsi, že uvažujete o adopci, tak proto se ptám.
Sammaelka+S12/12+V8/16 88550

22.3.2012 20:39:41
Ahoj holky ~3~
Dlouho jsem tu nebyla, po nepovedeném prvním IVF jsem se snažila na to co nejmíň myslet a zaměřit se na něco jiného, omlouvám se, že jsem vás zničehonic opustila ~f~ Cyklus hned po IVF jsme bohužel nemohli na KET protože jsem měla slabou sliznici, dr mi řekl, že musím počkat do dalšího cyklu.
Nyní tedy začínám s přípravou na KET, beru Estrofem a Prednison, kontrolu a utz mám 4.4. to budu 14dc a uvidí se, pokud bude vše OK, tak proběhne KET začátkem dubna.
Kdybyste se chtěly podívat, na co jiného jsem zaměřila svou pozornost a volný čas, mrkněte sem: www.od-ajulky.cz ~R^
A co nového tady?
Ivče veliká gratulace k princezně!~;((
Edvi jak je? vše v pořádku? Už si užíváš těhulkování?
Nevím jestli sem také občas zajde Fíšek, psala mi že jde 4.4. také na kontrolu a dostane těhu průkazku.
Pety- B 2004 61691

22.3.2012 19:18:55
Romíku-tak to je mě moc líto~6~.Určitě by se to mělo řešit ,když se vám to stalo už po druhé.~5~
romík76 116762

22.3.2012 18:43:40
Ivčo moc moc gratuluji.
Pety moje vajucha se rozhodli, že když jsou vajíčka v obchodě drahý, tak mají strach aby si je někdo asi nekoupil a nerostli. Takže jsme dneska ukončili stimulaci. Za 14 dná má domluvenou schůzku, kde budeme probírat co dál a hlavně všechny možnosti jaké máme.
Jasmína 128814

Blog zezkumavky.cz

22.3.2012 18:05:22
Milé dámy,
ráda bych vás pozvala k návštěvě mého blogu, jehož účelem je především podpořit ženy, které se chystají na IVF a nemají mezi známými nikoho, od koho by mohly získat informace z "druhé" strany (tedy ne od doktorů). Zároveň velmi uvítám, pokud se kdokoliv z vás bude chtít podělit o svůj příběh a podpořit tak budoucí maminky (buďme pozitivní, že:). Blog je nový a není na něm zatím ještě mnoho článků, to se brzy změní a doufám, že i s vaší pomocí. Adresa blogu je www.zezkumavky.cz
Všem vám přeji krásný den a moc držím palce všem, kteří se snaží o miminko.
Mějte se tu krásně!~;((
Jasmína
[<<Předchozích 1050] Názory 10511060 z 183036  [Dalších 181976 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.